ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς σε αυτή την περίπτωση είμαστε με τον Αλέξη Κούγια ...

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Εμείς σε αυτή την περίπτωση είμαστε με τον Αλέξη Κούγια ...

 


Θα στεναχωρήσουμε πρώην εργοδότες μας αλλά εμείς ως ΜΜΕ είμαστε με τον Αλέξη Κούγια που για πολλοστή φορά λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 

Και στην περίπτωση των "επαγγελματιών ομοφυλόφιλων" αλλά και τώρα καθιστά την Ελληνική Δικαιοσύνη υπεύθυνη να εξυγιανθεί αφού είναι ως θεσμός κύρια υπεύθυνη για την καταστροφή της χώρας. 

Δικαστικές αποφάσεις πέρα από κάθε λογική, διαχρονική ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ποινικών και τρομοκρατών και ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ λειτουργών της από οικονομικά ισχυρούς συνθέτουν ένα μείγμα που απειλεί την Αστική μας Δημοκρατία. 

Θυμίζουμε για όσους το ξέχασαν πως και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είδε εγκληματική οργάνωση και δυστυχώς η Πολιτεία που αφελώς δεν παρεμβαίνει και δεν αξιολογεί δικαστικούς που δεν θα έβλεπαν ούτε την εγκληματική δράση του Αλ Καπόνε αφού δεν έχουν ούτε καν την κατάλληλη εκπαίδευση για να το πράξουν. 




Μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι σε ποιους έχει εμπιστευθεί το κράτος την διατήρηση ενός απαραίτητου πυλώνα για την Δημοκρατία μας. 

Οι βόλτες και οι άδειες στον αρχιδολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα ήταν "πταίσμα" μπροστά σε σκληρούς ποινικούς που αφέθηκαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από μια Δικαιοσύνη που δεν λαμβάνει υπόψιν της ούτε οπτικοακουστικό υλικό αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ τυφλή. 

Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις χωρίς πολιτικό κόστος ας το αντιληφθούν στην κυβέρνηση πριν δουν αποφυλακισμένους χιλιάδες ποινικούς.

Δεκάδες ψυχιατρικές γνωματεύσεις επίορκων ιατρών έχουν δώσει άλλοθι και χάρισαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε κάποιους που τα έχουν ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. 

Κρίμα και στα ΜΜΕ που θεωρώντας πως συμβάλλουν στην ορθή απονομή της Δικαιοσύνης προβάλλουν τις καλές πλευρές που ενδεχομένως έχουμε όλοι μας και τις "ασθένειες" που μεταμόρφωσαν ένα αθώο παλικάρι σε ΚΤΗΝΟΣ. 

Όμως δεν βγαίνει έτσι και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ οδηγεί σε αυτοδικία και σε "ζούγκλα" δεν είναι δυνατόν να πέφτουν σε μαλακά όσοι διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα και κυρίως δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν στην κυβέρνηση πως με αυτή την Δικαιοσύνη δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ. 

Στην περίπτωση του κυκλώματος μαστροπείας της Ηλιούπολης ο "Ελ Τάσο" πήρε ποινή χάδι για εξώθηση στην πορνεία μαθήτριας σχολείου και έμεινε μόλις 3 μήνες φυλακή! 

Εάν αυτή η Δικαιοσύνη δεν είναι σάπια τότε είναι παντελώς ανίκανη να αποδώσει ποινές σε ποινικούς ενστόλους! 

Και δεν μιλάμε για τον Δημήτρη Μπουγιούκο στο κύκλωμα υπάρχει και αξιωματικός του ελληνικού στρατού για τον οποίο η Ελληνική Δικαιοσύνη επικαλείται τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει όλους τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και που σίγουρα δεν προστατεύει κανέναν παρά μόνο σκληρούς ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: