ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εισαγγελέας δεν υπάρχει; - Όνειδος το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Εισαγγελέας δεν υπάρχει; - Όνειδος το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

 

Δεν υπάρχει σωτηρία όταν χωρίς μισή απόδειξη ο οιοσδήποτε δημοσιογράφος "φωτογραφίζει" ως ηθικό αυτουργό μιας απόπειρας δολοφονίας εναντίον του,  τον πρωθυπουργό της χώρας!  

Φυσικά και δεν αγοράσαμε την εφημερίδα αλλά θεωρούμε χρήσιμο και επιβεβλημένο να κληθεί από τον Εισαγγελέα ο εκδότης της για να δώσει εξηγήσεις για το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο. 

Η Δημοκρατία δεν επιτρέπει σε κανέναν χωρίς μισή απόδειξη να υποδεικνύει τον πρωθυπουργό της χώρας ως ΗΘΙΚΟ αυτουργό απόπειρας δολοφονίας. 

Οι απανταχού φασίστες πανηγυρίζουν για τα επιτεύγματα μιας εφημερίδας που έχει τσακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ από το πρώτο της φύλλο το θέμα βέβαια είναι πως υπάρχουν και πολλοί που τους αρέσει ο "σανός" που τους σερβίρουν σε μια προσπάθεια να απαξιώσουν την χώρα μας και να την οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες. 

Κατανοούμε μόνο το αίτημα του παθόντος να εξιχνιαστεί η απόπειρα δολοφονίας του , αλλά δεν νοείται να στοχοποιείται ένας πρωθυπουργός επειδή η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει την δουλειά της. 

Και δεν μπορεί να την κάνει επειδή λειτουργεί με τις αποτυχημένες λογικές κρατισμού και όχι με ό,τι σχεδόν επιβάλλει αλλά κάποιοι δεν το κατανοούν το καπιταλιστικό σύστημα στο οποίο κινούμαστε. 

Χωρίς κέρδος τα στόματα δεν ανοίγουν ας το κοιτάξουν αυτό όσοι διοικούν τα σώματα ασφαλείας βάζοντας υψηλές επικηρύξεις για σκληρούς ποινικούς που δεν θα "δοθούν" εάν δεν υπάρχει μεγάλο όφελος. 

Το όφελος για την κοινωνία θα είναι τεράστιο εάν η Πολιτεία αποφασίσει να μην αφήνει κανέναν Χίο να υποσκάπτει τους θεσμούς για μερικά κλικ στην διαδικτυακή του σελίδα ή για μερικές πωλήσεις μιας εφημερίδας που φιλοξενεί τον οιοδήποτε βάλλει κατά του δημοκρατικού μας πολιτεύματος απαξιώνοντας συστηματικά όλους τους θεσμούς. 

ΥΓ: Η ΕΣΗΕΑ μπορεί να νιώθει δικαιωμένη για την οριστική διαγραφή του από τα μητρώα της αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα ΣΙΩΠΟΥΣΕ σε ρατσιστικά πρωτοσέλιδα και απίστευτες κατηγορίες χωρίς μισή απόδειξη για πολιτικά πρόσωπα αλλά και για άλλους δημοσιογράφους που καταδίκαζαν ΔΗΜΟΣΙΑ την εμετική δημοσιογραφία που υπηρετεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Και βέβαια το site της εφημερίδας διαβάζετε μανιωδώς από πολλούς και βρίσκετε στην θέση 12 ! στην Ελλάδα όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Και βέβαια και χωρίς την "βούλα" της ΕΣΗΕΑ ο Στέφανος Χίος εξακολουθεί και υπηρετεί ένα λειτούργημα που απαξιώνεται καθημερινά και που και το πολιτικό προσωπικό συμβάλλει ώστε να γεννιούνται καθημερινά νέοι Χίοι ! "Επαναστάτες" και κατήγοροι μιας αόριστης ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που απειλεί να μας οδηγήσει εκ νέου σε οικονομική χρεοκοπία αφού η ΗΘΙΚΗ μας είναι φανερό από όσα συμβαίνουν πως είναι στα ΚΟΚΚΙΝΑ. 




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: