ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περίπτωση "κακοποίησης" ανήλικης και πάλι στην πόλη μας - Κοπέλα κάλεσε το 100 ζητώντας βοήθεια

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Περίπτωση "κακοποίησης" ανήλικης και πάλι στην πόλη μας - Κοπέλα κάλεσε το 100 ζητώντας βοήθεια

Μια έφηβη κοπέλα κάλεσε την άμεση δράση 100 η οποία ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ και ήρθε χθες στις 21:05 το βράδυ στην πόλη μας. 

Οι άνδρες του περιπολικού που έφτασαν κάλεσαν στο κινητό της,  την κοπέλα που είχε πάρει ζητώντας βοήθεια,  και της  είπαν  να βγει στο μπαλκόνι ,για να δουν από ποιο ακριβώς σπίτι  τους είχε καλέσει. 

Η κοπέλα βγήκε και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου η μητέρα του κοριτσιού είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση! 

Η Αστυνομία έπραξε το καθήκον της , δεν γνωρίζουμε εάν η έφηβη κοπέλα είχε απευθυνθεί σε άλλες αρχές, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως δεν λειτουργούν οι θεσμοί στην χώρα μας. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κοπέλα είχε ζητήσει βοήθεια κατηγορώντας για βία τον πατέρα της. 

Δάσκαλοι που δεν θέλουν να "μπλέξουν", υποκριτικές συλλογικότητες που βάλλουν κατά όσων προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη και απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από μια κοινωνία που "πέφτει από τα σύννεφα" και κλείνει αυτιά και μάτια σε ό,τι συμβαίνει στο διπλανό της διαμέρισμα. 

Θεωρούμε πως το θέμα θα έχει εξέλιξη , ευτυχώς υπάρχουν και πραγματικά δραστήριοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και αργά αλλά σίγουρα η ΑΛΗΘΕΙΑ θα μαθευτεί και θα λυθεί και η "παρεξήγηση". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: