ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Την alexa.com πληρώνουν αυτοί που δεν την πιστεύουν ενώ συνεχίζουν στο τζάμπα οι υποστηρικτές της. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία δεν μοιράζει υψηλές θέσεις κάτι που είναι εμφανές στους πάντες εκτός από τους φασίστες που έτσι και αλλιώς δεν παραδέχονται ούτε τα εκλογικά αποτελέσματα αφού και για αυτά ευθύνεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Και βέβαια για όσους είναι πάνω από τις 100.000 στον κόσμο σταμάτησε το τζάμπα για όλους τους άλλους ισχύει κανονικά για να μην θεωρήσει ουδείς πως οι της alexa είναι και τίποτα εκβιαστές! 

  • "Φτωχός" ο δήμαρχος μας σε σχέση με τους υπόλοιπους των Νοτίων Προαστίων. Για εμάς λόγος ανησυχίας για άλλους δικαίωση πως και οι "φτωχοί" έχουν τις "ευκαιρίες" τους! 

  • Το θέμα με το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού έχει κουράσει πολλούς και μέσα στη ΝΔ. Άλλωστε όπως και ο πατέρας του έτσι και ο Κυριάκος βάλλεται εκ των έσω περισσότερο και από τους αντιπολιτευόμενους πολιτικούς συνδυασμούς που δεν δείχνουν να έχουν ενναλακτική για την χώρα. 

  • Και με 30% η ΝΔ το 2023 πάλι πρώτο κόμμα θα είναι άρα στην ουσία όσοι θέλουν την ανατροπή της αναζητούν ετερόκλητες συμμαχίες. Δύσκολες εποχές για τέτοιες συμμαχίες έτσι δεν είναι; 

  • Η πόλη θα παραμένει βρώμικη όσο εξακολουθεί και πιστεύει πως η συλλογή απορριμμάτων πρέπει να γίνεται από το κράτος. Όλα τα άλλα είναι ανούσιες συζητήσεις για το πως θα μετατρέψεις δημοσίους υπαλλήλους σε ενεργούς πολίτες! Συνήθως γίνονται ενεργοί φασίστες και τα αποτελέσματα τα είδαμε και το 2015 αλλά και κάθε φορά που οι συντεχνίες δεν αφήνουν να υλοποιηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: