ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γαβριήλ Αραμπατζής: Χρόνια Πολλά και βοήθειά μας

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Γαβριήλ Αραμπατζής: Χρόνια Πολλά και βοήθειά μας

 


Παραβρέθηκε και στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως χθες ο κος Αραμπατζής και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media διακρίναμε από την δημοτική αρχή τους Αντιδημάρχους Αντζινά και Πούλο και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου.

Προφανέστατα θα πήγαν και άλλοι δημοτικοί μας σύμβουλοι που δεν τους "αποθανάτισαν" τα τοπικά ΜΜΕ που παραβρέθηκαν. 



Στη φωτογραφία βλέπετε και τον βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνο ενώ όπως είδαμε παρέστη και η επίσης βουλευτίνα ή βουλεύτρια (για να μην στεναχωρήσουμε κάποιες) κ. Άννα Καραμανλή. 

Και βέβαια δεν έλειψαν οι πάγκοι και η Εμποροπανήγυρις αφού στον καπιταλισμό όλα συνδυάζονται με την κατανάλωση και ακόμα και ο Άγιος θέλει το κερί του ή την λαμπάδα του. 

Βέβαια ο Ιησούς έδιωξε τους εμπόρους από τον περίβολο του  ναού  ή έτσι τουλάχιστον διαβάζουμε στην Αγία Γραφή και αναποδογύρισε τους πάγκους φωνάζοντας  

“Πάρτε τα αυτά από εδώ, μην κάνετε εμπορικό κατάστημα το σπίτι του Πατέρα μου. Μτ 21, 13:

Αλλά από τότε ο κόσμος "προχώρησε" και έτσι μεγάλες θρησκευτικές εορτές συνδυάζονται με εμποροπανήγυρεις κάτι που είναι το μικρότερο κακό με όσα συμβαίνουν στην Ελλαδική Εκκλησία που τον  μόνο που την "σώζει" στις δύσκολες εποχές είναι ο επικεφαλής της. 

Όλες και όλοι είδαν ιερείς που αμφισβητούν την πανδημία και υιοθετούν αντιεπιστημονικές απόψεις διακινώντας θεωρίες συνωμοσίας . 


Δεν υπάρχουν σχόλια: