ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για ακόμη μια φορά οι υπάλληλοι του δήμου μας εξέθεσαν την δημοτική αρχή που καλύπτει την διαχρονική ανεπάρκειά τους - Τι απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Για ακόμη μια φορά οι υπάλληλοι του δήμου μας εξέθεσαν την δημοτική αρχή που καλύπτει την διαχρονική ανεπάρκειά τους - Τι απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος




Από την ομάδα Ηλιούπολη - ilioupoli η παρακάτω καταγγελία : 


Καλημέρα στους συμπολίτες!

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις υπηρεσίες του Δήμου, αν και ζώ εδώ για σχεδόν 60 χρόνια.
Πριν μερικές μέρες, μου τηλεφώνησαν από τον Δήμο (μια κυρία) και με ρώτησαν αν γνωρίζω ότι ο Δήμος παρέχει καλοκαιρινά μπάνια στην Βάρκιζα και αν με ενδιαφέρει. Θεώρησα πολύ καλή την ιδέα, μιας και για πρώτη φορά (για λόγους υγείας συγγενικού προσώπου) δεν μπορώ να να κάνω διακοπές και μπάνια. Ρώτησα την διαδικασία και (το βασικότερο) από που περνάει το πούλμαν, για να δω αν με εξυπηρετεί η περιοχή. Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι ξεκινάει από την Αστυνομία της Ηλιούπολης.

 Ωραιότατα, πολύ κοντά στο σπίτι μου. Το συζητώ με την κόρη μου αν την ενδιαφέρει, έχοντας 2 μικρά παιδιά και εννοείται ότι την ενδιέφερε, να πηγαίνουμε μαζί, να κάνουν και τα παιδάκια μπάνιο. Κάνουμε όλη την διαδικασία (φωτογραφίες, αίτηση, απόκτηση ειδικής κάρτας από τον Δήμο), σίγουροι ότι από την Δευτέρα, 19 Ιουλίου και για 2 εβδομάδες θα πηγαίνουμε για μπάνιο.
 
Σήμερα Δευτέρα, 19 Ιουλίου, ετοιμαζόμαστε 4 άτομα (εγώ, η κόρη μου και τα παιδάκια της 2,5 και 6,5 χρονών), πηγαίνουμε στην πλατεία απέναντι από την Αστυνομία, περιμένουμε, περιμένουμε, πουθενά κανένας. 

Επικοινωνεί η κόρη μου τηλεφωνικά με το αντίστοιχο τμήμα του Δήμου και την ενημερώνουν ότι το πούλμαν δεν περνάει από Αγίου Κωνσταντίνου (αρχικά έτσι ήταν το σχέδιο αλλά το άλλαξαν!!!).
Η αρχική ενημέρωση έλεγε σαφώς ότι ξεκινάει από Αγίου Κωνσταντίνου, η κάρτα που μας έβγαλε 

Ο ΔΗΜΟΣ, γράφει δρομολόγιο Αγίου Κωνσταντίνου με συγκεκριμένη ώρα και θέση στο πούλμαν, ποιος άραγε θεώρησε ότι δεν χρειάζεται να μας ενημερώσει να μην σηκωθούμε από τις 5, να μαγειρέψουμε, να ετοιμάσουμε τα παιδάκια και να στηθούμε μέσα στη ζέστη και στον ήλιο να περιμένουμε?

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Απάντηση Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Πούλου

Αγαπητή κα Μπράβου, εκ μέρους των υπηρεσιών του δήμου και εμένα προσωπικά ως πολιτικού προϊσταμένου οφείλω να σας ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη και δημόσια εκτός από τηλεφωνικά για την ταλαιπωρία που υποστήκατε εσείς και τα εγγόνια σας. 

Παρότι οι υπόλοιποι συνδημότες μας ειδοποιήθηκαν για την αλλαγή της αφετηρίας του δρομολογίου των 11.00 του Αγίου Κωνσταντίνου εκ παραδρομής δεν ειδοποιηθήκατε και εσείς για αυτή την αλλαγή. Και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Γιάννη Πούλος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια: