ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Παπαμώκου για την κατάσταση του Πρασίνου στην πλατεία Φλέμινγκ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Παπαμώκου για την κατάσταση του Πρασίνου στην πλατεία Φλέμινγκ

 

Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το πράσινο στην πόλη μας αναφέρεται ο συνδημότης μας κος Παπαμώκος . Στην τελευταία μέχρι την επόμενη που έπεσε στην αντίληψή μας αναφέρεται όπως βλέπετε παραπάνω στο πράσινο που δεν υπάρχει πλέον στην πλατεία Φλέμινγκ! 

Το έκαψε η "Μήδεια" δεν συντηρήθηκε σωστά , το διέλυσαν όσοι παίζουν μπάλα μέσα. Από τις απαντήσεις που έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Καλούδης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο φταίνε αρκετοί για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει σημεία που κάποτε είχαν πράσινο στην πόλη. 

Ο κος Καλούδης δήλωσε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των υπαλλήλων του Πρασίνου ( περί τους 18 έχουν ευτυχώς απομείνει , για εμάς που είμαστε υπέρ της ιδιωτικοποίησης της δομής) και τους ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους. 

Τον κ. Παπαμώκο από ό,τι βλέπουμε δεν τον έπεισε και ούτε και εμάς για να είμαστε ειλικρινείς αλλά για άλλους λόγους και όχι τους ίδιους με αυτούς του συνδημότη μας. 

Εμείς δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο άλλωστε από καμία δομή υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο πράγμα που φανταζόμαστε περιμένει ο κος Παπαμώκος αλλά με άλλη διοίκηση που ως δια μαγείας θα μετατρέψει τους μόλις 18 υπαλλήλους του Πρασίνου σε "ράμπο".! 

Οι συνέργειες με ιδιώτες (ΣΔΙΤ) απλώς αυξάνουν το κόστος συντήρησης του Πρασίνου και είναι για εμάς ένα στάδιο που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί και η δομή να είχε δοθεί χθες σε ιδιώτη. 



Πάντως ευχαριστούμε τον κ. Παπαμώκο για το ρεπορτάζ ... Άλλωστε τα προβλήματα της πόλης είναι γνωστά όπως και οι "λύσεις" που προτείνουν οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις που θεωρούν πως η χώρα αντέχει να χρεοκοπήσει και πάλι για να έχουμε όπως επί πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ 70 υπάλληλους στο Πράσινο και που χρεωνόμασταν ζώντας για δεκαετίες πάνω από τις δυνάμεις μας. 

Άλλωστε οι παλιοί υπάλληλοι του Πρασίνου αναπολούν τις " ωραίες" μέρες για αυτούς και θλιβερές για την πόλη μας αφού δεν το λες και επιτυχία να έχεις έναν κομμουνιστή για δήμαρχο! 

Βέβαια οι εποχές άλλαξαν ο κομμουνισμός συνετρίβη μέσα στον κρατισμό του αλλά εδώ στην πόλη μας κάποιοι αναπολούν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και συντηρούν όλες τις κακές του συνήθειες όχι πως είχε και τίποτε καλό! 

Δεν νομίζουμε πως προβληματίζεται και ουδείς βέβαια από το "καμένο" γκαζόν  στην πλατεία Φλέμινγκ και το Πράσινο που μειώνεται δραματικά γιατί εάν συνέβαινε αυτό η ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα είχαν αυτόνομη παρουσία στη Βουλή και δεν θα ήταν  "τσόντα" στα μεγάλα ή και πιο μικρά αστικά κόμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: