ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....



  • Η απήχηση των αναρτήσεων με δράσεις του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη  & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα είναι δεδομένη. Όμως κριτήριο για εμάς παραμένει εάν οι δράσεις αυτές κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση για το καλό της πόλης και η δική μας άποψη είναι πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία αυτό συμβαίνει. Αντί λοιπόν να αναλώνονται οι επικριτές του σε άναρθρες κραυγές ας κάνουν τις συγκεκριμένες προτάσεις τους. Άλλωστε ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κόκλας είναι πάνω από χρώματα και κόμματα και δεν θα "μασήσει" να υλοποιήσει πρόταση θετική για την πόλη από οιοδήποτε πολιτικό χώρο και εάν προέρχεται. 

  • Και στο δήμο Αθηναίων είχε "καεί" το καινούργιο γκαζόν στην πλατεία Ομονοίας με αποτέλεσμα να δοθούν νέα χρήματα για την αποκατάστασή του. Το θέμα είναι πως ο δήμος Αθηναίων έχει δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιάννη που δεν είναι φοβικός με την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα σε δράσεις του δήμου. Εδώ εάν δοθεί για διαφημιστικούς λόγους και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οτιδήποτε σε ιδιώτη με την υποχρέωση να το συντηρεί ( γιατί τα μισθώματα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν πως είναι ευτελή για κάθε δημόσιο -δημοτικό ακίνητο που ενοικιάζεται) θα σηκωθούν κόκκινες παντιέρες στην πόλη με την αρωγή και τον ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ που ζητάνε μέχρι και την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό! Η Ανάπτυξη δεν θα έρθει από τις χελώνες και τα φίδια του Υμηττού άλλωστε από τα τελευταία με όλα τα χαρακτηριστικά τους σε άνθρωπο έχει γεμίσει η πόλη ! Σέρνονται και θεωρούν πως με "δηλητηριώδη" τσιμπήματα βοηθάνε στο να προχωρήσει αυτή η πόλη. Ετοιμάζονται μάλιστα όπως μαθαίνουμε να συμμετέχουν και σε κινητοποιήσεις κατά του νέου εργασιακού σε μια προσπάθεια να πείσουν πως η δική τους Σοβιετία ενδιαφέρεται περισσότερο για τον "εργάτη" και όσους θεωρούν πως ο τελευταίος πρέπει να έχει μόνο δικαιώματα και καμία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Προσωπικά θεωρούμε φοβικό και ημιτελές το νομοσχέδιο του κ. Χατζηδάκη που ακόμα και εάν ψηφιστεί ( λογικά θα συμβεί αυτό μόνο από τη ΝΔ) θα αφήσει ανέγγιχτες στρεβλώσεις και κατάλοιπα ενός κράτους που δεν έμαθε απολύτως τίποτα από την χρεοκοπία του και οδεύει προς νέα. 

  • Κλείδωσαν οι πρόωρες εκλογές και έτσι δεν γνωρίζουμε εάν οι εκλογές στις ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ θα γίνουν πριν ή μετά την εκ νέου επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές. Οι λόγοι των πρόωρων εκλογών είναι κυρίως η πλήρης ασυνεννοησία κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης σε θέματα που απαιτούν συναίνεση αφού εάν εξαιρέσουμε το Ελληνικό ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάνει οτιδήποτε μπορεί για να μην γίνει καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση και να μείνουν όλα ως έχουν. Η ΝΔ δεν ψηφίστηκε για να μετατραπεί σε ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες το κατανοεί αυτό η ηγεσία του κόμματος και τελειώνοντας με την πανδημία θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα απαλλάξουν την χώρα μας από όσους "εκβιάζουν" για να διατηρήσουν προνόμια που δεν δικαιούται.
  • Πέντε χρόνια θα έχει μπροστά της η επόμενη διοίκηση του δήμου μας για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της. Γι΄αυτό και το 2023 οι δημότες μας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αφού μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και για πέντε χρόνια με τα 3/5 των δημοτικών συμβούλων ο νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών θα εφαρμόσει όσα θεωρεί ιδανικά για την πόλη μας. 

  •  Ενδιαφέρονται τόσο για την καθαριότητα της πόλης μας οι δημότες που δεν έχουν κάνει καμία κινητοποίηση τα τελευταία 20 χρόνια για το χάλι που επικρατεί. Εδώ διαμαρτυρίες κάνουν μόνο οι βολεμένοι για να γίνουν από συμβασιούχοι μόνιμοι λες και η δεύτερη ιδιότητα τους στερεί την δυνατότητα να εργάζονται. Το άγχος που έχει κάθε εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα είναι ασήκωτο για όσους θεωρούν πως η χώρα μας δεν πρέπει να αλλάξει επίπεδο και βέβαια είναι εμφανές πως με μη αξιολογημένους αλλά μόνιμους υπαλλήλους αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Την κυβέρνηση δεν την θέλουμε μόνιμη και λογικό όμως τον εργαζόμενο του δημοσίου τομέα τον θέλουμε μόνιμο για να υπάρχει συνέχεια στην ανικανότητα του κράτους. Έτσι την πληρώνει ο επικεφαλής που δεν μπορεί να επιλέξει ούτε τους εργαζόμενούς του και οι λαϊκιστές κάνουν ασκήσεις επί χάρτου με τους ίδιους "παίχτες" που είναι αδύνατον να πάρουν πρωτάθλημα και παλεύουν μονίμως μην υποβιβαστούν όχι πως τους νοιάζει και ιδιαίτερα σε μια κατηγορία παίζουν αρκεί να παίζουν μπάλα! 

  • Μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει ο διαγωνισμός για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης μας και αναμένουμε εφόσον όλα κυλίσουν ομαλά η πόλη μας έως τα τέλη του 2022 αρχές του 2023 να είναι ΦΩΤΕΙΝΗ όπως δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Το έργο πρέπει να γίνει ανεξαρτήτως κόστους αφού ΤΖΑΜΠΑ led δεν υπάρχουν και τα κινέζικα που είδαμε σε όμορο δήμο μας είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Ούτε φωτογραφίες στο διαδίκτυο δεν θα μπορούν να ανεβάσουν ας ακολουθήσουν την επιτυχημένη συνταγή του δήμου Αλίμου και ας αφήσουν τα κινεζικά πειράματα που οδηγούν σε έξοδο έναν δήμαρχο που έχτισε πολιτική καριέρα με στηρίζοντας μια επένδυση που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει! Δύο φορές έχει εκλεγεί και το 2023 πάει για κεντρική πολιτική σκηνή μη έχοντας καμία απολύτως πιθανότητα να εκλεγεί με το κόμμα της ΝΔ. Το αυτό ισχύει και για τον κ. Θεοδωρικάκο που στο διάστημα της θητείας του στο υπουργείο Εσωτερικών επιδόθηκε σε ακατάσχετη ρουσφετολογία και προσπαθεί τώρα ο διάδοχός του να τα μαζέψει! 

  • Για χρόνια θα θυμούνται τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη πολλοί ποινικοί αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα αφού μας διαβάζουν και αστυνομικοί που δεν τιμούν τον όρκο που έχουν δώσει. Τους τον θυμίζουμε γιατί μπορεί να τον ξέχασαν με τα χρόνια. 


«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μου τις σημαίες. Να υπακούω στους ανωτέρους μου και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους.

Να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος Αστυνομικός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: