ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάλλον μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του πατέρα της 19χρονης, κάποιοι θα "πέσουν και πάλι από τα σύννεφα"!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Μάλλον μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του πατέρα της 19χρονης, κάποιοι θα "πέσουν και πάλι από τα σύννεφα"!

 


Εντάξει ο Δημήτρης Μπουγιούκος είναι ο "κακός μπάτσος"  ο οποίος βρίζει και τους ενστόλους το θέμα είναι όμως η "ειδική" μεταχείριση που έτυχε από την Εισαγγελία ο προφυλακισμένος πατέρας της 19χρονης αλλά και η "τσατσά" που "αναζητείται" από τις αρχές για το πορνο- site. 

Προφανέστατα και η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε πως ο πατέρας δεν ήταν ύποπτος τέλεσης άλλων αδικημάτων και πως το μόνο θύμα υπήρξε η κόρη του! Για την "τσατσά" μάλιστα μάθαμε πως οι Αρχές την αναζητούν νυχθημερόν αφού ο γιός της που αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ελλείψει στοιχείων δεν γνώριζε που είναι! 

Μη πιστεύοντας προφανέστατα ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ ακόμα και το "θύμα" εμείς συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα αφού η πίεση των πρώτων ημερών πέρασε και δεν βλέπουμε πως εκτός από τον Μπουγιούκο θα συλληφθεί ουδείς άλλος σύντομα. 

Το αφήνουν προφανώς για πιο "βολική" περίοδο γιατί εντάξει ακόμα και εμείς δεν θεωρούμε τόσο ανεπαρκή την ελληνική αστυνομία που δεν είχε δει ούτε το προφίλ του κ. Μπουγιούκου που έβριζε νυχθημερόν συναδέλφους του που απλώς έκαναν την δουλειά τους. 

Μάλιστα επειδή η ιστορία είναι πολύ παλιά και όχι πρόσφατη εντύπωση μας κάνει το γεγονός πως παλιότερες καταγγελίες δεν έτυχαν της προσοχής έμπειρων αστυνομικών που μάλλον ελπίζουν πως τα "θαύματα" στην Ελλάδα διαρκούν ελάχιστα! 

Αυτά προς το παρόν από εμάς αφού δεν θα κάνουμε την χάρη σε κάποιους που ονειρεύονται "επιστροφές" να κάψουμε τα στοιχεία μας σε χρόνο που δεν θα τους προξενήσει ΖΗΜΙΑ.

Άλλωστε όπως έχουμε τονίσει πολλάκις και στο παρελθόν δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Αντιθέτως πολλοί χρωστάνε σε εμάς ακόμα και την ζωή τους! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: