ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το facebook είναι μια ιδιωτική εταιρία που έχει το δικαίωμα να επιλέγει τι θα προβάλλει και τι όχι

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Το facebook είναι μια ιδιωτική εταιρία που έχει το δικαίωμα να επιλέγει τι θα προβάλλει και τι όχι

To facebook είναι ένα μέσο που υπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντά του και φυσικά δεν είναι χώρος για "επαναστάσεις" όσων το καταγγέλλουν εάν και οι ίδιοι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Το facebook προφανέστατα και δεν είναι το "καφενείο του χωριού" και ως ΜΜΕ πλέον ασκεί δημοσιογραφικό έλεγχο σε ό,τι ανεβαίνει σε αυτό. 

Άρα σωστοί οι αποκλεισμοί λογαριασμών , σωστά τα μαυρίσματα στα fake news και βέβαια υποκριτικά τα δάκρυα κόκκινων ή μαύρων φασιστών που είχαν βρει καταφύγιο σε αυτό για να διακινούν ΔΩΡΕΑΝ τις θεωρίες συνωμοσίας τους.  

Και μην τρελαθούμε κιόλας δεν γίνεται και κανένας αυστηρός έλεγχος ούτε έχει επιβάλλει κανείς χούντα στο διαδίκτυο στον δυτικό κόσμο. 

Μια χαρά μπορούμε και βρίζουμε τον πρωθυπουργό μας και τους θεσμούς ( αυτό είναι Δημοκρατία ) αλλά δυστυχώς παράλληλα αναμένουμε ως "Μεσσίες" απολύτως ξεφτιλισμένα άτομα που θεωρούν πως μπορεί και πάλι η χώρα να μπει σε περιπέτειες. 

Και βέβαια για όσους θεωρούν πως ο καπιταλισμός θα νικηθεί χρησιμοποιώντας τα δικά του ΜΜΕ ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφανώς ζουν ακόμα την δική του ΟΥΤΟΠΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: