ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ενεργοί Φασίστες παραπληροφορούν τους ελάχιστους καθημερινούς αναγνώστες τους λέγοντας πως η alexa.com δίνει θέσεις σε ΜΜΕ που δεν τις αξίζουν !

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Οι Ενεργοί Φασίστες παραπληροφορούν τους ελάχιστους καθημερινούς αναγνώστες τους λέγοντας πως η alexa.com δίνει θέσεις σε ΜΜΕ που δεν τις αξίζουν !

 


Διαβάσαμε στο ιστολόγιο των fake news του Άγγελου Κάνδηλα , πως τάχα έχει πατώσει επειδή δεν πληρώνει στην alexa.com! 

Εάν ήταν δημοσιογράφος θα ήξερε πως κανένα από τα γνωστά ΜΜΕ που μετράει η alexa.com δεν πληρώνει ούτε μισό σεντς στην εταιρία. H zougla.gr η οποία εμφανίζεται στην 8η θέση στην Ελλάδα δεν είχε ποτέ της συνδρομή στην alexa.com. Μάλιστα είναι και το μοναδικό ίσως από τα μεγάλα site που δεν έχει διαφημιστεί  ΠΟΤΕ μέσω της Google! 

Αλλά ο "ενεργός  φασίστας" Άγγελος Κάνδηλας,  που δεν έχει ουδεμία σχέση με δημοσιογραφία όχι πως έχουν οι υπόλοιποι φασίστες δηλαδή, πριν γράψει τις ασυναρτησίες του δεν ρώτησε έστω έναν από τους δημοσιογράφους που γνωρίζει,  επειδή προφανέστατα και το έκανα ρωτώντας όσους το παίζουν δημοσιογράφοι με "εύσημά" τους την συμμετοχή τους σε μικρά ΜΜΕ και που και αυτοί σας έκρυβαν συστηματικά την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Έτσι κοροϊδεύει  και κοροϊδεύουν μαζί του και τα άλλοι λέγοντας πως έχει τάχα πολλούς αναγνώστες,  ενώ τον διαβάζουν ελάχιστοι . Εμείς είμαστε δίκαιοι όφελος ο Κάνδηλας δεν έχει οικονομικό από την ενασχόλησή του με την "ενημέρωση" που για εμάς είναι δικαίωμα και χρέος του οιοδήποτε που θέλει να συμβάλλει αλλά έως εκεί. 

Για αυτό και εμείς δεν τον επικρίνουμε που ασχολείται όπως και κανέναν ακόμα που το πράττει. Εμάς μας ενοχλεί το ΨΕΜΑ και λέγοντας πως μια πολυεθνική εταιρία δίνει υψηλές θέσεις σε όσους την πληρώνουν ή είσαι "ψεκασμένος" ή φασίστας αφού το "επιχείρημα" αυτό το ακούμε μονίμως από Χρυσαυγίτες και Αναρχικούς σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν την απέχθεια τους προς τα ΜΜΕ που δεν τους προβάλλουν. 

Χωρίς να έχουμε προφανέστατα πρόσβαση στα Google Analytics του  σίγουρα έχει  λιγότερα από 1500 pageviews την ημέρα,  και με διάρκεια επίσκεψης δευτερολέπτων όπως και οι υπόλοιποι "παίχτες" της πόλης  που έχουν μάλιστα και διαφημίσεις από επιχειρηματίες που αγνοούν ακόμα και πως ανοίγει ο υπολογιστής. 

Γιατί εάν είχαν χιλιάδες μοναδικούς αναγνώστες όπως ισχυρίζονται ακόμα και επισκέψεις δευτερολέπτων θα ήταν σε αναγνωρίσιμες θέσεις . Και βέβαια εμείς δεν αποτρέψαμε κανέναν να γράφει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορούμε να μην απαντάμε σε αθλιότητες που γράφονται και fake news από ανθρώπους που πιστεύουν στα "θαύματα" και καλύπτουν ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ.

Τέλος και το Notia.gr δεν έχει καμία συνδρομή στο alexa.com όμως παρόλα αυτά φιγουράρει σε υψηλή θέση,  γιατί έχει χιλιάδες αναγνώστες που μένουν στο site και το  διαβάζουν και όχι αναγνώστες που κατά λάθος πέφτουν μέσα. 

Εδώ υπάρχει site που διαφημίζεται στην google και είναι στο No data θα μας πείσει ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ πως τον διαβάζει ουδείς άλλος εκτός από το παρεάκι του Αραμπατζή; 

Εμείς επειδή δεν έχουμε κανένα θέμα με κανέναν απλώς λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ να ενημερώσουμε τους πάντες πως δεν γίνεται να έχεις χιλιάδες αναγνώστες και να είσαι στο No data , καμία πολιτική δεν άλλαξε η alexa.com και κανένα ΜΜΕ δεν στηρίζει αφού άλλωστε τα μεγέθη των ελληνικών ΜΜΕ είναι για αυτήν μικρά! 

Έτσι και με δεδομένο πως ΜΜΕ σαν του Κάνδηλα διαβάζονται μόνο από αναγνώστες συγκεκριμένου πολιτικού χώρου το No data θα παραμείνει έως και τις εκλογές του 2023 αφού οι αναγνώστες του είναι ελάχιστοι και το ξέρει καλύτερα και ο ίδιος. 

ΥΓ: Η φωτογραφία δείχνει τις ασυναρτησίες των ανύπαρκτων διαδικτυακά αλλά και πολιτικά στα κοινά της πόλης . Μια μειοψηφία που θέλει το ΚΑΚΟ της πόλης και που ό,τι κάνει το κάνει μόνο για το οικονομικό της όφελος εις βάρος της κοινωνίας. Τα κλικ ανέβηκαν σε όλα τα site με αποτέλεσμα οι μικροί παίχτες της πόλης να μην μπορούν να ανταγωνιστούν όσους έχουν 1200 μοναδικούς χρήστες καθημερινά πάνω από 10.000 pageviews , και μέση  διάρκεια επίσκεψης που ξεπερνάει το λεπτό. 

Είναι δηλαδή αναγνώστες πραγματικοί και όχι κατά λάθος! Η συρρίκνωση της διάρκειας είναι ορατή και στο δικό μας ιστολόγιο αφού προφανέστατα και το no data ισχύει και για εμάς που άλλωστε πάντοτε είχαμε λίγους αλλά φανατικούς αναγνώστες ! 

Όσες λοιπόν διαφημίσεις και εάν κάνουν στη Google , όσες συνδρομές και εάν κάνουν στην alexa.com θέση αναγνωρίσιμη δεν θα έχουν εάν δεν έχουν τουλάχιστον 300 αναγνώστες την ημέρα με μέση διάρκεια επίσκεψης που να ξεπερνάει το λεπτό. Δηλαδή πραγματικούς αναγνώστες και όχι φανταστικούς όπως τους ψηφοφόρους που τάχα θα έβγαζαν δήμαρχο στις προηγούμενες εκλογές αυτών που δεν είδε τους φιλοχουντικούς του υποψηφίους! 

Τις θέσεις της alexa.com δεν της αμφισβητεί πλέον κανένα ΜΜΕ στην χώρα μας ούτε καν το documento που βέβαια δεν αμφισβητούσε ποτέ την δική του θέση αλλά των άλλων! Ακόμα και αυτοί κατάλαβαν το ΛΑΘΟΣ τους κάποιοι ενεργοί φασίστες ψάχνουν ακόμα άλλοθι για την διαδικτυακή τους ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ..  Τα ίδια λένε και όσοι δεν πιστεύουν τις μετρήσεις για την τηλεθέαση , τα ίδια και όσοι δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις με καλό μάτι , γενικά όποιος χάνει και μάλιστα ΚΑΘΑΡΑ ψάχνει τρόπο να αποφύγει την ΞΕΦΤΙΛΑ του. Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ και από ΚΑΝΕΝΑΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ και βέβαια με χαρά δημοσιεύαμε τις θέσεις ακόμα και όταν εμείς δεν είμαστε στην κορυφή του τοπικού τύπου. Τώρα εάν 3-4 σκουπιάρηδες, οι οπαδοί του Μωραίτη , οι χουνταίοι της πόλης και η πλέμπα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ δεν μας αναγνωρίζει επειδή απλώς γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα αλλάξουμε ιδίως σε μια εποχή που οι δικές μας ΙΔΕΕΣ δικαιώνονται. Ούτε οι αναρχικοί του indymedia ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ την alexa.com αλλά εδώ μιλάμε για καθυστερημένους που δεν αντιλαμβάνονται πως ό,τι έχουν μάθει έως σήμερα το οφείλουν στους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ αυτούς τους συστημικούς που και το 2012 φώναζαν πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος πιο εύκολος πλην των μνημονίων. 


Το SDNA είναι ένα ακόμα αθλητικό site που δεν έχει συνδρομή στην alexa.com όμως εμφανίζεται στην θέση 333 στην Ελλάδα 

ΥΓ: Τέλος δεν υπάρχει μονοπώλιο στις μετρήσεις αφού και η εταιρία Similaweb μετράει την επισκεψιμότητα για εμάς και για τους περισσότερους με λιγότερο αξιόπιστο τρόπο από την alexa.com. Τις θεωρίες ξεφτιλισμένων φασιστών και εκδιδόμενων τις είχαμε ξανακούσει έτσι και αλλιώς όπως και τις φαντασίες τους για τάχα μη ορθού τρόπου μέτρησης από την αμερικανική εταιρεία που φυσικά και προβάλλει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που χαλάει τα σχέδια σε όσους διαχρονικά πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το όνομα του πατέρα της 19χρονης που ο εισαγγελέας κρατάει στο "απυρόβλητο" το φυλάμε για "προεκλογικό δώρο" σε δημοτική παράταξη της πόλης επειδή είδαμε πως οι εναπομείναντες οπαδοί της αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας και κυρίως επειδή δεν θέλουμε να δούμε κάποιους σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. 




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: