ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Είχε αυτό το τατουάζ στο σώμα του ο επίορκος αστυνομικός και όμως τον κρατούσαν στο σώμα!

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Είχε αυτό το τατουάζ στο σώμα του ο επίορκος αστυνομικός και όμως τον κρατούσαν στο σώμα!



Το αγγλικό ακρωνύμιο A.C.A.B. (πλήρης μορφή: All Cops Are Bastards) σημαίνει "όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάσταρδοι". Χρησιμοποιείται ως σύνθημα και ως γραπτή ατάκα, ενώ εμφανίζεται συχνότερα σε γκράφιτι, τατουάζ και άλλες εικόνες. Μερικές φορές αναγράφεται αριθμητικά και ως "1312", από την αλφαβητική σειρά των γραμμάτων που αποτελούν τη φράση. Το σύνθημα σχετίζεται με αντιφρονούντες που υπόκεινται σε αστυνομικές διώξεις και αστυνομική βαρβαρότητα.
Ο όρος αναφέρεται στην αστυνομία ως θεσμό. Ως εκ τούτου η άποψη δεν αντανακλάται αναγκαία σε ένα συγκεκριμένο αστυνομικό. Ο όρος χρησιμοποιείται ως απάντηση στις αστυνομικές πράξεις οι οποίες ιστορικά έχουν χαρακτηρισθεί ως καταχρηστικές, αντιπαθητικές, διεφθαρμένες και εκδικητικές.

Όταν η Ελληνική Αστυνομία δέχεται στις τάξεις της αστυνομικούς με αυτό το τατουάζ και μιλάμε για τον κατηγορούμενο για 14 πλημμελήματα και αδικήματα που το έπαιζε νταβατζής στην 19χρονη τότε χωρίς κάθαρση και αξιολόγηση στο σώμα δεν αρκούν οι σπουδές και τα πτυχία! 

Πολλές οι πληροφορίες που έρχονται στο ιστολόγιό μας και φυσικά εμείς κάνουμε ρεπορτάζ και όχι ευχολόγια όπως άλλα ΜΜΕ που τάχα καταδικάζουν το ΚΤΗΝΟΣ χωρίς να το κατονομάζουν. 

Όσο για τις "θηλυκότητες" γυναίκα έκανε το ΤΑΜΕΙΟ από τις εκδιδόμενες να δούμε εάν και για αυτό φταίει η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ όταν οι ίδιες εκμεταλλεύεστε η μία την άλλη. 

Για να δούμε από πιο μέσο θα δείτε το πρόσωπο της τσατσάς Μαρίας και του οδηγού Γιάννη ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: