ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωνάζουν για γυναικοκτονία και ανθρώπινα δικαιώματα οι ίδιοι που ζητούσαν να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας και που θεωρούν χούντα την Αστική μας Δημοκρατία

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Φωνάζουν για γυναικοκτονία και ανθρώπινα δικαιώματα οι ίδιοι που ζητούσαν να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας και που θεωρούν χούντα την Αστική μας Δημοκρατία


Ο  Δημήτρης Βέργος είναι άτυχος αφού απέναντί του στα δικαστήρια θα βρει όχι συλλογικότητες που ζέχνουν ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,  αλλά τον νομικό Αλέξη Κούγια. 

Αυτόν που δουλεύοντας πάνω στο νομικό πλαίσιο που υπάρχει θα προσπαθήσει να πείσει τους τρεις επαγγελματίες δικαστές και τους τέσσερις ενόρκους πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας δεν δικαιείται ελαφρυντικά που θα "σπάσουν" τα ΙΣΟΒΙΑ.

Κλαίμε διαβάζοντας τα υποκριτικά ποσταρίσματα κόκκινων και μαύρων φασιστών που η "ηθική" τους , τους επιτρέπει να δικαιολογούν τα φοβερά εγκλήματα των ινδαλμάτων τους αλλά κατηγορούν την αστική μας Δημοκρατία που δεν ζέχνει ΦΑΣΙΣΜΟ όπως οι ίδιοι. 

Έτσι και ενώ ΔΕΝ  είναι υπέρ της θανατικής καταδίκης για ειδεχθή εγκλήματα "σκούζουν" για την προάσπιση των γυναικών λες και είναι ΕΙΔΟΣ προς εξαφάνιση και όχι αυτές που ως πλειοψηφία καθορίζουν με την ψήφο τους τα ΠΑΝΤΑ. 

Λες και δεν μεγαλώνουν αυτοί τους "πασάδες" της βάρβαρης Ανατολής που πρέπει να καταλάβουν πως η χώρα μας ανήκει στον δυτικό κόσμο. 

Λες και το παπαδαριό δεν διατηρεί ιδεοληψίες που παραπέμπουν σε μεσαίωνα και δέχεται για λειτουργούς του "κουνιστούς" αλλά όχι γυναίκες κάτι που έχει ρυθμίσει στον χαμηλό κλήρο ήδη η καθολική Εκκλησία. 

Δεν κατάλαβαν καλά οι Χριστιανοί της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας πως επιβίωσαν με τις Σταυροφορίες και με την ΗΘΙΚΗ τους , και κινδυνεύουν  όταν φλερτάρουν ( κάποιοι στην χώρα μας απροκάλυπτα) με ένα χθες που δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσει. 

Η "ηθική" των χουνταίων που έφτιαξαν ειδικό νόμο για να παντρευτεί ο δικτάτορας Παπαδόπουλος την Δέσποινα και μετά τον κατάργησαν με ισχύ του μία μόλις ημέρα συναγωνίζονται τις τάχα  σεξουαλικά παρενοχλημένες που ενώ κάνουν πίπες στον εκάστοτε "πατερούλη" από ΦΟΒΟ ,  καμώνονται σε εμάς τις "ηθικές" και τις γενναίες. 

Κανένας νόμος δεν θα σώσει καμία,  όπως δεν έσωσε και κανέναν . Και το λέμε εμείς που θεωρούμε πως άνδρες όπως ο Μπάμπης, και οι Δημήτρηδες δεν πρέπει να ΖΟΥΝ. 

Στην  ξεκάθαρη ΛΟΙΠΟΝ δική μας ΘΕΣΗ για ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ με ένεση γιατί είμαστε και πολιτισμένοι , κάποιες κάργιες μας μιλούν για κάψιμο του κράτους και για κάψιμο της Πατριαρχίας! 

Ποιας  Πατριαρχίας ; Μα φυσικά αυτής του δυτικού κόσμου γιατί προφανέστατα και για τις ξεφτιλισμένες η ισοπέδωση της γυναίκας στην βάρβαρη Ανατολή δεν είναι καν θέμα. 

Έχουν την δύναμη με την ψήφο τους να επιλέξουν οι ίδιες τους νομοθέτες, άλλωστε οι ίδιοι τους μεγαλώνουν και πολλές παίζουν τον ρόλο της τσατσάς . 

Και επειδή μας λένε κάποιοι και σεξιστές να πούμε απλώς πως μόνο από γυναίκες έχουμε ακούσει τα πιο σεξιστικά σχόλια,  αφού εμείς είμαστε απλώς λάτρεις του ωραίου. Και το ωραίο φυσικά δεν μπορεί να "κηλιδωθεί" γιατί είναι κάτι που φαίνεται. 

Το συνονθύλευμα των gay , των λεσβιών και του κάθε ποινικού που "παλεύει" να ανατρέψει τον καπιταλισμό και μέμφεται την Δύση , προφανέστατα και δεν θα μπορέσει ποτέ να φιμώσει την δική μας ΦΩΝΗ. Μια φωνή αφύπνισης που θεωρούσε και θεωρεί πως ό,τι κρατάει αυτόν τον κόσμο είναι η ηθική του και πως στο τέλος  της κάθε μέρας επικρατεί ο πιο "ηθικός" πολιτισμός. Αυτός που καθορίζει  τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις που πρέπει να έχουν τα δύο φύλα. 

Καθόλου δεν ευνοούνται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων οι δικαιωματιστές , μάταια προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι αρνητικό να γνωρίζουμε τα πάντα,  για τους πάντες . Με στοιχεία βέβαια και οπτικοακουστικές αποδείξεις και όχι με εικασίες που επιδέχονται οιαδήποτε αμφισβήτηση. 

Ιδίως σήμερα που οι ιδέες μας παγκοσμίως κυριαρχούν και που είμαστε το τελικό στάδιο της επικράτησης ενός πιο ΔΙΚΑΙΟΥ κόσμου μέσα από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ατυχώς κάποιοι πρώην συναγωνιστές μας ταυτίζουν με τον ουτοπικό διεθνισμό της Αριστεράς. 

Τα χουντικά αποβράσματα που για ακόμη μια φορά με αφορμή την τραγική επέτειο της εισβολής στην Κύπρο  άρχισαν τις ασυναρτησίες και τα ψέματα κατά των συμμάχων μας,  για να δικαιολογήσουν πως στην ΟΥΣΙΑ αυτή με το αποτυχημένο τους πραξικόπημα άνοιξαν τον δρόμο στον Αττίλα. 

Συνεχίζεται.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: