ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "Κασιδιάρηδες" , οι "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" και οι "μπαχαλάκηδες" ξανά στο Σύνταγμα

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Οι "Κασιδιάρηδες" , οι "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" και οι "μπαχαλάκηδες" ξανά στο Σύνταγμα



 Όχι δεν είναι δημοκράτες που διαδηλώνουν για τα ατομικά δικαιώματα , ούτε βέβαια "φοβισμένοι" από τις παρενέργειες των εμβολίων. 

Δεν είναι θρησκόληπτοι που αναζητούν "Μεσσία" αφού και η Εκκλησία τους , τους προτρέπει να ακούσουν την φωνή της επιστήμης και να εμβολιαστούν. 

Είναι άτομα που μισούν την Αστική μας Δημοκρατία και που είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν τον οιοδήποτε δικτάτορα αλά Πούτιν. Είναι αυτοί που διαχρονικά μαζί με τους φασίστες της Αριστεράς μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας , βλέπουν εχθρούς τους συμμάχους μας ,και που άμα τους ακούσουμε ως Πολιτεία η Ελλάδα μας θα συρρικνωθεί. 

Τα λάβαρα , οι σημαίες και τα γραφικά τους συνθήματα που βάλλουν πρωτίστως κατά των εκπροσώπων των ΜΜΕ μαρτυρούν το πόσο ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι. 

Απέναντί τους αστυνομικοί που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αποτελούν λύση του προβλήματος αλλά μέρος του. Στους στρατώνες , στις λέσχες αποστράτων και σε θέσεις "κλειδιά" η κυβέρνηση εξακολουθεί και ανέχεται όσους και το 1976 είπαν να "ξεβρωμίσουν" την πολιτική σκηνή του Τόπου. 

Η διαφορά του τότε με το σήμερα είναι πως ΕΣΣΔ δεν υπάρχει και καμία Αμερική πόσο μάλλον αυτή του Τζο Μπάϊντεν δεν θα μείνει απαθής σε οιαδήποτε απόπειρα πολιτικής εκτροπής. 

Πόσοι είναι ; Έχει σημασία μόνο για όσους θεωρούν πως η Ιστορία γράφεται με νούμερα και όχι από ανθρώπους αποφασισμένους να την αλλάξουν. 

Ακόμα και εάν ήταν μερικές χιλιάδες ή μερικά εκατομμύρια ΔΕΝ πιστεύουν σε ΤΙΠΟΤΑ σημαντικό που θα μπορούσε να τους κάνει να υλοποιήσουν τις απειλές τους. 

Εάν συμμετείχε ενεργά και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις κινητοποιήσεις αυτές θα ζούσαμε πάλι το 2012 και τους αντιμνημονιακούς με τους καλλιτέχνες της παρακμής να τραγουδάνε για να διατηρήσουν την ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ τους και τα προνόμια που κακώς εξακολουθούν και έχουν εις βάρος της κοινωνίας. 

Και τα εμβόλια θα γίνουν και τα μνημόνια δεν σκίστηκαν και το κράτος θα δώσει λύσεις σε θέματα που για δεκαετίες δεν τα άγγιζε κανείς πολιτικός φοβούμενος το κόστος. 

Και φυσικά δεν θα το κάνουν γιατί τα θέλουν αλλά γιατί πλέον έχει κόστος όταν δεν υλοποιείς τις μεταρρυθμίσεις κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι κυβέρνησαν από το 2010 έως και σήμερα. 

Οι παλιότεροι όσο χρώσταγαν και έκρυβαν τα πραγματικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας απλώς μετέθεταν το πρόβλημα για τις επόμενες γενιές για όλους εμάς δηλαδή και για τρεις γενιές επόμενες που θα πληρώσουμε το τίμημα όσων στο όνομα του προσωπικού τους συμφέροντος κατάντησαν την χώρα μας έρμαιο των "μπαχαλάκηδων". 

Η Δημοκρατία προφανέστατα και δεν φοβάται σταυρούς που υψώνουν ξεφτιλισμένοι ούτε σημαίες σε χέρια μη Εθνικιστών! Ντροπή για όσους συμμετέχουν σε πορείες όπου μάχονται την ίδια την επιστήμη και που μας γυρνάνε στον Μεσαίωνα . 

Για κάποιους η γη είναι ακόμα τετράγωνη και θα συνεχίσει να είναι με μη αξιολογημένους καθηγητές που δεν είναι σε θέση να δέσουν ούτε τα κορδόνια όσων έχουν τελειώσει ακόμη και Λύκειο σε οποιαδήποτε άλλη δυτική χώρα. 

Και όμως τέτοιοι διδάσκουν στα παιδιά σας παραμύθια για ανύπαρκτους ήρωες και για ΝΙΚΕΣ που βρίσκονται μόνο στην δική τους φαντασία! 

"Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" φώναζαν η ΝΤΡΟΠΗ του Ελληνισμού σήμερα στο Σύνταγμα ξεχνώντας προφανώς πως η χώρα αυτή μεγαλούργησε μόνο όταν η Ελλάδα δεν ήταν "Ελλάς - Ελλήνων- Χριστιανών" αλλά μια πολυφυλετική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. 

"Οι Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" έχασαν το 38% της Κύπρου και θα την έχαναν και όλη εάν δεν παρέδιδαν την εξουσία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που έσωσε ό,τι σωζώταν και δεν προσπάθησε να μπει σε περιπέτειες που θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια όλου του νησιού αφού ο ελληνικός στρατός για ακόμη μια φορά θα κατέγραφε ακόμα μία "περήφανη" ήττα! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: