ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν αλλάζει η κοινωνία με νόμους προστασίας ποινικών που επικαλούνται τα προσωπικά τους δεδομένα την ίδια στιγμή που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Δεν αλλάζει η κοινωνία με νόμους προστασίας ποινικών που επικαλούνται τα προσωπικά τους δεδομένα την ίδια στιγμή που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο

 

Έπεσαν από τα σύννεφα οι φασίστες της πόλης από την μπόχα που αναδύθηκε με αφορμή την σύλληψη ενός πατέρα που κατηγορείται για βιασμό της κόρης του από τα 11 της χρόνια αλλά και εν συνεχεία την εκμετάλλευση αυτής από αστυνομικό που την εξέδιδε για μια χούφτα ευρώ. 

Έτσι και επειδή έχουμε υπουργό στο Προστασίας του Πολίτη τα "τερτίπια" των "αδιάφθορων" δεν καθυστέρησαν την σύλληψη του αστυνομικού που είχε τελειώσει από το σώμα και χωρίς την καταγγελία της 19χρονης αλλά κάποιοι συνάδελφοί του δεν ήθελαν να το χωνέψουν. 

Κρίμα για όσους φασίστες ευτελίζουν την δημοσιογραφία αλλά ακόμα πιο κρίμα για όσους θεωρούν πως η προσωπική τους εγκληματικότητα θα παραμένει στο σκοτάδι. 

Φωνάζουμε μήνες τώρα για τον κατάπτυστο νόμο Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτουν πόρνες , νταβατζήδες , εκβιαστές και εγκληματίες που για 5.000 ευρώ δολοφόνησαν το μακρινό 2010 έναν δημοσιογράφο στην πόλη μας επειδή εμπιστεύθηκε την προσωπική του ασφάλεια σε επιόρκους. 

Και βέβαια εμείς δεν κρύψαμε ποτέ , ούτε θα το κάνουμε στο μέλλον την εκτίμηση που τρέφουμε στην ΕΥΠ και το εθνικό έργο που παράγει προς όφελος της κοινωνίας που δίκαια αγανακτεί όταν βλέπει μπροστά της τόση υποκρισία. 

Θεωρούμε πως η ΝΔ δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντήσει για τον προφυλακισμένο αστυνομικό που τελικά εις πείσμα των "ψεκασμένων" που συνεγελάζονται με ανήθικους και ποινικούς δεν έπεσε στα μαλακά. 
 
Εδώ έχουμε μαστροπεία , αλλού έχουμε μαύρο χρήμα , πιο δίπλα εμπόριο όπλο και άρωμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ποινικών που επιθυμούν να έχουν ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου. 

Η ασπίδα της Αστικής μας Δημοκρατίας προφανέστατα και δεν είναι οι πολλοί επίορκοι ή οι  "ευπατρίδες" που βλέπουν "χούντα" Μητσοτάκη και για μην φτάσουμε στο να αναρωτιόμαστε "ποιος κυβερνάει αυτόν τον Τόπο" ας δώσουμε χώρο και πλήρη ελευθερία σε όσους αποδεδειγμένα κρατάνε για δεκαετίες την χώρα μας δημοκρατική και μέρος του δυτικού κόσμου. 

Κάποια σκουπίδια που κυκλοφορούσαν μαζί με τον υπερπατριώτη είναι γνωστοί σε όλη την κοινωνία της πόλης και σε πείσμα της πλέμπας που δεν ξεχωρίζει τον θύτη από το θύμα θα τιμωρηθούν. 

Οι "πολιτικές" για αυτούς διώξεις που θα ακολουθήσουν θα καταδείξουν για ακόμη μια φορά πως η ΗΘΙΚΗ έχει δεν έχει κομματική ιδιότητα και μπορεί να την έχει ακόμα και ένας παραπλανημένος κομμουνιστής εάν δεν εμμένει στον ΦΑΣΙΣΜΟ του. 

Για τους ενεργούς φασίστες της πόλης που δεν κατανοούν γιατί ακριβώς τους κατηγορούμε εάν και είμαστε απόλυτα σαφείς ας ανατρέξουν στο προφίλ του μαστροπού για να δουν πως τις ίδιες απόψεις είχε και ο ίδιος με τις δικές του για τον κόσμο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: