ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν πήγαν στον Προφήτη Ηλία για να μην κατηγορηθούν από την πλέμπα της πόλης

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Δεν πήγαν στον Προφήτη Ηλία για να μην κατηγορηθούν από την πλέμπα της πόλης

Αναρωτιούνται οι ενεργοί φασίστες γιατί οι "άρχοντές" μας δεν νομιμοποίησαν με την παρουσία τους στην εορτή του Προφήτη Ηλία τις κατασκευές του Στυλιανού Καρπαθίου! 

Την ίδια ώρα που αρκετοί εξ΄ αυτών ήταν σε ένα άλλο πανηγύρι μιας Εκκλησίας που δεν στερείται αυθαιρεσιών αλλά έχει την τύχη και δεν είναι μέσα στην    Β΄ζώνη του Υμηττού αλλά στην άναρχα οικοδομημένη με τις "ευλογίες" του "ευπατρίδη" χουντικού περιοχή της Αγίας Μαρίνας. 


Και βέβαια η "νομιμότητα" που προβλήθηκε από όλα τα τοπικά ΜΜΕ πλην του δικού μας για τον Προφήτη Ηλία έπιασε τόπο. Λίγοι πιστοί παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις ανάμεσά τους και ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος από φωτογραφίες του οποίου είδαμε και την προσέλευση αφού μπορεί εμείς να μην επηρεαστήκαμε από τις φωνές των ανήθικων αλλά οι σαχλαμάρες κληρικών κατά του εμβολίου μας "έπεσαν" βαριές! 

Ελπίζουμε την Κυριακή οι ιερείς να διαβάσουν την σχετική εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου που προτρέπει τους πιστούς για να εμβολιαστούν γιατί η διγλωσσία και η υποκρισία μας ενοχλεί από κάποιους που βλέπουν το χάραγμα του Αντιχρίστου αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πληρώνονται από όσους κατηγορούν ως Αντίχριστους και προδότες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: