ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων στην υπόθεση "κακοποίησης" του κοριτσιού στην πόλη μας

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Επέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων στην υπόθεση "κακοποίησης" του κοριτσιού στην πόλη μας


Κάποιοι έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες και δεν πιστεύουν στις "παρεξηγήσεις" . Έτσι όπως μάθαμε από καλά πληροφορημένη πηγή μας ,μετά από πραγματικό αγώνα Αντιδημάρχου της πόλης μας, άρχισε να φαίνεται "φως" στο τούνελ.

Γιατί για να καλεί ένα παιδί την αστυνομία ζητώντας βοήθεια τα πράγματα δεν είναι σίγουρα καλά και η "παρεξήγηση" που επικαλέστηκε στους αστυνομικούς η μητέρα του ,  ίσως κρύβει κακοποίησή  από τον πατέρα του. 

Άλλωστε ο 50χρονος πατέρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις έχει απασχολήσει και στο παρελθόν,  κάτι το οποίο είναι επιβαρυντικό,  γιατί δεν  μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις. 

Έφηβη που καλεί το 100 ζητώντας βοήθεια , πατέρας που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές , και μητέρα που είδε παρεξήγηση την κλήση της κόρης της!  

Επειδή ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να "μπλέκεις" σε τέτοιες υποθέσεις , εμείς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της έρευνας που θα κάνει η Εισαγγελία ανηλίκων θα πούμε ένα μπράβο στον Παναγιώτη Κόκλα που έτρεξε και ενδιαφέρθηκε. 

Και θα τον "εκθέσουμε",  αφού βεβαιωθήκαμε  σήμερα από τις πηγές μας,  για το ενδιαφέρον του για την συγκεκριμένη περίπτωση,  και τις επικοινωνίες που είχε με όσους μπορούν να βοηθήσουν μια ανήλικη να βρει το κουράγιο και να καταγγείλει. 

Γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε τέτοια ζητήματα που είναι λεπτά και αφορούν την ενδοοικογενειακή βία , που όπως όλα δείχνουν αυξάνεται. 



Μακάρι να ήταν "παρεξήγηση" το τηλεφώνημα της κοπέλας στο 100 με το οποίο ζητούσε βοήθεια,  αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές , παραμένοντας μεγάλη η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων θεωρούν πως μπορεί να χτυπηθεί το κακό με την ΣΙΩΠΗ. 

Καλούμε λοιπόν  όλους όσους γνωρίζουν την κοπέλα και το περιβάλλον της,  να μιλήσουν για να κοιμούνται καλύτερα τα βράδια,  έστω και εάν η δική τους μικρή μαρτυρία δεν αποδειχθεί ικανή για να αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Γιατί κακά τα ψέματα , εάν το ίδιο το παιδί δεν μιλήσει για να σωθεί , έχουμε φτιάξει έτσι την κοινωνία μας που ουδείς μπορεί να το σώσει! 

Βλέπετε υπάρχουν προσωπικά δεδομένα , "οικογενειακά άσυλα" που κρύβουν δράματα και τόσα άλλα που όλες και όλοι πλέον γνωρίζουν αλλά οι πολλοί αδιαφορούν. 

Γιατί εάν οι πολλοί δεν αδιαφορούσαν,  δεν θα είχαμε καταντήσει έτσι ως κοινωνία! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: