ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στη θέση 153 ! στην Ελλάδα το site Notia.gr

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Στη θέση 153 ! στην Ελλάδα το site Notia.gr

 


Καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το site Notia.gr και δείχνει να μην έχει αντίπαλο σε ό,τι αφορά την ενημέρωση για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο. 

 Έχει ήδη περάσει σε επισκεψιμότητα εκτός από τα τοπικά ΜΜΕ και πολλά που έχουν ειδήσεις από όλη την Ελλάδα αφού και το ίδιο ως site είναι της δημοσιογραφικής λογικής πως δεν μπορεί να μην αφορά τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων μια είδηση για την χώρα μας. 

Κάποιοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ενοχλούνται από όλα τα ΜΜΕ επειδή αποκαλύπτουν την δράση τους είχαν στοχοποιήσει παλιότερα και στον δήμο μας το συγκεκριμένο μέσο αφού οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ του διέλυαν τους ΜΥΘΟΥΣ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που κυριαρχεί σε μια μερίδα συνδημοτών μας παντελών ξεφτιλισμένων που αποτελούν ΟΝΕΙΔΟ όχι μόνο για τον δήμο μας αλλά και για την χώρα! 

Από εμάς μπράβο στους δημοσιογράφους του Notia.gr για την προσπάθεια που κάνουν και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία. Άλλωστε είναι από τα ελάχιστα ΜΜΕ που ύψωσαν ΦΩΝΗ στους φασίστες της πόλης μας και τους περιθωριοποίησαν από τις σελίδες που διαχειρίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: