ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν βλέπουν πως δεν υπάρχει καν θέση τους στην Ελλάδα και θεωρούν την παγκόσμια κατάταξή τους πάνω από τις 257.000! στον κόσμο πως τους δίνει αξία!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Δεν βλέπουν πως δεν υπάρχει καν θέση τους στην Ελλάδα και θεωρούν την παγκόσμια κατάταξή τους πάνω από τις 257.000! στον κόσμο πως τους δίνει αξία!

 


Δεν υπάρχουν διαδικτυακά όπως δεν υπάρχει και ΚΑΝΕΝΑ τοπικό ΜΜΕ αλλά εξακολουθούν να μην κατανοούν πως τους διαβάζουν πολλοί λιγότεροι από ό,τι το δικό μας ιστολόγιο που και αυτό ΔΕΝ υπάρχει γιατί με 200-300 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα και 2000- 3000 προβολές είναι φυσικό πως δεν διεκδικεί "δάφνες". 

Το πρόβλημά  είναι πως ως ενεργοί φασίστες εξακολουθούν και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και το No Data προφανέστατα και φαίνεται σε όλους τους συνδρομητές που παρόλο που πληρώνουν ατυχώς δεν τους "χαρίζει" η alexa.com  θέσεις επειδή μετράει απόλυτα αξιόπιστα την επισκεψιμότητα όλων. 

Στην ανταγωνιστική εταιρία την Similarweb τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για όσους αμφισβητούν την alexa.com . 

Τέλος όταν είμασταν ΠΡΩΤΟΙ ήμασταν πρώτοι , και όταν άλλα site είχαν την ΠΡΩΤΙΑ εμείς δημοσιεύσαμε τις θέσεις και τους είπαμε και μπράβο! 

Δεν έχουμε θέμα εμείς με τις πρωτιές,  αλλά δεν είμαστε και υποκριτές να πούμε πως δεν μας αφορά. Εμείς φασίστες δεν είμαστε και λαμβάνουμε πάντα υπόψιν την πλειοψηφία ακόμα και εάν διαφωνούμε με τις επιλογές της. 

Εμείς ήρθαμε εδώ για να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι να στηρίζουμε μία τον Τάσο,  και μία τον Γαβρίλο μη βλέποντας πως δεν είναι ΙΚΑΝΟΙ για θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. 

Και το έχουν αποδείξει ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ στα χουντικά αποβράσματα που κάνουν πάρτι στις δημοτικές τους παρατάξεις , με τον Γαβριήλ Αραμπατζή πρόσφατα να προσπαθεί να αναγάγει τα ΨΕΜΑΤΑ του δοτού δημάρχου της χούντας για την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής ως ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης! 

Την Ιστορία Γαβρίλο,  την γράφουν οι ΝΙΚΗΤΕΣ και όχι όσοι ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ και ΤΙΜΩΡΗΘΗΙΚΑΝ επειδή κατέλυσαν την Δημοκρατία στην χώρα μας. 

Εάν ο δοτός σου δήμαρχος  δεν είδε τις ερπύστριες και τις υπηρέτησε ως πιστό σκυλί δεν του φταίμε εμείς που δεν του αποδίδουμε τίτλους που δεν του αξίζουν. 

 Άμα θεωρείς πως η πόλη θα τιμήσει έναν χουντικό που δεν είδε,  και δεν άκουσε ΤΙΠΟΤΑ για το σακάτεμα του Εθνικιστή Σπύρου Μουστακλή κάνεις λάθος. 

Αργά αλλά σίγουρα παρατάξεις που αναφέρονται υμνητικά σε δικτάτορες δεν θα συμμετέχουν στο "παιχνίδι" της Αστικής Δημοκρατίας , γιατί πολύ απλά η Αστική Δημοκρατία δεν είναι παιχνίδι στα χέρια κανενός Φασίστα. 

Ντροπή και για όσους δεν αντέδρασαν στην πρωτοφανή παραποίηση της Ιστορίας της πόλης που επιχειρείται χρόνια από κόκκινους και μαύρους φασίστες. 

Η Ιστορία δεν θα ξαναγραφεί από τους ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ , το γνωρίζουν πολύ καλά οι Ναζί της Χρυσής Αυγής που μούντζωναν τους πολιτικούς και τη Βουλή,  για να μπουν μέσα σε αυτή και να κονομήσουν. Και βέβαια οι Ναζί στις πλατείες της "αγανάκτησης" δεν ήταν μόνοι τους. 

Μαθήματα ηθικής από χουντικούς,  εμείς δεν θα πάρουμε , ξεφτιλισμένοι δεν ήταν μόνο οι πρωτεργάτες αλλά και όσοι την υπηρέτησαν. 

Και στο σήμερα τώρα τα πράγματα είναι απλά.  Εάν ο Μητσοτάκης είναι χούντα όσοι πληρώνονται ως δημόσιοι υπάλληλοι από την κυβέρνησή του είναι απλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Μην μας πρήζουν με ηλίθιες θεωρίες και από την άλλη πληρώνονται από το κράτος που υβρίζουν εις βάρος ΟΛΩΝ μας. 

Το να πατάει κάποιος σε δύο βάρκες θα τον οδηγήσει με μαθηματική βεβαιότητα στη θάλασσα,  όσες κωλοτούμπες και εάν κάνει για να την αποφύγει. 

ΥΓ: Δεν είδαμε να πείθει η παραπάνω ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή παρά μόνο τοπικά ΜΜΕ που παραπλανούν συστηματικά τους δημότες μας εξυπηρετώντας ό,τι πιο ανήθικο κυκλοφορεί σε αυτή την πόλη. 

Ας μείνουν με την πλέμπα τους,  που δεν είναι ικανή να τους δώσει ούτε καλή θέση επισκεψιμότητας, γιατί και αυτοί εμάς διαβάζουν αφού από εμάς αναμένουν αποκαλύψεις,  και όχι θεωρίες συνωμοσίας και λάσπη χωρίς στοιχεία. 

Το έργο θα παιχθεί πολλές φορές ακόμα έως το 2023 , καλά να είμαστε και να "τσακωνόμαστε" αφού είναι βέβαιο πως υπηρετούμε τελείως διαφορετικά πράγματα

Στο τέλος οι πολλοί θα αποφασίσουν για την τύχη της πόλης , και μπορεί να μην μας ακούσουν όπως άλλωστε συνέβη και το 2019,  αλλά εμείς δεν θα πάψουμε να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ μήπως  και στεναχωρήσουμε τους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ που σήμερα προσπαθούν να εμποδίσουν τις αλλαγές στην Παιδεία για να εξακολουθήσουμε να έχουμε δασκάλους και καθηγητές που είναι παντελώς ακατάλληλοι για να διδάξουν τον οιοδήποτε μαθητή. 

Όσο για τους πρώην "υπεύθυνους"  νυχτερινών μαγαζιών ας μην μας μπλέκουν στις διαδικτυακές τους κόντρες με την πλέμπα της πόλης δεν είμαστε του ιδίου φυράματος και δεν σεβόμαστε κανέναν ποινικό που ξέφυγε την "τσιμπίδα" του νόμου. Ας το βουλώσει λοιπόν για να μην το παίζει μετά "χρήστης" αφού έχουμε ήδη έτοιμα δύο "μωρά" που άνετα μπορούν να τον καταγγείλουν. Μην μας πρήζει τώρα εμείς δεν σεβόμαστε κανέναν που δεν το αξίζει. 

 Ας το καταλάβουν καλά εχθροί αλλά κυρίως "φίλοι". 

ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν θα "ξυπνήσουμε" με το ζόρι όσους δεν θέλουν και ακολουθούν εκδιδόμενες , gay "πατριώτες" ή Σταλινοναζί.  Θέλετε να είναι πρώτο διαδικτυακό μέσο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν θα σας το χαλάσουμε . Θέλετε να είναι πρώτο site της πόλης αυτό που προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους , ούτε αυτό μας ενδιαφέρει. Βρείτε εσείς εάν το site της κ. Τσακογιάννη είναι στην κορυφή ή το ιστολόγιο το δικό σας ή του "Ερμή"  και των οπαδών του. Αφού δεν σας αρέσει η εταιρία ας αφήσουμε τον κ. Παύλο Παπαθανασίου να βγάζει τα "νούμερα" άλλωστε για εσάς τα "καλύτερα" λέει πάντα αφού ουδέποτε ΥΨΩΣΑΤΕ το ανάστημά σας ακόμα και εκεί! Και φυσικά δεν το κάνατε για "ανθρωπιστικούς λόγους" αλλά επειδή ακόμα και εκεί δεν έχετε τι να απαντήσετε! Στα απλά που βάζει φανταστείτε στα δύσκολα που βάζουμε εμείς που "τρομοκρατούμε" και "εκβιάζουμε" με την ΑΛΗΘΕΙΑ όσες μάλλον αγνοούν πως η πόλη είναι πολύ "μικρή" για να χωρέσει ΤΟΣΗ υποκρισία. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: