ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποφράδα για τους Έλληνες η ημέρα των γενεθλίων του δημάρχου μας - Γεννήθηκε δύο χρόνια μετά την εισβολή και την ΗΤΤΑ της Ελληνοκυπριακής πλευράς στην Κύπρο

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Αποφράδα για τους Έλληνες η ημέρα των γενεθλίων του δημάρχου μας - Γεννήθηκε δύο χρόνια μετά την εισβολή και την ΗΤΤΑ της Ελληνοκυπριακής πλευράς στην Κύπρο



Γενέθλια έχει σήμερα ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης και σε πείσμα όσων επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως αδιάλλακτο και τάχα μη δημοκράτη οι ευχές που δέχεται για τα γενέθλιά του δεν τους δικαιώνουν. 

Παραμένει δημοφιλής σε πολλούς κεντροδεξιούς ψηφοφόρους ενώ στα κεντροαριστερά είναι προφανές πως δεν έχει αντίπαλο. 

Στα 45 του έτη ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης έχει υπηρετήσει Ιδέες που ατυχώς για εμάς ως δεξιό μέσο ασπάζεται μια πλειοψηφία της πόλης που ακόμα και την σημερινή αποφράδα μέρα την ερμηνεύει με τον δικό της ανορθολογικό τρόπο σε μια προσπάθεια να ξαναγράψει την Ιστορία. 

Έτσι η τραγωδία της Κύπρου μεταφέρεται σε όσους ως πρωθυπουργοί δεν προχώρησαν σε μια γενικευμένη σύρραξη που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην ΚΑΤΟΧΗ όλου του νησιού αφού η στρατιωτική ικανότητα της χώρας ήταν συγκεκριμένη και είχε φανεί στην ΗΤΤΑ που υπέστη από τον τουρκικό στρατό που δεν είχε και πολλά περιθώρια από το να μην επέμβει στις βιαιότητες ακροδεξιών κύκλων που υπηρέτησαν για εμάς με την θέλησή τους την τουρκική βαρβαρότητα. 

Η Κύπρος θα παραμένει πολύ μακριά όσο η πολιτική ηγεσία της χώρας "χαϊδεύει" καραβανάδες μοιράζοντάς τους μετάλλια και αξιώματα εν καιρώ Ειρήνης και ταΐζει σανό πλήρους ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ σε ένα πλήρως χρεοκοπημένο κράτος και δεν εννοούμε μόνο οικονομικά. 

Η τρομοκρατική οργάνωση ΕΟΚΑ Β που δεν κατάλαβε πως στην Ελλάδα σακατεύτηκε ο Εθνικιστής Σπύρος Μουστακλής από ξεφτιλισμένους που το έπαιζαν πατριώτες ήταν θέμα χρόνου να συντριβεί από όσους αποδείχθηκε πως δεν είχαν μάθει να πολεμάνε ως κατσαπλιάδες αλλά ως τακτικός στρατός. 

Δεν θα "χαλάσουμε" σε κείμενο για τα γενέθλια του δημάρχου τους ΜΥΘΟΥΣ που έπλασαν οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ για να δικαιολογήσουν τις ευθύνες τους αλλά θεωρούμε απαραίτητο για ένα Έθνος να γνωρίζει την Ιστορία του και να μην τιμάει Χίτες και συνεργάτες των Γερμανών ως πατριώτες. 

Με λύπη διαπιστώνουμε "ξέπλυμα" του ΦΑΣΙΣΤΑ Γρίβα και μετάθεση ευθυνών για την συντριπτική ήττα του ελληνικού στρατού και των τρομοκρατών συνεργατών της στον Μακάριο και σε μια πλειοψηφία σήμερα ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΗ που δεν επιθυμεί την ένωση ΚΑΙ προφανώς όταν εσύ έχεις χούντα πρέπει να επαινέσεις αυτούς που δεν θέλουν να συγχρωτιστούν με μαζί σου παρά να τους ψέξεις. 

Τα λάθη ρασοφόρων δεν μπορεί να δικαιολογήσουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ που σε αγαστή συνεργασία με κάποιους ξεφτιλισμένους ιερείς θέλησαν να βγάλουν από την μέση τον Μακάριο με τερτίπια και όταν απέτυχαν διέταξαν την εξόντωσή του! 

Ε και όπως είναι φυσικό σε ανθρώπους που σκοτώνουν το αίμα τους και πιστεύουν σε φαντασίες η τουρκική πλευρά δεν μπορεί να έχει ουδεμία εμπιστοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να τιμάς ως κράτος τον Γιώργο Γρίβα με το παρατσούκλι Διγενή και παράλληλα να επικαλείσαι το διεθνές δίκαιο το οποίο δεν θα μείνει τυφλό στις βιαιοπραγίες και τους βιασμούς κατσαπλιάδων που θεώρησαν και δυστυχώς και έως σήμερα θεωρούν πως ήταν Εθνικιστές! 

Εθνικό είναι το αληθές και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως η Τουρκία δεν είχε κανέναν λόγο να βλέπει να σφάζονται οι Τουρκοκύπριοι την στιγμή που ήταν πιο ΔΥΝΑΤΗ στρατιωτικά και μπορούσε να επιβάλλει το σταμάτημα των εχθροπραξιών. 

Για τους αφελείς που πιστεύουν πως είχε την βοήθεια Βρετανών και Αμερικανών να πούμε απλώς πως όλη η Κύπρος θα ήταν τουρκική εάν αυτό είχε ψήγμα αλήθειας. 

Συγγνώμη που στεναχωρήσαμε τα χουντικά αποβράσματα της πόλης γράφοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι πως οι Απριλιανοί πραξικοπηματίες με τους ξεφτυλισμένους καραβανάδες που τους υπηρετούσαν δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν στρατιωτικά ούτε την Κούβα του Κάστρο πόσο μάλλον την Τουρκία που ακόμη και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς συμμάχους του ΝΑΤΟ που δεν θα κάτσει να απαρνηθεί έναν σύμμαχο που πολεμάει για να εξυπηρετήσει αυτόν που όχι μόνο δεν πολεμάει αλλά έχει αναπτύξει και ισχυρό κλίμα αντιαμερικανισμού τα χρόνια που υπήρχε το αντίπαλο δέος. 

Τώρα που δεν υπάρχει ό,τι κερδίσαμε ως χώρα κερδίσαμε ας μην αναμένουμε θαύματα με στρατό που και στην κρίση των Ιμίων απέδειξε τι ακριβώς είναι. 

Ευτυχώς δεν τους αφήσαμε να χάσουν ένα κομμάτι γης και πάλι και ο τότε πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους Αμερικανούς στη Βουλή την ώρα που οι "Καμμένοι" της δεξιάς  παρότρυναν για μια ακόμα ΕΘΝΙΚΗ τραγωδία!

ΥΓ: Μας ξεπερνάει που κάποιοι ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "ντοκουμέντα" από τον "ΣΤΟΧΟ" σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ καραβανάδες που κινήθηκαν με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ τους συμφέρον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: