ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έφυγε η τάχα "νύχτα" από τον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ και αναμένουμε τους "αδιάφθορους" και τους "έντιμους" κομμουνιστές της πόλης και όχι μόνο να αναλάβουν δράση

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Έφυγε η τάχα "νύχτα" από τον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ και αναμένουμε τους "αδιάφθορους" και τους "έντιμους" κομμουνιστές της πόλης και όχι μόνο να αναλάβουν δράση





 Ακόμα και μέσα σε δημοτικά συμβούλια ακούσαμε τις αόριστες καταγγελίες της κα. Τσατσούλη που για ακόμη μια φορά "λάσπωσε" όπως το συνηθίζουν οι κομμουνιστές όσους δεν συμπαθούν. 

Η "νύχτα" που τάχα ενοχλεί τους κομμουνιστές της πόλης μας και που είχε "εισχωρήσει" κατά τις φαντασίες τους στα διοικητικά του "Ήλιου" αποχώρησε επειδή ούτε νύχτα ήταν αλλά ούτε και είχε καμία διάθεση να την κρίνουν οι μόνιμα απόντες από τα αθλητικά σωματεία της πόλης. 

Οι κομμουνιστές προφανέστατα και θα ήθελαν να σωματεία κρατικά υπό την επίβλεψη του "πατερούλη" με αθλητές επιπέδου που όλες και όλοι γνωρίζουμε. Άλλωστε στα κράτη που υπάρχει ακόμη κομμουνισμός το ποδόσφαιρο που παίζετε δεν αποτελεί πόλο έλξης για κανέναν. 

Παίζουν για να τους βλέπουν και να γελάνε οι δυτικοί και οι ελάχιστες επιτυχίες που έχουν συγκρίνονται με κράτη - παρίες και όχι με κράτη όπου ο αθλητισμός μπορεί να εμπορευματοποιήθηκε αλλά προσφέρει θέαμα και αθλητές υψηλών προδιαγραφών. 

Και βέβαια εμάς ως τοπικό ΜΜΕ οι σαχλαμάρες των κομμουνιστών δεν μας ενόχλησαν στα δημοτικά συμβούλια εκείνο που μας ενόχλησε και το γράψαμε και τότε ήταν η παθητική στάση των δημοτικών παρατάξεων που άκουγαν τις ασυναρτησίες της κα. Τσατσούλη αποσβολωμένοι. 

Και τότε όπως και τώρα την καλούμε να πάει στην Ελληνική Δικαιοσύνη όσα στοιχεία έχει για μέλη της Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος ή οιοδήποτε άλλου τμήματος του ιστορικότερου σωματείου της πόλης μας. Γιατί προφανέστατα και ουδείς επιθυμεί να υπάρχουν τόσο σοβαρές "παραβατικές" συμπεριφορές σε μια πόλη που ευτυχώς γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. 

Όσον αφορά την ομάδα θα βρει τον δρόμο της όμως εάν κάθε φορά που κάποιοι που βάζουν τα χρήματά τους απαξιώνονται στο τέλος θα μείνουν οι κομμουνιστές να την βλέπουν να παίζει στις τοπικές κατηγορίες αφού ως "ερασιτέχνες" λατρεύουν να καταστρέφουν ότι επαγγελματικό και σωστό πάει να γίνει για να ανέβει ο ποδοσφαιρικός ΓΣΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες όπου ανήκει. 

ΥΓ: Φανταζόμαστε όλες και όλοι έχετε διαβάσει την ανακοίνωση αποχώρησης από το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ του επιχειρηματία Νίκου Χάλκου όπου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην φετινή μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: