ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφίες από το σημερινό κάλεσμα της Μαχόμενης Ηλιούπολης και άλλων συλλογικοτήτων για την υπεράσπιση της επιζώσας 19χρονης

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Φωτογραφίες από το σημερινό κάλεσμα της Μαχόμενης Ηλιούπολης και άλλων συλλογικοτήτων για την υπεράσπιση της επιζώσας 19χρονης



Η Μαχόμενη Ηλιούπολη έκανε το κάλεσμα και άλλες συλλογικότητες μαζί με τους  Συνεργούς  με την Ηλιούπολη έδωσαν το παρών.  Το ύφος της εκδήλωσης και οι λόγοι παρουσίας των παρεβρισκόμενων περιγράφονται αναλυτικά στα δελτία τύπου των δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν όσο και στις ομάδες των συλλογικοτήτων Witches Of The SouthΣυλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης Σ.Α.ΗSabbat - Burn the Rich not the Witch . 

Όπως ήταν φυσικό δεν παραστήκαμε στην εν λόγω εκδήλωση γιατί ούτε στα "αυτονόητα" δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε αφού είναι εμφανές πως δεν παλεύουμε όλες και όλοι για τον ίδιο κόσμο. 

Σε κάθε περίπτωση όπως όλοι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ το φρικιαστικό γεγονός και αναμένουμε αλλαγή του ποινικού κώδικα προς το αυστηρότερο ενώ ως ΔΕΞΙΟ μέσο δεν θεωρούμε οπισθοδρόμηση ό,τι οι ηγέτες της Ε.Ε βλέπουν δηλαδή την καθιέρωση της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ για ειδεχθή εγκλήματα. 

Στο μόνο που συμφωνούμε με όσα διαβάσαμε από τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις όσων διοργάνωσαν την εν λόγω ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ είναι η ανάγκη ΚΑΘΑΡΣΗΣ της ΕΛ.ΑΣ που δεν μπορεί να ανέχεται παραβατικές συμπεριφορές ακόμα και μέσα στις τάξεις της. 


Με αυτή την ΕΛ.ΑΣ και με Δικαιοσύνη που κοιτάει πως θα επιβάλει την  πιο ελαφριά ποινή είναι πλέον μονόδρομος η αλλαγή του ποινικού κώδικα με αύξηση των ποινών για εγκλήματα όπως ο βιασμός, η μαστροπεία, η οικογενειακή βία, η παιδοφιλία , το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών , οι εκβιασμοί , η αιμομιξία, και μια σειρά άλλων που "όλοι" αντιλαμβάνονται πως είναι ειδεχθή. 



Ευχαριστούμε την φίλη και συνεργάτιδα μας για τις φωτογραφίες και από εμάς ένα μπράβο σε όσους ένιωσαν την ανάγκη να κλείσουν για λίγο τους δρόμους της πόλης για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα και να καταδικάσουν κάτι που συμβαίνει δίπλα μας σε καθημερινή βάση γιατί εμείς ως μέσο δεν έχουμε αυταπάτες πως η μαστροπεία θα παύσει να υφίσταται αυτό που εμείς θέλουμε να αλλάξει είναι η σχεδόν ατιμωρησία όσων για μερικά ευρώ εκπορνεύουν έφηβες κοπέλες. 

Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή επιτυχημένη διαμαρτυρία. "Είμαστε πολλές δεν κάνουμε ησυχία το κράτος θα το κάψουμε και την Πατριαρχία" ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε και με το οποίο βεβαίως και δεν συμφωνούμε γιατί συνήθως από τις στάχτες κρατών που έχουν Αστική Δημοκρατία, ξεπηδούν κόκκινοι και μαύροι φασισμοί. Για την χώρα μας ας μην έχουν καμία αμφιβολία πως για ΚΟΚΚΙΝΟΣ δεν θα υπάρξει ελπίζουμε και παλεύουμε για να μην υπάρξει ξανά ΜΑΥΡΟΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: