ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα παιδία παίζει !

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τα παιδία παίζει !

 


Λάθη ορθογραφικά γίνονται και είναι ανθρώπινα,  αυτό που μας προκαλεί απορία είναι πως κανένα από τα στελέχη του και τους "ενεργούς" πολίτες που στηρίζουν τον ανέξοδο λαϊκισμό του κ. Αραμπατζή σε θέματα όπως το ΚΥΤ Υμηττού και όχι μόνο , δεν το είδαν. Μάλλον τα παιδία παίζει όπως συνηθίζουν να κάνουν σε δημοτικά συμβούλια εις βάρος των δημοτών που περιμένουν διαφορετικές προτάσεις και όχι την ίδια αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού. 

Αφήσαμε να περάσουν καμιά 20ώρες θεωρώντας πως θα αλλάξουν την λάθος κάρτα , αλλά είχαμε μάλλον αυταπάτες.  Σκεφτήκαμε ως "κακεντρεχείς" μήπως προσέλαβαν αμισθί την κα Κική Παρασκευά , αφού άλλωστε δεν έχουν να χωρίσουν και πολλά με τους οπαδούς του κ. Μωραίτη. 

Καλά λόγια έχουν και οι δύο για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα και "ψεκασμένες" αντιλήψεις είδαμε  ατυχώς να φιλοξενούνται και στο site του κ. Αραμπατζή σχετικά με την τάχα επιβλαβή για την υγεία των δημοτών μας  ακτινοβολία που εκπέμπει το ΚΥΤ στον Υμηττό!

Άλλωστε προκειμένου να πιάσουν καρέκλες εξουσίας ό,τι απέμεινε από την παράταξη του 2019 συν προσθήκες από περιφερόμενους "δεξιούς" υποψηφίους  είναι ικανοί να συνεργαστούν ακόμα και με την πλέμπα της πόλης. Άλλωστε για το "καλό" της πόλης ετερόκλητες παρέες χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή συνεργάζονται και δεν αφορά αυτό μόνο την παράταξη "Η πόλη που θέλω" αλλά αρκετές δημοτικές παρατάξεις. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έχει τέτοια θέματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ πως όλα και έχει δίκιο έχουν πολιτική χροιά και δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον θύτη και με το θύμα. 

Βέβαια ως θύτες εννοούν όλους όσους πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στον δυτικό πολιτισμό και πραγματικούς αγωνιστές όσους αταλάντευτα παλεύουν για να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία. Σεβαστή η άποψή τους αλλά να τους πληροφορήσουμε πως εκ των έσω θα δυσκολευτούν να πείσουν όσους ακόμα τους ακολουθούν για την αγνότητα των προθέσεών τους. 

Έχουν και θετικές δράσεις στην παράταξη του κ. Αραμπατζή τις οποίες και προβάλλουμε παρόλο που μας ενοχλεί η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ που διαπράττουν ακόμα και στο λογότυπό τους αφού πόλη με πι κεφαλαίο είναι μόνο η Κωνσταντινούπολη.

Άλλωστε εμείς τους ψηφίσαμε και δεν τους "ερωτευτήκαμε" μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2019 όπως οι τάχα ενεργοί δημότες και τωρινοί συνοδοιπόροι τους.  

Έπαθαν και άλλοι ανέξοδο "πατριωτισμό" , αλλά ευτυχώς δεν είναι σε θέσεις ευθύνης και έτσι δεν κινδυνεύει η χώρα με νέα Μικρασιατική Καταστροφή . Η οποία συνέβη επειδή  κάποιοι τζάμπα μάγκες οδήγησαν έναν στρατό που ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα ηττηθεί στο στόμα του "τουρκικού λύκου" ,  επειδή είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Ο Εθνικιστής Ίωνας  Δραγούμης τους είχε προειδοποιήσει αλλά η "γάγγραινα"  του Μεγαλοϊδεατισμού είχε δημιουργήσει την απαιτούμενη έπαρση που θα οδηγούσε στην Εθνική Τραγωδία. 

ΥΓ: Στην ουσία της ανακοίνωσης για το Πράσινο της πόλης μας που όντως είναι "καμένο" σε πολλά σημεία ,  η δική μας ξεκάθαρη θέση είναι πως η δομή Πρασίνου με τους μόλις 18 υπαλλήλους της έπρεπε να έχει δοθεί από χρόνια σε ιδιώτη. 

Άλλωστε η δομή πρασίνου και όταν είχε πενταπλάσιους υπαλλήλους δεν κατάφερε να επιδείξει κάτι το αξιοζήλευτο. 

Τέλος την ευθύνη για την διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας την έχει η εκάστοτε διοίκηση που εάν θέλει να τα έχει καλά με όσους καταστρέφουν το πράσινο πρέπει να είναι και σε θέση να το αποκαταστήσει. 

Το να φυλάμε εμείς το Πράσινο  αλλά παράλληλα να  πληρώνουμε 700 υπαλλήλους του δήμου είναι ο ορισμός αυτού που αποκαλούμε Σοβιετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: