ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιοι βαριούνται να πάνε μια βόλτα στον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης για να δουν τα χάλια κατά την δική μας άποψη του εκεί ηλεκτροφωτισμού και έρχονται στα δημοτικά συμβούλια αδιάβαστοι να μιλάνε για ΤΖΑΜΠΑ λύσεις που θα υπηρετήσουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Κάποιοι βαριούνται να πάνε μια βόλτα στον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης για να δουν τα χάλια κατά την δική μας άποψη του εκεί ηλεκτροφωτισμού και έρχονται στα δημοτικά συμβούλια αδιάβαστοι να μιλάνε για ΤΖΑΜΠΑ λύσεις που θα υπηρετήσουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι!


 Ευτυχώς που υπάρχει και η Περιφέρεια Αττικής και έριξε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να μπουν νέοι ιστοί σε τμήμα του δήμου Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης γιατί led εκεί δεν θα δουν παρά μόνο με αλλαγή δημάρχου! 

Το πρόβλημα είναι πως με τις ιδέες του κ.  Κωνσταντέλλου και την υλοποίηση αυτών έχουμε στους απτά αποτελέσματα. Εκεί είναι ο δήμος μπορεί ο καθένας να τον επισκεφθεί και να δει τα led που έφτασαν από την Κίνα αφού δεν το έχουν αρκετοί με τον δυτικό πολιτισμό πως να το κάνουμε! 

Και βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά η φωτεινότητα εκθέτει πολλούς και θα εκθέσει και τους δικούς μας "άρχοντες" που δεν βλέπουμε να προστατέψουν την πόλη από εταιρίες που συνεργάζονται με κράτη- παρίες όπως η Κίνα. Βέβαια λόγω κρίσης έχουν την δικαιολογία του φθηνού αλλά αυτά εμείς θα τα πληρώσουμε και θα τα έχουμε για όσο ζούμε εάν κάποιος δεν το καταλαβαίνει ας θυμηθεί την κατάντια που παρέλαβε στον ηλεκτροφωτισμό ο Θεόδωρος Γεωργάκης! 

Διαβάζουμε λοιπόν : 

Ανανεώθηκε πλήρως το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο παραλιακό μέτωπο, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού 1.5 εκ. ευρώ

Με την τοποθέτηση 90 νέων ιστών στη Λεωφόρο Αλκυονίδων – Αθήνας, ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο παραλιακό μέτωπο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττική συνολικού προϋπολογισμού 1.5 εκ. ευρώ.

Οι εργασίες, που υλοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, αναμένεται να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ενίσχυση της ασφάλειας του οδικού δικτύου της περιοχής, καθώς οι νέοι ιστοί ηλεκτροφωτισμού αντικατέστησαν αυτούς που παρουσίαζαν διάβρωση λόγω παλαιότητας.


Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν νέοι γαλβανισμένοι σιδηροϊστοί, οι οποίοι παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και είναι απολύτως φιλικοί προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένοι από υλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες στο σημείο πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Επείγουσες εργασίες άρσης επικινδυνότητας στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού αρμοδιότητας ΔΙΔΙΜΥ».


Παράλληλα, ανακατασκευάστηκε πλήρως το υπόγειο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, καθώς το παλαιό είχε γίνει μη προσβάσιμο από τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας λόγω συνεχών επιχώσεων.



Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις, παραδίδεται στο κοινό ένα άκρως λειτουργικό και ασφαλές δίκτυο ηλεκτροφωτισμού το οποίο άμεσα θα αναβαθμιστεί και περαιτέρω, με την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED.



Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε σχετικά:

«Καθημερινά αποδεικνύουμε έμπρακτα πως παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση μας πως σταδιακά θα εκσυγχρονίσουμε και θα καταστήσουμε ασφαλέστερο και λειτουργικότερο το οδικό δίκτυο της Αττικής. Σ΄αυτό το πλαίσιο και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, υλοποιούμε καθημερινά στοχευμένα έργα, με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Η Αττική αλλάζει, εκσυγχρονίζεται. Θα συνεχίσουμε και με νέες παρεμβάσεις, όπου απαιτείται. Προχωράμε».

Μια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο αλλά και στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι πως ΤΖΑΜΠΑ δεν αλλάζει ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης και φυσικά κάποιοι θεωρούν πως είναι ικανοί οι υπάλληλοι ενός δήμου να συντηρήσουν λάμπες νέας τεχνολογίας την ώρα που δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε τις παλιές. 
Εάν παρέμεναν οι παλιές βιδωτές του Δ. Κιντή στα ελάχιστα σημεία που υπήρχαν κάτι θα κατάφερναν. 
Οι εποχές άλλαξαν και η πλήρης ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ακόμα και στην τοποθέτηση των ιστών είναι εμφανής σε όσους δεν έχουν κομμουνιστικές ιδεοληψίες. 
Για όλους τους άλλους δεν θα μπορέσουμε έχουν τα δικά τους σταλινικά ΜΜΕ να τους ταίζουν σανό την ώρα που οι νοοτροπίες αυτές βούλιαξαν στο σκοτάδι την πόλη. 

Εντάξει δεν θα γίνουμε νέα Υόρκη αλλά τουλάχιστον να συναγωνιζόμαστε τις βαλκανικές πόλεις! Για να μείνει η πόλη μας ΣΚΟΤΕΙΝΗ το μοντέλο της Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης είναι οκ το θέμα για τους δημοτικούς μας συμβούλους είναι πως οι δημότες μας έχουν πάει στην  Βούλα και δεν "μαγεύτηκαν" από τον χαμηλό έως ανύπαρκτο φωτισμό. 

ΥΓ: Να τονίσουμε πως το δίκτυο σύμφωνα με την διοίκηση του δήμου ΒΒΒ έχει εγκατασταθεί επομένως πηγαίνετε δείτε το και εάν σας αρέσει όταν και εάν έρθετε στη διοίκηση ακολουθείστε αυτό το λάθος για εμάς μοντέλο. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει είναι εκεί φαίνεται και επειδή μέχρι να πάτε Βούλα από παραλιακή περνάτε και από άλλους δήμους συγκρίνετε και μόνοι σας ποιος δήμος των Νοτίων είναι ικανοποιητικά φωτισμένος και ποιος όχι. 

Οι 6233 λαμπτήρες είναι εκεί με χώρα προέλευσης που σας αφήνουμε να την φανταστείτε εσείς όλοι που μας διαβάζετε από την πρώτη μέρα παρουσίας μας. Εάν και η δική μας δημοτική αρχή πετύχει να βάλει από την ίδια χώρα τότε προφανέστατα και αυτοί που φωνάζουν για τους λάθους λόγους θα έχουν να φωνάξουν και για κάποιον σωστό. 

ΥΓ: Τέλος η Ελλάδα χρεοκόπησε επειδή κάποιοι "άρχοντες" της τοπικής αυτοδιοίκησης είχαν την κακή συνήθεια του δανεισμού. Για εμάς όλοι οι δήμαρχοι που δανείζονται υπηρετούν ένα ξεπερασμένο μοντέλο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: