ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το καλό της πόλης προφανέστατα και δεν είναι η κοινή πορεία όσων πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία και ΦΑΣΙΣΤΩΝ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Το καλό της πόλης προφανέστατα και δεν είναι η κοινή πορεία όσων πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία και ΦΑΣΙΣΤΩΝ

 


Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΣΦΥΓΜΟΣ η  δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" κα. Καραχάλιου. 

Αυτό που δεν μας άρεσε είναι το πως φαντάζεται η κα Καραχάλιου πως πρέπει να είναι ο δήμαρχος μιας πόλης. Τον θέλει προσιτό και διαλλακτικό με όλες τις παρατάξεις για το "κοινό καλό". Και βέβαια με την "λογική" αυτή και ο πρωθυπουργός της χώρας θα έπρεπε να ακούσει τις "ψεκασμένες" φωνές της αντιπολίτευσης που ποντάρουν στην πανδημία και στην ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ για να καταστρέψουν την χώρα και να έρθουν ως σωτήρες! 

Σε τι θα μπορούσε να ακούσει την παράταξη "Η πόλη που θέλω" ο κος Χατζηδάκης ; Στο να μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ και ποτέ; Στο να γίνεται απέλπιδα προσπάθεια να παρουσιαστούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ όσοι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν "ευπατρίδη" τον δοτό δήμαρχο της χούντας; Να συνεργαστεί με μια παράταξη που παρουσίασε ένα πλήρως ακοστολόγητο σχέδιο για τον ηλεκτροφωτισμό και μας είπε ασυναρτησίες για τάχα συντήρηση των led από υπαλλήλους του δήμου που μας στοιχίζουν πανάκριβα;

Πείστηκαν πως οι υπάλληλοι έρμαια των "λογικών" της κα. Καραγιαννίδου μπορούν να ανταποκριθούν ΑΜΕΣΑ ακόμα και στην αλλαγή ενός led;

Δεν είναι οι ίδιοι υπάλληλοι που μας λένε να μην πετάμε σκουπίδια επειδή είναι λίγοι; Δεν είναι αυτοί που βάζουν πάνω από την πόλη το προσωπικό τους συμφέρον και την εργασία τους εις βάρος της κοινωνίας;

Δεν υπάρχει κοινό καλό κα Καραχάλιου είναι μια ακόμα ιδεοληψία της Αριστεράς από αυτές που σας οδήγησαν πρόσφατα στις πλατείες για να υπερασπιστείτε τάχα τις "αδύναμες" γυναίκες και να μας πείτε πως είναι είδος προς εξαφάνιση συμμετέχοντας σε μια συλλογικότητα που η επικεφαλής της υμνεί κράτη παρίες όπως η Κούβα! 

Στις εκλογές του 2019 σας ψήφισαν ΔΕΞΙΟΙ θεωρώντας πως η παράταξή σας δεν θα συγχρωτίζονταν με όσους διαχρονικά έχουν καταστρέψει την χώρα. 

Από τις πρώτες μέρες καταλάβαμε πως ουδείς από τους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους είχε την διάθεση να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη προς θετική κατεύθυνση. 

Σας είδαμε να ψηφίζετε την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό , σας είδαμε να μην στηρίζετε το νέο προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης για την Ανάπτυξη και Προστασία του και συγχρωτιστήκατε σε δράσεις με ό,τι πιο αντιδραστικό κυκλοφορεί στην πόλη. 

Αντίθετα είδαμε έναν κεντροαριστερό δήμαρχο να έχει λιγότερες ιδεοληψίες από εσάς και να μην φοβάται για το καλό της πόλης να ιδιωτικοποιήσει τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης για 12 έτη. 

Την ίδια ώρα είδαμε εσάς τους τάχα φιλελεύθερους να θέλετε να συνεχιστεί μια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού αφού δεν κατανοείται πως ο κόσμος άλλαξε. 

Οι "ευπατρίδες" τάχα "πατριώτες" , οι νοσταλγοί του δικτάτορα Παπαδόπουλου και οι δοτοί τους δήμαρχοι ανά την Ελλάδα προφανέστατα και δεν ήθελαν το κοινό καλό αφού αυτό δεν υπάρχει σε έναν καπιταλιστικό κόσμο αλλά μόνο στις ουτοπίες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ. 

Το κοινό καλό επικαλούνται διαχρονικά όσοι δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά με τους πολιτικούς τους αντιπάλους και δυστυχώς για την κεντροδεξιά η άλλη πλευρά δεν ξεχνάει να τιμά σε όσους οφείλει την ύπαρξή της. Τους "τιμάει" βέβαια ακολουθώντας το πετυχημένο και αποδεκτό πλέον μοντέλο του καπιταλισμού ενώ εσείς με τις επιλογές σας στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ συμβούλια μετατραπήκατε σε ουρά του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Δεν φταίτε εσείς βέβαια για το χάλι της κεντροδεξιάς στην πόλη,  αλλά όσοι θεωρούν πως θα συνεχίσουν να ελέγχουν μια ΔΗΜ ΤΟ που έχει βαρύτατες ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην πόλη. 

Στελέχη που ΣΙΩΠΗΣΑΝ πάντα όταν η διαφθορά χτύπαγε και τη δική μας "οικογένεια" και που έχουν οδηγήσει σε απίστευτες ήττες την κεντροδεξιά της πόλης όχι μόνο σε δημοτικές αλλά και σε εθνικές εκλογές. 

Στελέχη που συμπορεύθηκαν παλιότερα με έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ αγνοώντας τις υποδείξεις του κόμματος για ΝΕΑ πορεία και που ακόμα και σήμερα κρύβονται πίσω από προσωπικά δεδομένα για να μην απαντήσουν πως ΝΑΙ αυτός ο νταβατζής - αστυνομικός ήταν μέλος της ΝΔ ενώ θα έπρεπε να είναι άλλων κομμάτων της άκρας δεξιάς που δεν τους αρέσουν τα αναγκαία μνημόνια και που αρνούνται το "μπόλιασμα" κατά αυτούς για να μην χαλάει μια ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΛΗ που βρίσκεται μόνο στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ τους. 

Και φυσικά για να ξαναβγεί κεντροδεξιός δήμαρχος στην πόλη δεν χρειάζεται να συγχρωτιστεί με την πλέμπα της Αριστεράς ούτε να μιλάει για ανάγκη νομικής υπόστασης του όρου ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ που δεν υπάρχει στον δυτικό κόσμο αφού θα αποτελούσε ΔΙΑΚΡΙΣΗ ανάμεσα σε δύο φύλα που πρέπει και είναι ΙΣΑ απέναντι στον Νόμο. 

Δεν είναι είδος προς εξαφάνιση η γυναίκα και ως πλειοψηφία στον γενικό πληθυσμό αυτή επιλέγει ακόμα και το ποιος θα κυβερνήσει την χώρα. 

Αυτές μας μεγαλώνουν όλες και όλους και "αθώες" του αίματος προφανέστατα και δεν είναι όταν βλέπουμε την μητέρα του δράστη να διεκδικεί την επιμέλεια του εγγονιού της αποκαλώντας κακή μητέρα την πρώην σύζυγο του μαστροπού γιού της! 

Δεν υπάρχει σωτηρία και ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να αποφασίσει το ΟΡΘΟ και να μην έχουμε πάλι κάποια απόφαση από αυτές που μας έχουν συνηθίσει.. 

Αποφάσεις που εξισώνουν θύτη και θύμα και που σε πολλές περιπτώσεις προκαλούν για την κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ. 

Ο Δυτικός πολιτισμός αποτελεί την τελευταία σανίδα ΗΘΙΚΗΣ,  για αυτό επικράτησε , και θα επικρατεί απέναντι στην ΑΠΟΛΥΤΗ  βαρβαρότητα και ανηθικότητα της Ανατολής.

Στον δυτικό κόσμο οι γυναικοκτονίες - ανθρωποκτονίες τιμωρούνται,  σε κράτη - παρίες η γυναίκα εξακολουθεί και αποτελεί "ιδιοκτησία" αλλά οι "αλληλέγγυες" δεν ΥΜΝΟΥΝ αυτά τα κράτη. 

Σε κάθε περίπτωση η θέση της γυναίκας στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο είναι καλύτερη από οπουδήποτε αλλού εμείς ως μέσο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να καθιερωθεί νομικός όρος ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ και να εφαρμοστεί και ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ποινή αφού οι ίδιες θεωρούν το φύλο τους ΑΔΥΝΑΜΟ σωματικά αλλά με τέτοιες "λογικές" άκρη δεν βγαίνει. 

Είμαστε στην εποχή που κυκλοφορούν ΟΠΛΑ δυστυχώς στην χώρα μας και στην Ε.Ε γενικότερα δεν έχουν ΟΛΟΙ πρόσβαση σε αυτά όπως είναι το λογικό αλλά μόνο οι κακοποιοί που πλεονεκτούν έναντι όλων μας. 

Στις ΗΠΑ της καλύτερης Αστικής Δημοκρατίας αλλά κυρίως της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τα όπλα είναι για όλους. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: