ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο μπάτσος δεν "ελευθερώθηκε" και συνεχίζει τον "αγώνα" για την "απελευθέρωση" της πατρίδας εκδίδοντας μια 19χρονη για να μαζέψει χρήματα να πάρει κόκα! - Στείλτε τον να πάρει την Πόλη πίσω, γιατί να τον πληρώνουμε ως τρόφιμο στις φυλακές;

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ο μπάτσος δεν "ελευθερώθηκε" και συνεχίζει τον "αγώνα" για την "απελευθέρωση" της πατρίδας εκδίδοντας μια 19χρονη για να μαζέψει χρήματα να πάρει κόκα! - Στείλτε τον να πάρει την Πόλη πίσω, γιατί να τον πληρώνουμε ως τρόφιμο στις φυλακές;

 


"Κολοκοτρώνης" έτοιμος να πέσει με το αλεξίπτωτό του και να πάρει την Βασιλεύουσα , που θα παραμένει υπό τουρκική κατοχή όσο στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας η Πολιτεία μας δεν κάνει αξιολόγηση. 

Όχι δεν ήταν ο Δημήτρης μεμονωμένη περίπτωση, και βέβαια και η παρούσα κυβέρνηση εάν δεν προχωρήσει σε τομές θα βλέπει την εγκληματικότητα να αυξάνει και θα χάσουμε και κανένα κομμάτι Ελλάδας εάν δεν φροντίσουμε να εξασφαλίσουμε στρατιωτική ισχύ συμμετέχοντας σε πολέμους και όχ παρακολουθώντας από μακριά τι συμβαίνει π.χ στην Μέση Ανατολή. 

Κάποιοι από το πάθημα του 1974 στην Κύπρο δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα , και δεν αντιλαμβάνονται  πως η ετοιμότητα ή μη ενός στρατεύματος δεν μπορεί να στηριχθεί σε ασκήσεις αλλά στη  συμμετοχή σε πολέμους που μας αφορούν. 

Και μας αφορούν γιατί τα δικά μας συμφέροντα διακυβεύονται όπου ο δυτικός πολιτισμός απειλείται από κράτη - παρίες. 




Πάντως πως τα φληναφήματα του μπάτσου - μαστροπού θα κέρδιζαν το like και συμβασιούχου του δήμου μας είναι κάτι που μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι στους δεκάδες ανήθικους που βλέπουν τον Δημήτρη και όχι τις εκδιδόμενες με την συγκατάθεσή τους και τους ανήθικους της διπλανής πόρτας. 

Θα στεναχωρήσουμε πάρα πολύ τις φεμινίστριες και τις τάχα Αμαζόνες αλλά κεφαλή της επιχείρησης ήταν δυστυχώς γυναίκα! 

Μάνα όπως και η μητέρα της άτυχης 19χρονης,  που δεν "κατάλαβε"  τίποτα παραπάνω από την "νευρικότητα" του συζύγου της , και εντάξει επειδή εμείς δεν είμαστε και τίποτα αδαείς,  για εμάς ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ό,τι αποδεικνύεται με στοιχεία. 

Στοιχεία που έχουμε μπόλικα για την ακαταλληλότητα του εν λόγω αστυνομικού που έπρεπε να είχε αποταχθεί από το σώμα χρόνια πριν γνωρίσει την 19χρονη συνδημότισσά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: