ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • Αναρωτιούνται οι σκουπιδιάρηδες εάν ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης έχει  πιστοποιητικό εμβολιασμού θεωρώντας πως είναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ όπως οι ίδιοι που "ξιφουλκούν" κατά της "χούντας"  Μητσοτάκη η οποία τους πληρώνει για να έχουν την πόλη μας βρώμικη,  αφού ατυχώς για τους πολλούς κανένας δεν προχωράει σε ιδιωτικοποίηση της δομής για να καθαρίσει επιτέλους η πόλη. Δεν έχουμε θέμα λοιπόν να τους δείξουμε και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παρόλο που είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και υμνητές δικτατόρων εμείς θα τους ΑΠΑΝΤΑΜΕ δημόσια ,  ενώ έχουν κοινά με τον κ. Μωραίτη την απέραντη υποκρισία τους. Ο ένας μάλιστα είναι τόσο υποκριτής ενώ διεκδίκησε και πήρε αποζημίωση για την υποβάθμιση της περιοχής από το ΚΥΤ νομιμοποιώντας τον εάν δεν το κατάλαβε σήμερα ζητάει μαζί με όλες τις δημοτικές μας παρατάξεις την απομάκρυνσή του! 

  • Συνεχίζουν τα fake news ομάδες της πόλης στα social media που τάχα θίγονται όταν αποκαλύπτουμε τον έκδηλο φασισμό τους. Θα τους περάσει όπως τους πέρασε και για το "αντιμνημόνιο" που τάιζαν τους αναγνώστες τους. 

  • Και βέβαια παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα όσα διαδραματίζονται αρνητικά για την πόλη μας και αναμένουμε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις από όλους. Έως τώρα βλέπουμε υποκριτικές αναρτήσεις κάποιων που μονίμως "πέφτουν από τα σύννεφα".

  • Καλά τα γράφιτι και η διακόσμηση των κάδων απορριμμάτων αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να μαζεύονται από όσους πληρώνονται για αυτή την δουλειά.  

  • Το "σκάνδαλο" του ηλεκτροφωτισμού είναι το νέο must της πόλης από όσους δεν βλέπουν πως το διαρκές σκάνδαλο χωρίς εισαγωγικά είναι η διατήρηση της Σοβιετίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: