ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 20 Ιουλίου 1974 Ελλάδα και Κύπρο ηττώνται από την Τουρκία - Η εισβολή αποτέλεσμα της ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης από τάχα πατριώτες

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

20 Ιουλίου 1974 Ελλάδα και Κύπρο ηττώνται από την Τουρκία - Η εισβολή αποτέλεσμα της ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης από τάχα πατριώτες



Βγαλμένος από την σχολή Ευελπίδων ο Γεώργιος Γρίβας είχε πολυσχιδή δράση τόσο επί γερμανικής κατοχής δημιουργώντας την φιλομοναρχική ομάδα Χ, όσο και μετά όταν μετέβη στην Κύπρο και οργάνωσε αρχικά την ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση από τον βρετανικό ζυγό όσο και την ΕΟΚΑ Β η οποία ήταν όσο και εάν δεν αρέσει σε κάποιους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ οργάνωση αφού στόχευε σε πολίτες και αστυνομικούς σταθμούς. 

Ο Γεώργιος Γρίβας για εμάς τους Εθνικιστές παραμένει ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ οπαδός και υμνητής του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά και όσο και εάν επιθυμούν κάποιοι να ξαναγράψουν την Ιστορία αυτή έχει γραφτεί από του νικητές και δεν μπορεί να αποδώσει τιμές σε ανθρώπους που απεχθάνονταν το δημοκρατικό πολίτευμα. 

Οι "αγαθές" προθέσεις του Διγενή Ακρίτα γιατί είχε και παρατσούκλι για εμάς δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ αφού προφανέστατα και δεν θεωρούμε λογικό να οδηγήσεις με την ΒΙΑ κανέναν λαό να αποδεχθεί τετελεσμένα. 

Η συνεργασία της ομάδας Χ με τους κατακτητές Γερμανούς ήταν κάτι αδιαμφισβήτητο και φυσικά για εμάς δεν είναι καλός όποιος κυνηγάει τους κομμουνιστές για να εγκαθιδρύσει την δική του ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

Ο αγώνας της ΕΟΚΑ υποστηρίχθηκε από δικτάτορες της εποχής όπως ο Φιντέλ Κάστρο έτσι είναι σαφές πως δεν τον ενοχλούσε κανένας κομμουνισμός τον τάχα Διγενή απλώς ως καιροσκόπος ήθελε θέσεις και αξιώματα που δεν θα έπαιρνε ποτέ από έναν κυπριακό λαό που και τότε αλλά πολύ περισσότερο σήμερα δεν επιθυμούσε ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα. 

Έτσι και μελετώντας το αποτέλεσμα και την ΟΥΣΙΑ ο αξιωματικός που τιμήθηκε πολλάκις φορές από το Ελληνικό Κράτος Γεώργιος Γρίβας έδωσε την δυνατότητα στην Τουρκία να επέμβει σε ένα νησί για να προστατέψει τον πληθυσμό της από τις σφαγές ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ που τάχα θεωρούσαν πως η εθνοκάθαρση που επιχειρούσαν είχε την ΑΝΟΧΗ και την υποστήριξη κρατών που αταλάντευτα υπηρετούν τις δυτικές αξίες. 

Ο Γεώργιος Γρίβας δεν έζησε για "αποτρέψει" την εισβολή αφού είχε πεθάνει 6 μήνες πριν το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου εναντίον του Μακαρίου. 

Η Ελληνική Δημοκρατία της Κύπρου είχε διάρκεια μόλις πέντε ημερών και ο φιλοχουντικός πρόεδρος Νίκος Σαμψών έγραψε και αυτός το όνομα του στην λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Για εμάς και για πολλούς άλλους ο "πατριωτισμός" του Διγενή ήταν το τελευταίο καταφύγιό του σε μια ιστορία γεμάτη καιροσκοπισμό και προσπάθεια απαξίωσης της αστικής δημοκρατίας. 

Ήταν τόσο αντικομμουνιστής όσο και οι σημερινοί Χρυσαυγίτες και τόσο Έλληνας όσο ο Κασιδιάρης , ο Παναγιώταρος , ο Παπάς και ο Μιχαλολιάκος! 

Δηλαδή για εμάς ήταν απλώς ένας φασίστας που πολέμησε τον βρετανικό ζυγό ως μισθοφόρος της βαρβαρότητας της Ανατολής για να εγκαθιδρύσει τελικά όσους βρίσκονται στο ΝΑΤΟ επειδή κάποιοι επέλεξαν για την χώρα μας την μη ΕΝΕΡΓΗ της συμμετοχή σε μάχες που την αφορούν. 

Η Τουρκία θα αποτελεί σημαντικό παίχτη του ΝΑΤΟ όσο ο στρατός μας παραμένει μη επαγγελματικός και όσο η πολιτική ηγεσία δεν τον αναγκάζει να συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ σε πολέμους που μας αφορούν. 

Ο Γεώργιος Γρίβας είχε ανεπιτυχώς ασχοληθεί με την πολιτική σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και δεν κατάφερε να αποσπάσει παρά μόλις το 0,17%! Θεωρούσε όπως και ΟΛΟΙ οι φασίστες πως με εκλογές δεν θα δει προκοπή το Τόπος όμως η "εθνοσωτήριος" και ένα τσούρμο ξεφτιλισμένοι καραβανάδες ηττήθηκαν επειδή η χώρα διαχρονικά ό,τι πέτυχε το πέτυχε με την βοήθεια των συμμάχων της. 

Αυτούς που έβριζε ο Γεώργιος Γρίβας στους πύρινους λόγους του που παρασύρουν και σήμερα τάχα Εθνικιστές να τιμούν το φιλαράκι του Φιντέλ Κάστρο , τον υμνητή του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά και φυσικά του Γεωργίου Παπαδοπούλου και του Δημήτρη  Ιωαννίδη. 

Για την ΔΕΞΙΑ της εποχής του ο Γρίβας ήταν ο αμετανόητος μαχητής που υπονόμευε κάθε προσπάθεια της χώρας μας να γίνει δυτικό κράτος. Γιατί προφανέστατα και δεν μπορείς να επικαλείσαι εθνικές εκκαθαρίσεις και να ζητάς την βοήθεια της διεθνούς κοινότητας που δεν σου οφείλει να λερώσει τα χέρια της με το δικό σου αίμα υπέρ ΑΜΑΧΩΝ. 

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως η δράση της ΕΟΚΑ Β ήταν τρομοκρατική όπως και εκ του αποτελέσματος είναι εμφανές πως η απελευθέρωση της Κύπρου από τον βρετανικό ζυγό την οδήγησε στην αγκαλιά του Αττίλα αφού μόνη της ή με συμμάχους κράτη - παρίες όπως η ΕΣΣΔ δεν θα μπορούσε να υπάρξει και η ΕΝΩΣΗ της με την Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τους πολλούς. 

Σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα ελάχιστοι Κύπριοι επιθυμούν την ΕΝΩΣΗ και οι διαφορές έχουν οξυνθεί αφού αρκετοί θεωρούν την χώρα μας υπεύθυνη για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κύπρου. 

Για όσους αμετανόητους δεν κατανοούν πως ο αξιωματικός Γρίβας ήταν στην ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας και πως όλες του οι επιλογές ΖΗΜΙΩΣΑΝ Ελλάδα και Κύπρο εμείς την προσπάθειά μας την κάναμε. 

Ο Γρίβας ασφαλέστατα και δεν ήταν Εθνικιστής αφού εθνικό πρέπει να είναι το αληθές και το όχι το παραμύθιασμα και οι φαντασίες  που οδηγούν σε εθνικές τραγωδίες. 

Ο Γρίβας ήταν ένας Κασιδιάρης της εποχής μας που του "έκατσε η μπίλια"  επειδή χτύπησε στην Κύπρο με την ΕΟΚΑ όσους τον ευεργέτησαν και τον στήριξαν στην μάχη του Θησείου μη γνωρίζοντας προφανώς πόσο ΦΑΣΙΣΤΑΣ υπήρξε σε όλη του την ζωή. 

Φοβόμαστε πως και σήμερα τέτοιους αξιωματικούς βγάζουν οι σχολές μας και άλλωστε πολλές φορές έχουμε δει τα εμετικά τους συνθήματα ακόμα και σε στρατιωτικές παρελάσεις. 

Η Ελληνική Δεξιά αρνείται να αποδοκιμάσει τους φασίστες της ΕΟΚΑ Β και πλην του κόμματος της ΝΔ όλα τα υπόλοιπα θεωρούν την δράση της θετική και για τον λόγο αυτό όλο και περισσότεροι Εθνικιστές που πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία εντάσσονται στις τάξεις της αφού το να συγχρωτιστείς με όσους τιμούν φασίστες σε καθιστά όμοιο με όσους πιστεύουν ακόμα σε "πατερούληδες" και "ξανθά γένη" που θα μας δώσουν την Πόλη. 

Στην πόλη μας έχουμε αρκετούς τέτοιους μ@λ@κες που υπηρετούν τάχα ένα σύστημα που παλεύουν να ανατρέψουν! Ελπίζουμε μετά τον εμβολιασμό τους να μην έχουν τέτοιες αυταπάτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: