ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Είμαστε η πόλη που όσες έως χθες οι "αγωνίστριες" έκαναν like στα ποσταρίσματα του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου και σήμερα τον καθυβρίζουν αφού η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ έχει γίνει δεύτερη φύση τους

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Είμαστε η πόλη που όσες έως χθες οι "αγωνίστριες" έκαναν like στα ποσταρίσματα του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου και σήμερα τον καθυβρίζουν αφού η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ έχει γίνει δεύτερη φύση τους


Αφού μας έκαναν μαθήματα δημοσιογραφίας όσοι δεν δούλεψαν ΠΟΤΕ σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ , αφού κάποιες "τρομοκρατήθηκαν" και "εκβιάστηκαν" όπως ΔΗΜΟΣΙΑ ισχυρίστηκαν από την δική μας ΑΛΗΘΕΙΑ που ατυχώς για εκείνες είναι αντικειμενική, ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ( ή μπορεί και ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών) έσκασε το θέμα με τους μαστροπούς της πόλης μας,  την ΤΣΑΤΣΑ Μαρία με τον γιο της , και το περιβόητο site συνοδών και τις "μαρίδες" μπράβο - μπάτσους , τους Γιάννηδες που παρουσιάζονταν ως "κομάντο", μαζί με τους "ντελιβεράδες" ναρκωτικών ουσιών και ένα μικρό κύκλωμα μαστροπείας , που έως τώρα αποτελείται από μια ολιγομελή ομάδα που θέλησε να πάρει μέρος από την τεράστια πίτα του μαύρου χρήματος που διακινείται για  πορνεία και στη χώρα μας. 

Το θέμα είναι τραγικό και παράλληλα "πιασάρικο" για ΜΜΕ που αναζητούν μια κάθαρση που θα παραμείνει ΟΥΤΟΠΙΑ όσο μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα κυκλώματα με χιλιάδες γυναίκες παραμένουν στο απυρόβλητο,  αφού χωρίς καταγγελία δεν υπάρχει καν ΘΕΜΑ. 

Και όταν η άλλη είναι πουτάνα στην ψυχή και παίζει την τσατσά σε ενήλικα ή ανήλικα κορίτσια κανένας καπιταλισμός δεν μας φταίει αλλά η ανηθικότητα που για εμάς που δεν έχουμε αυταπάτες δεν μπορεί να ξεριζωθεί όμως μπορεί να ελεγχθεί γιατί πολύ σωστά όπως διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί η πόλη να θρηνήσει θύματα που θα βρεθούν στο "λάθος" σημείο την "ακατάλληλη" στιγμή. 

Οι συλλογικότητες θα πούνε τα δικά τους και για μένα προσωπικά ορθώς πράττουν και αμφισβητούν τις αγαθές προθέσεις όλων μας συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας τοπικού ΜΜΕ,  που και αυτή την φορά έδειξε τι πρεσβεύει. Το θέμα είναι να αντιλαμβάνονται και τι πρεσβεύουν αυτές και που θα μας οδηγήσουν εάν εφαρμοστούν οι θέσεις τους. Σε μια ωραία "Κούβα" ή "Βενεζουέλα" όπου με 5 δολάρια ο πατέρας φέρνει την ανήλικη στον κακό δυτικό πελάτη που εμείς δεν έχουμε αυταπάτες πως θα ελέγχει τα πάθη του εάν δεν κινδυνεύει να φυλακιστεί ή ακόμα και να χάσει την ζωή του όταν από πελάτης θα ενδιαφερθεί να παίξει και τον νταβατζή! 

Το όνομα και το πρόσωπο του αστυνομικού το διαβάσατε  σε εμάς και σε ελάχιστα άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ και βέβαια το όνομα του πατέρα - βιαστή σύμφωνα με την 19χρονη αλλά και των άλλων 6 ατόμων που έχει στην κατάθεσή της ονοματίσει ( τρεις από αυτούς με τα πλήρη τους στοιχεία) θα δοθούν από εμάς , αφού από την Ελληνική Δικαιοσύνη βλέπουμε για ακόμη μια φορά ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ των στοιχείων της αστυνομίας αλλά ακόμα και της καταγγέλλουσας  κάτι που βέβαια δεν την τιμά. 

Όσοι ψέγουν τα ΜΜΕ που κρύβουν τα πρόσωπα των δραστών ή δεν αποκαλύπτουν τα ονόματά τους είναι τα ίδια καθάρματα  (γεμάτοι η πόλη από τέτοιους και τέτοιες) που αποκαλούν επαγγελματίες δημοσιογράφους κοράκια όταν "ξεβρακώνουν" τους φίλους τους. 

Η τσετσιπωσιά κάποιων φτάνει σε τέτοια σημεία που θεωρούν πως πείθουν για την μαχητικότητά τους μη καταγγέλλοντας ούτε τι συμβαίνει μέσα στο δικό τους σπίτι , θεωρώντας προφανώς πως οι ποινικοί είναι κακοί όταν μένουν σε γειτονικά σπίτια. 

Εμείς που τιμάμε ΜΟΝΟ υπαρκτούς αγώνες και δεν μας άρεσε ΠΟΤΕ η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αναμένουμε για ακόμη μια φορά να δούμε τις αντιδράσεις όσων θέλουν ΚΑΘΑΡΣΗ , αλλά όχι όσων αφορά γνωστούς τους , φίλους ή και τους ίδιους. Έτσι και αλλιώς όπως όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν μπορεί οι Μάλαμας - Παπαχρήστου να είναι νεκροί αλλά δεν έγιναν ξαφνικά "καλά" παιδιά όσους οι "αδιάφθοροι" κάλυψαν με τις αστείες αναφορές τους ακόμα και προς την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Και επειδή ο κος Χρυσοχοίδης δεν έχει σκελετούς στην ντουλάπα του και έχει και ισχυρές "πλάτες" εκτός από τις δικές του ακόμα και να βρεθούν μπλεγμένοι σε "περίεργα" κυκλώματα βουλευτές δεν θα μασήσει. Άλλωστε το έχει αποδείξει διαλύοντας την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας και είναι πολλοί οι ποινικοί που τον προτιμούν ΝΕΚΡΟ κάτι που πλήρωσε ο υπασπιστής του αείμνηστος Γιώργος Βασιλάκης που κάποιοι θέλησαν να του αποδώσουν μετά θάνατο ανυπόστατες κατηγορίες επειδή τους το είπε ένας καταζητούμενος ποινικός που πολύ σύντομα θα συλληφθεί! 

Έτσι όταν σε 4-5 μέρες το κύκλωμα μαστροπείας της Ηλιούπολης θα "ξεφουσκώσει" ελλείψει νέων καταγγελιών , αφού τα στόματα  που ταΐζονται, και "ποτίζονται" και η αστυνομία δεν παρακολουθεί κανέναν χωρίς εντολή εισαγγελέα . 

Τέλος όπως καταλαβαίνει και μικρό παιδί δεν μπορούν όλοι και όλοι 1800 υπάλληλοι της ΕΥΠ να πραγματοποιούν έρευνες όπου αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ την ώρα που οι "Αδιάφθοροι" που παρακολουθούν συναδέλφους τους για διάφορα αδικήματα δεν έχουν πείσει εμάς αλλά ούτε και την κοινωνία πως μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από τον κατηγορούν την ΕΥΠ που τους "ξεβρακώνει". 

Πριν "πάθουν"  Κώστα Καραμανλή στην κυβέρνηση , και ανακαλύψουν κανένα σχέδιο Πυθία τους καλούμε να σεβαστούν την νοημοσύνη μας και να αφήσουν αυτούς που μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. 

Δεν θα αναφερθώ για την κατάπτυστη απόφαση για τον Σταύρο Μπαλάσκα αφού όλες και όλοι ξέρουν πως είναι φιλικό προς εμάς πρόσωπο αλλά θεωρούμε ΝΤΡΟΠΗ να έχουν στα πούπουλα μαστροπούς και να τιμωρούν όσους λένε ΔΗΜΟΣΙΑ τι συμβαίνει και όχι τι θα ήθελαν αυτοί να συμβαίνει. 

Όσο είδατε τον αστυνομικό - μαστροπό τον είδατε φωνάξτε να αλλάξει ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και κάθε λογής παραβατικούς γιατί εντάξει οι ανήθικοι που "απειλούν" πως θα κάψουν το κράτος δεν έχουν να μας προτείνουν παρά μια επόμενη μέρα όπου θα βασιλεύει η απόλυτη ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ που έχουν μέσα στα κεφάλια τους. 

"Νωχελικές" οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης στο θέμα με την 19χρονη , τον δεξιό αστυνομικό που κάποια τρολ πάνε να βγάλουν άλλο κόμμα παρόλο που βλέπουν πως ούτε μια μέρα δεν τον άντεξε ο κος Κοτζιάς στην ασφάλεια του οποίου τον είχε προτείνει ένα καραμανλικό σαπρόφυτο που και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί Κυριάκου Μητσοτάκη εξακολουθεί και είναι στην ασφάλεια υπουργού! 

Γιατί άμα είσαι ΟΦΑ δεν έχεις ανάγκη από καμία αλλαγή κυβέρνησης! Μια βόλτα στα ανοιχτά ακόμα προφίλ του Μπουγιούκου στο facebook αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος ήταν και παραμένει ΦΑΣΙΣΤΑΣ αλλά αυτό δεν ήταν και δεν είναι λόγος για την ΕΛ.ΑΣ να τον απομακρύνει γιατί θα έπρεπε να χάσει πάρα πολλούς για το καλό όλων μας. 

Είναι ντροπή σε μια χώρα 11.000.000 να έχουμε τόσους πολλούς αστυνομικούς , πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν υπάρχει τέτοια αναλογία ανά 100.000 κατοίκους. Και να πεις πως νιώθουμε και ασφαλείς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: