ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη...

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη...



  • Πλήρη στήριξη σε εργαζόμενους έδωσε η διοίκηση Χατζηδάκη αλλά και οι υπόλοιπες  δημοτικές παρατάξεις στα παράλογα αιτήματά τους για μόνιμες θέσεις εργασίας! Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως αυτές τις μονιμότητες πληρώνουμε ως χώρα; 

  • Η πόλη είναι βρώμικη αλλά αντί να μαζεύουν τα σκουπίδια κάνουν γκράφιτι στους κάδους απορριμμάτων! Δεν βαριέσαι το 2023 αυτούς τους εργαζόμενους θα τους φορτωθούν οι επόμενοι το κακό είναι πως θα εξακολουθήσουμε να τους πληρώνουμε και όλοι εμείς που ξεκάθαρα ζητάμε να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ο τομέας της καθαριότητας αφού στοιχίζει υπερβολικά πολλά για να έχει τόσο κακό αποτέλεσμα που είναι εμφανές στα περισσότερα σημεία της πόλης. 

  • Ο ΓΣΗ θα βρει τον δρόμο του αλλά εμείς φοβόμαστε είναι η αλήθεια μήπως το πολύ φως της ημέρας "μαυρίσει" όσους για δεκαετίας σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δυστυχώς μια υπέροχη προσπάθεια που έγινε από όσους βάζουν το χέρι στην τσέπη για να βγάλουν "πολεμήθηκε" από όσους θεωρούν πως με μερικές χιλιάδες ευρώ μπορούν να έχουν ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία. Και επειδή αυτό δεν μπορεί να συμβεί τα ερασιτεχνικά δυστυχώς είναι το άμεσο μέλλον έως ότου βρεθεί κάποιος που να έχει γερό στομάχι στις ύβρεις που κατά καιρούς εκτοξεύουν οι "μαφίες" της ημέρας για να το παίξουν "Βελουχιώτηδες". 

  • Όταν μας στέλνετε κάτι για δημοσίευση θέλουμε και τα ανάλογα στοιχεία εμείς δεν είμαστε ενεργοί φασίστες και δεν πιστεύουμε σε καμία ΦΗΜΗ . Οι φήμες είναι για τους υμνητές τρομοκρατών όχι για εμάς. 

  • Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι η ΙΔΙΑ που ευθύνεται για τους 102 νεκρούς στο Μάτι . Για εμάς καμία εκκαθάριση δεν έγινε είναι εμφανές πως μόνο από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει και πάλι θύματα. Γιατί σπίτια και αυτοκίνητα όπως και χιλιάδες στρέμματα πράσινου έχουν γίνει και φέτος στάχτη. 

  • Το ΚΥΤ θα μείνει για πάντα στον Υμηττό και θα γίνει και 400αρι εάν δεν έχει γίνει ήδη. Τώρα όποιος θέλει να λαϊκίζει και να τραβιέται σε αγώνες όπως αυτούς της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας που κατέληξε στην ΕΤΑΔ και στους ξένους δανειστές μας ας ετοιμάζεται για φιέστες που στερούνται ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. 

  • Νέο καφέ στην πόλη μας που έχει γεμίσει από καταστήματα εστίασης με delivery και γρήγορους καφέδες αφού είναι η νέα μόδα της εποχής. 

  • Ας μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ δεν θα τους υποχρεώσει ουδείς να εμβολιαστούν εδώ η Πολιτεία αδιαφορεί για το εάν δουλεύουν ή όχι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: