ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ψεκασμένοι" εξακολουθούν να θέτουν σε κίνδυνο την Παγκόσμια Οικονομία μη αποδεχόμενοι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Οι "ψεκασμένοι" εξακολουθούν να θέτουν σε κίνδυνο την Παγκόσμια Οικονομία μη αποδεχόμενοι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



Οι θεωρίες συνωμοσίας των ακροδεξιών δίνουν και παίρνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγκάζοντας μας για ακόμη μια φορά να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ πως μια δράκα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ δεν θα καταστήσει την χώρα μας κράτος - παρία. 

"Επιστήμονες" που προφανέστατα εάν τους ακούσουμε θα ζούσαμε ακόμα σε ΣΠΗΛΙΕΣ και νομικοί που ποντάρουν στα "λαϊκά δικαστήρια" θέτουν ερωτήματα που έχουν απαντηθεί εδώ και αιώνες στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο. 

Σε αυτόν που μας παρέχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για αυτόν που εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για να απολαμβάνουμε όσα κανένας άλλος πολιτισμός δεν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. 

Έχουμε αναδείξει το πως ακριβώς αποκτούν τα πτυχία τους σε κράτη- παρίες που αποκαλούνται δυτικά μόνο κατά ευφημισμό. 

Σε όλους τους αιώνες υπήρχαν οι αρνητές της κοινής λογικής , οι θρησκόληπτοι , ,και οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ που αντιδρούν σε οτιδήποτε κάνει τον κόσμο μας πιο ΑΣΦΑΛΗ και ανθρώπινο. 

Το ιστολόγιο αυτό δεν αναζητεί "Μεσσίες" αλλά ενεργούς πολίτες και όχι φασίστες και ιδεοληπτικούς που κλείνουν το μάτι στον κόκκινο ή στον μαύρο φασισμό. 

Δεν μας αφορά ο διάλογος με κανέναν που δεν υπηρετεί τον δυτικό πολιτισμό και που θέλει να καλύψει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ του επικαλούμενος την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο να διαδίδει ψεύτικες ειδήσεις ή να εγκληματεί εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Η Ιστορία γράφετε από τους ΝΙΚΗΤΕΣ και όχι από ξεφτιλισμένους, ανήθικους , πουτάνες ή gay φασίστες που προφανώς έχουν διαβάσει λάθος την Ιστορία. 

Να σας ευχαριστήσουμε τέλος για τις χθεσινές σας επισκέψεις που δείχνουν σε εμάς πως δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι περισσότεροι. 

Και βέβαια εμείς ΠΟΤΕ δεν φοβηθήκαμε την ετυμηγορία , τις μετρήσεις ή τις κάλπες και αποδεχθήκαμε την δική σας πλειοψηφική τάση χωρίς όμως να γινόμαστε μέρος του προβλήματος αλλά τις δικής μας λύσης για την πόλη ή για τον Τόπο. 

Άμα δεν σας αρέσουν τα συστημικά ΜΜΕ όπως τα αποκαλείται μπορείτε να "ενημερώνεστε" από τις πουτάνες φίλες σας ή τους Gay "Μεσσίες" δεν θα κάτσουμε εδώ να ασχοληθούμε με τους βολεμένους εις βάρος της κοινωνίας που το παίζουν και επαναστάτες και που δεν έχουν καμία αντισυστημική δράση ουσιαστική τα τελευταία 40 χρόνια. 

Άμα θεωρείτε πως υπάρχει καλύτερη ΛΥΣΗ εκτός από την ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ας την δοκιμάσετε μην μας πρήζετε με τους υπασπιστές του Όθωνα που τάχα μας χάρισαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ . 

Το κράτος που δημιουργήθηκε μετά από τέσσερις αιώνες τουρκικό ζυγό δημιουργήθηκε επειδή ο δυτικός κόσμος αποφάσισε πως έτσι έπρεπε να γίνει μην τους απογοητεύετε με τις επιλογές σας. 

Διαβάστε ΙΣΤΟΡΙΑ και μην μιλάτε για ΝΙΚΕΣ που δεν υπήρξαν παρά μόνο στα θολωμένα σας μυαλά και ξεχάστε επιτέλους πως μπορεί να έχετε ουδεμία σχέση με όσους δεν πίστευαν στην δική σας θρησκευτική θεώρηση . 

Να σέβεστε εσείς άμα θέλετε τις ρατσιστικές παραδόσεις ενός ατελή πολιτισμού αφού δεν έχετε αντιληφθεί πως ο σημερινός είναι από ΟΛΕΣ τις απόψεις ΑΝΩΤΕΡΟΣ. 

Ευτυχώς η Ελλαδική Εκκλησία αναγκάστηκε να "ξυπνήσει" το "ποίμνιό" της αφού οι ΦΩΝΕΣ Μεσαίωνα έλεγαν τις γνωστές ασυναρτησίες για την κακή Νέα Τάξη Πραγμάτων που φυσικά και είναι απόρροια ενός ανώτερου πολιτισμού που δεν μπορεί να ανέχεται να διδάσκονται παγκοσμίως οι νέες και οι νέοι μας σαχλαμάρες , ρατσιστικά στερεότυπα ούτε να υμνούνται άνθρωποι των οποίων οι απόψεις είναι έτσι και αλλιώς από την ίδια την πραγματικότητα ξεπερασμένες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: