ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαρία Κουρή: Συνεχίζουμε με όραμα, σκληρή δουλειά και υψηλό αίσθημα ευθύνης .....

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Μαρία Κουρή: Συνεχίζουμε με όραμα, σκληρή δουλειά και υψηλό αίσθημα ευθύνης .....



Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, Giorgos Patoulis για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπο μου, σε ότι αφορά τη θέση ευθύνης του Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Στη μέχρι τώρα πορεία της θητείας μας πετύχαμε πολλά! Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημική κρίση καταφέραμε με ευελιξία, απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία να πραγματοποιήσουμε σημαντικά έργα για τη διευκόλυνση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων.
 
Μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 
Καταφέραμε να διπλασιάσουμε τις Ψηφιακά παρεχόμενες υπηρεσίες σε 253 , καθιστώντας την Περιφέρεια Αττικής πρωτοπόρο και Περιφέρεια «πιλότο» στον τομέα Ψηφιακής Εξυπηρέτησης.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες μου κ τους υπαλλήλους της Περιφέρεια Αττικής για την βοήθεια και την αμέριστη στήριξη τους.

 
Συνεχίζουμε με όραμα, σκληρή δουλειά και υψηλό αίσθημα ευθύνης ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την επίτευξη του οράματος του Περιφερειάρχη Αττικής Giorgos Patoulis για την δημιουργία μίας Νέας Ψηφιακής Εποχής για την Περιφέρεια  Αττικής με ευημερία και ανάπτυξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: