ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Να δείτε πως σύντομα κάποιοι θα αποζητήσουν την δημοφιλή μας ανάρτηση του  Σαββατοκύριακου αφού την δωρεάν διαφήμιση την θέλουν όλες και όλοι! Σε κάθε περίπτωση εμείς ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ απέναντί σας σε αντίθεση με όσους άλλα έλεγαν πριν μερικούς μήνες και άλλα τώρα. 


  • Υπάλληλος της καθαριότητας μας εγκαλεί για στήριξη της παρούσας διοίκησης! Το σκεπτικό του ανάλογο και άλλων "ψεκασμένων" και ο διαδικτυακός διάλογος μαζί του απόλυτα προβλέψιμος. Το να στηρίζουμε μια διοίκηση που ενδιαφέρεται για το ραχάτι των υπαλλήλων του δήμου και όχι για το καλό της κοινωνίας δεν συνάδει με όσα εδώ υποστηρίζουμε. Το να βρωμάει η πόλη και να έχουμε άτολμες διοικήσεις που δεν δίνουν την δομή σε ιδιώτη είναι αποτέλεσμα της ΟΜΕΡΤΑΣ για το θέμα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου. Στηρίζουν την αχρηστία εις βάρος της τσέπης όλων μας και μετά θα βρίζουν για την υπογραφή των νέων μνημονίων! Άρα σαφέστατα και για να μην έχει απορίες ο υπάλληλος του δήμου εμείς ούτε ψηφίσαμε , ούτε στηρίξαμε την νυν διοίκηση και δεν θα το πράξουμε και στο μέλλον. Λέμε μπράβο μόνο κάθε φορά που κάνει κάτι ωφέλιμο για την πόλη. Και φυσικά εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην χαιρετήσουμε την "ιδιωτικοποίηση" αρχικώς για 12 χρόνια του ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας όπως κάποιοι "κεντροδεξιοί" που διαχρονικά στηρίζουν κομμουνιστικές θέσεις εις βάρος της τοπικής κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση για τον τομέα που τον αφορά γιατί το καλό της πόλης προφανέστατα και δεν το θέλει βλέπουμε την νυν διοίκηση να "χαϊδεύει" παράλογες απαιτήσεις εργαζομένων που έχουν καταδικάσει την πόλη μας να είναι ΒΡΩΜΙΚΗ. Άρα μάλλον ο ίδιος στηρίζει τις διοικήσεις που τους στηρίζουν και όχι εμείς που ΞΕΚΑΘΑΡΑ πλέον επιθυμούμε όχι μόνο να δοθεί η δομή σε ιδιώτη αλλά και να αξιολογηθούν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου μας. 

  • Το "χόμπι" κάποιων είναι να κρατάνε τους δημότες  μας ταίζοντάς τους με ΜΥΘΟΥΣ και εικασίες  σκανδάλων την ώρα που έχουν στο πλευρό τους τους κύριους υπεύθυνους για την κατάντια του δήμου μας. Γιατί προφανέστατα και η μεγαλύτερη σπατάλη του δήμου μας είναι το  πλεονάζον προσωπικό του που  το βλέπουν και λίγο! Καμία ιδιωτική επιχείρηση της πόλης δεν έχει 700 εργαζόμενους και βέβαια μιλάμε και για κερδοφόρες επιχειρήσεις,. Με την λογική τρώμε και είναι υποχρεωμένο το κράτος να μας δίνει οδηγηθήκαμε να χρωστάμε πάνω από 350 δισ. ευρώ και φυσικά την ζημιά δεν την έκαναν οι 300 της βουλής όπως σας παραμυθιάζουν κόκκινοι και μαύροι φασίστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: