ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επιτέλους νομιμοποίηση του απαραίτητου ΚΥΤ από την κυβέρνηση της ΝΔ μέσα από το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Επιτέλους νομιμοποίηση του απαραίτητου ΚΥΤ από την κυβέρνηση της ΝΔ μέσα από το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού



 Τέλος στις ασυναρτησίες των "ψεκασμένων" που ομιλούν χωρίς να προσκομίζουν κανένα στοιχείο για επικινδυνότητα του ΚΥΤ στον Υμηττό δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ με το νέο προεδρικό της διάταγμα. 

Όσοι εδώ και δεκαετίες έχτισαν πολιτικές καριέρες διαδίδοντας fake news και απέκρυψαν από τους πολίτες την αναγκαιότητα του έργου για την ομαλή ηλεκτροδότηση της περιοχής μένουν έκθετοι στα μάτια της κοινής γνώμης ιδίως όσοι όπως ο κος Αραμπατζής συμμετέχουν στις φιέστες λαϊκισμού που ζητούν την απομάκρυνσή του βασιζόμενες σε ανεφάρμοστες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που δεν έλαβαν υπόψιν τους την αναγκαιότητα του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης.

Στην πόλη μας την παραπληροφόρηση των δημοτών την ξεκίνησε η Λαϊκή Συσπείρωση για να ακολουθήσουν άλλες συλλογικότητες που εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Γιατί όπως είναι λογικό ουδείς επιθυμεί να έχει δίπλα του ένα ΚΥΤ, ένα κέντρο ανακύκλωσης απορριμμάτων, ένα σώμα μεταφόρτωσης απορριμμάτων και όλα αυτά τα θέλει δίπλα στο σπίτι κάποιου άλλου! 

Έτσι και ενώ αρκετοί έχτισαν δίπλα στο ΚΥΤ και στην έκταση του ΑΔΜΗΕ θεωρούσαν λογικό να φύγει και επειδή επικίνδυνο για την υγεία δεν ήταν και δεν είναι πάτησαν στο ό,τι βρίσκεται μέσα στη Β΄ ζώνη του Υμηττού όπως όμως και άλλα ακίνητα του δήμου που επιβαρύνουν το ίδιο ή και περισσότερο το Περιβάλλον που τάχα κάποιοι υπερασπίζονται. 

Το ΚΥΤ που στήθηκε επί κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ και δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη δεν ήταν ένα αναγκαίο κακό αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΟ εκτός και κάποιοι θεωρούν πως υπάρχει και άλλος δρόμος να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σε ρεύμα μιας πόλης. 

Οι τρεις αποφάσεις του ΣτΕ το 2005 αποδεικνύουν την "ελαφρότητα" με την οποία αντιμετωπίζει το δικαστικό σώμα ένα σωρό ζητήματα και βέβαια οι αποφάσεις που έβγαζε και την πρώτη περίοδο των μνημονίων ήταν αλλοπρόσαλλες και έχουν καταδείξει στους πάντες πως υπάρχει πρόβλημα που δεν βλέπουμε να λύνεται και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που παραμένει άτολμη και εκτίθεται συχνά από αποφάσεις ΟΝΕΙΔΟΣ. 

Βέβαια όσο πουλάνε διαχρονικά σανό στα "πρόβατα" της πόλης κόκκινου και μαύρου χρώματος ετοιμάζονται να προασπίσουν το βουνό όπως το "προάσπισαν" και όταν χτίστηκε το ΚΥΤ με κινητοποιήσεις που σταματάνε και ξεκινάνε κάθε φορά που κάποιοι επιθυμούν να το παίξουν "Βελουχιώτηδες". 

Άμα το ΚΥΤ στον Υμηττό είναι "καρκίνος" όπως ισχυρίζονται αρκετοί "ψεκασμένοι" οι κινητοποιήσεις τους θα έπρεπε να είναι καθημερινές γιατί μετά από 20 χρόνια θα είχε πεθάνει εάν ίσχυαν οι σαχλαμάρες που ισχυρίζονται οι περισσότεροι περίοικοι από την επάρατη νόσο. 

Έχοντας χάσει τα πιο αγαπημένα μας συγγενικά πρόσωπα από καρκίνο εξοργιζόμαστε από τους λαϊκιστές της πόλης που είναι πιστοί στις θεωρίες τους κατά του καπιταλισμού , της ανάπτυξης αλλά και της ίδιας της ζωής αφού πλέον απορρίπτουν και τα εμβόλια κατά της covid-19 και τα απορρίπτουν και αυτοί ακόμα που έτρεξαν πρώτοι και τα έκαναν! 

Τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τέτοια προπαγάνδα κατά του ΚΥΤ στον Υμηττό από ανθρώπους που οι επιχειρήσεις τους καταναλώνουν χιλιάδες κιλοβατώρες το χρόνο ειλικρινά δεν την περιμέναμε. 

Όπως δεν περιμέναμε να υπάρχουν τόσοι κεντροδεξιοί "ψεκασμένοι" σε μια πόλη που έχασε δεκάδες ευκαιρίες να γίνει ΚΑΤΙ επειδή στις θέσεις ευθύνης της , οι πολλοί είχαν επιλέξει όσους έχουν μάθει διαχρονικά να χαϊδεύουν αυτιά εις βάρος της κοινωνίας αλλά και της χώρας. 

Ο ιδιότυπος τοπικισμός από εμάς δεν μπορεί να γίνει ανεκτός αφού δεν μπορεί μια πόλη , ένας δήμος ή ένας νομός να έχει μεγαλύτερη αξία από την πορεία μιας χώρας. 

Μπράβο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αποφασιστικότητά της να δώσει ΤΕΛΟΣ σε ένα θέμα που έπρεπε να έχει λυθεί χθες κρίμα για όσους ισχυρίζονται πως είναι φιλελεύθεροι και κατηγορούν τους μαύρους και κόκκινους φασίστες ευκαιριακά ενώ σε όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης μας είναι συνοδοιπόροι τους. 

Αυτό που θα δούμε το επόμενο διάστημα είναι κινητοποιήσεις από ΟΛΕΣ τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις κατά της πραγματικότητας του ΚΥΤ και σε μερικά χρόνια όταν θα είναι ΝΟΜΙΜΟ και με την σαχλή βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης οι "Βελουχιώτηδες" θα αναζητούν νέους τρομοκράτες στην απέλπιδα προσπάθεια τους να καταστήσουν την χώρα μας Σοβιετία για να διατηρήσουν προνόμια τα οποία έπρεπε να μην είχαν αποκτήσει και ΠΟΤΕ. 

Να δούμε και την ανακοίνωση του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη που και ο ίδιος έπαιξε το "παιχνίδι" λαϊκισμού απομάκρυνσης του ΚΥΤ και που θα έχει και την μεγαλύτερη φθορά όταν αυτό παραμείνει και με τον νόμο ( όχι πως τώρα είναι παράνομο αυτά τα λένε "ψέκες" που βλέπουν παράνομες και τις κυβερνήσεις) κατά της κυβέρνησης που δίνει οριστική ΛΥΣΗ στο πρόβλημα. 

Προς το παρόν οι δημοτικές παρατάξεις δεν σχολιάζουν τα "αρνητικά" για αυτούς νέα που μάλλον και για αυτά φταίνε οι δημοσιογράφοι που γράφουν ανοησίες και δεν χαϊδεύουν τα αυτιά κανενός φασίστα που θέλει να αφήσει την πόλη μας στο σκοτάδι. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: