ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι χουντικοί της πόλης ονειρεύονται Βασιλεύουσες και ανακαλούν στην μνήμη τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Οι χουντικοί της πόλης ονειρεύονται Βασιλεύουσες και ανακαλούν στην μνήμη τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες

Με την ανάρτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" απευθύνθηκε στους θρησκόληπτους "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" της πόλης που 47 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αναζητούν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο να τους σώσει! 

Και βέβαια οιαδήποτε θετική αναφορά στο πρόσωπο του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα μόνο ασεβής είναι και όχι με την φθηνή έννοια που της αποδίδουν κάποιοι ανάξιοι ιερείς αλλά με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου. 

Και βεβαίως ως μέσο ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά γεμάτα Ευτυχία στην εορτάζουσα κόρη του επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" αλλά δεν μπορούμε και να αφήσουμε ασχολίαστη μια ανάρτηση που θεωρεί αληθινά τα λόγια ενός ΦΑΣΙΣΤΑ που συνεργάστηκε με όσους κατέλυσαν την Αστική Δημοκρατία στην χώρα μας. 

Ο δικός μας αγώνας δεν θα είχε καμία ΑΞΙΑ εάν καταδικάζαμε ΜΟΝΟ τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό και δείχναμε την οιαδήποτε ΑΝΟΧΗ σε ξεφτιλισμένους καραβανάδες που ακόμα και σήμερα εμμένουν στο "προδότες" πολιτικοί! 

Οι στρατιωτικοί έχασαν την Κύπρο και θα την έχαναν και όλη εάν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνέχιζε με αυτόν τον συγκεκριμένο στρατό την προσπάθεια ανακατάληψης του κατεχόμενου τμήματος. 

Παρέδωσαν την εξουσία επειδή έχασαν την Κύπρο και τα περί Αμερικανόφιλου Ιωαννίδη και τάχα "πατριώτη" Παπαδόπουλου είναι απλώς προφάσεις εν αμαρτίαις! 

  Ο Αμερικανός πρέσβης Χένρι Τάσκα όσο και ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόζεφ Σίσκο είχαν προειδοποιήσει την ελληνική πλευρά για την τουρκική εισβολή όπως τους είχαν πει πως εάν μπουν σε πόλεμο θα τον έχαναν! 

Οι "πατριώτες" δεν άκουσαν και ηττήθηκαν όπως πάμπολες φορές και στο παρελθόν αφού είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που γιορτάζουμε και τις ΗΤΤΕΣ μας αρκεί να αντισταθούμε όπως π.χ με τους Ιταλούς το 1940. Που παρά τον ηρωισμό των προγόνων μας οι σύμμαχοί τους Γερμανοί τους βοήθησαν και τελικά μπήκαν ΝΙΚΗΤΕΣ στην χώρα μας. 

  Αυτά και σε όποιον διαφωνεί με τις αναρτήσεις μας το καλύτερο από όλα είναι να μην τις διαβάζει.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: