ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ειρωνικά συγχαρητήρια του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου στον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Τα ειρωνικά συγχαρητήρια του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου στον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο

 


Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κριθούν για το έργο τους στις κάλπες του 2023. Τώρα επί του συγκεκριμένου θέματος και εμείς θεωρούμε λογικό να μην γίνονται επιλεκτικές αναφορές. 

Κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει διαχρονικά σε αυτή την πόλη και όχι μόνο όπου ακόμα και σήμερα η ιδιωτική πρωτοβουλία αντιμετωπίζεται αρνητικά γιατί άλλωστε έτσι έχουν "εκπαιδεύσει" για δεκαετίες οι άρχοντες της πόλης μας τους δημότες. 

Εδώ το ποστάρισμα του κ. Πούλου με τις ευχαριστίες στα super Market Σκλαβενίτης που έφερε την παραπάνω αντίδραση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου. 


Και δείχνει ένα από τα τέσσερα στέγαστρα που ΠΛΗΡΩΣΕ το εν λόγω super Market ενώ για την ΤΕΤΝΟΣΚΙΑΣΗ δεν είδαμε κάτι ανάλογο εκτός και η διοίκηση πλήρωσε αυτή το κόστος ή υπάρχει αφανής χορηγός της πρωτοβουλίας και δεν ήταν προσφορά από την ιδιωτική επιχείρηση! 



Σε κάθε περίπτωση με μισές ΑΛΗΘΕΙΕΣ , και με Πούλους η ήττα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές,  είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη αρκεί η κεντροδεξιές παρατάξεις να ενωθούν σε μία και να μην έχουμε την διάσπαση που βλέπουμε από τις δημοτικές εκλογές του 2010 έως και σήμερα. 

Και βέβαια αναμένουμε τις εσωκομματικές εκλογές για τις ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ το φθινόπωρο που θα σημάνουν την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ και για τον δήμο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: