ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όνειδος η ανάρτηση του Γαβριήλ Αραμπατζή που θεωρεί ως ΑΛΗΘΕΙΑ τα ψέματα του δοτού δημάρχου της Χούντας που εμπλέκει τους συμμάχους μας στις φασιστικές φαντασίες του

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Όνειδος η ανάρτηση του Γαβριήλ Αραμπατζή που θεωρεί ως ΑΛΗΘΕΙΑ τα ψέματα του δοτού δημάρχου της Χούντας που εμπλέκει τους συμμάχους μας στις φασιστικές φαντασίες του

 


Αξιόπιστο θεωρεί τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα ο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" και δημοσιεύει στο προφίλ τους τις ανιστόρητες φαντασίες ενός δημάρχου που διορίστηκε από τα Απριλιανά αποβράσματα. 

Δύο μέρες μετά τον εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας μας ο τάχα νεοδημοκράτης Γαβριήλ Αραμπατζής θεωρεί αξιόπιστο τον χουντικό δήμαρχο που είχε φαντασίες πως έσωσε την πόλη από μια λεωφόρο που έτσι και αλλιώς δεν ήταν σχεδιασμένη για να περάσει από το σημείο που χτίστηκε με ανάποδο ιερό η εκκλησία της Αγίας  Παρασκευής. 

Και βέβαια ουδείς στην Ηλιούπολη κ. Αραμπατζή ξεχνάει τον Κ. Δελλαπόρτα και την οικονομική καταστροφή που έφερε η διοίκησή του στον δήμο μας, ουδείς ξεχνάει τα έργα και τις ημέρες του που ζέχνουν φασισμό έστω και εάν κάποια "λιβανιστήρια" εξακολουθούν και μας παρουσιάζουν έναν προδότη που στήριξε αυτούς που κατέλυσαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας ως τάχα "ευπατρίδη". 

Δεν είμαστε από αυτούς που θα σεβαστούν την μνήμη κανενός ΦΑΣΙΣΤΑ και προφανώς για εμάς το 
"ξέπλυμα" αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για έναν πολιτικό που θα περιμένει και αυτός τις ερπύστριες για να αναλάβει θέσεις ευθύνης. 

Και επειδή αυτοί που άδικα κατηγορεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας δεν είναι τίποτα "παιδάκια" να τους χαλάς τα σχέδια χούντα ΜΑΥΡΟΥ χρώματος δεν θα δει ξανά η χώρα όσο και εάν το παλεύουν οι "ευσεβείς" και "θρήσκοι" που άφησαν ανάπηρο τον Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή που δεν υπηρέτησε την χούντα όπως ένας δήμαρχος που ξεκίνησε από τον κόκκινο φασισμό ΕΠΟΝ για να καταλήξει στον ΜΑΥΡΟ. 

ΥΓ: Και επειδή κάποιοι φασίστες της πόλης θίχθηκαν από τους καλεσμένους της κα. Σακελλαροπούλου κρίμα που δεν ζούσε ο "ευπατρίδης" να καλεστεί γιατί στην ουσία οι επικριτές τέτοιους καλεσμένους ήθελαν ! Από εμάς μπράβο της το λέμε και ΔΗΜΟΣΙΑ και ας στεναχωρήσουμε κάποιους που αδυνατούν να δουν τα χουντικά απομεινάρια στον ελληνικό στρατό που ενώ πρόδωσαν αυτοί την Κύπρο ζητάνε από το πολιτικό σύστημα και τα ρέστα! Το ίδιο θα πράξουν και στο μέλλον εάν η πολιτική ηγεσία τους το επιτρέψει δεν άλλαξαν σε τίποτα διαβάστε δηλώσεις αποστράτων για να θαυμάσετε τον τάχα πατριωτισμό τους! Τους είδαμε και στα Ίμια τους βλέπουμε καθημερινά όταν την δική τους αποτρεπτική ανικανότητα προσπαθούν να την μετακυλήσουν σε ένα πολιτικό σύστημα που όσο τους ανέχεται κινδυνεύει! 

Με τον Λαδά ο "ευπατρίδης" Κώστας Δελλαπόρτας που βέβαια όπως και πολλοί άλλοι ποτέ δεν τιμωρήθηκε για τα ελλείμματα που άφησε στον δήμο μας 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: