ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναζητείται από τις αρχές η "τσατσά" του κυκλώματος μαστροπείας της Ηλιούπολης

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Αναζητείται από τις αρχές η "τσατσά" του κυκλώματος μαστροπείας της Ηλιούπολης



Η "Μαρίνα" είναι εξαφανισμένη σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η πιάτσα όμως βούϊζει πως δεν συλλαμβάνεται γιατί απειλεί με οπτικοακουστικό υλικό επίορκους ενστόλους. 

Δεν ξέρουμε εάν ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Μιχάλης Χρυσοχοίδης εξακολουθεί και πιστεύει την ενημέρωση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ η πιάτσα πάντως έχει βουίξει πως η "τσατσά" της Ηλιούπολης της οποίας ο γιος ανακρίθηκε και αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ δεν απομακρύνθηκε αρκετά από το σπίτι - κολαστήριο. 

Για δικό του όφελος και πρωτίστως της κοινωνίας τον καλούμε να βάλει στο "κόλπο" την ΕΥΠ γιατί εμείς διαχρονικά είδαμε πως το 99% των υποθέσεων που αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι με "μαρτυρίες" που αθωώνουν νταβατζήδες, και κάθε λογής ποινικούς στις δικαστικές αίθουσες. 

Τον Σεπτέμβριο η ΕΛ.ΑΣ θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα αφού στο ακροατήριο θα φτάσουν οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα - Παπαχρήστου και η ΕΥΠ θα διοχετεύσει στην δημοσιότητα και άλλους αποκαλυπτικούς διαλόγους αφού όπως μαθαίνουμε "διέφυγαν" της προσοχής των δικαστικών αρχών! 

Επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αφορά μόνο την απονομή Δικαιοσύνης στη χώρα μας αλλά παρακολουθείται και από ξένη Πρεσβεία όσοι ή όσες έχουν αυταπάτες πως θα μείνουν στο απυρόβλητο μέλη του κυκλώματος που το παίζουν έως και σήμερα "θιγμένοι" θα υποστούν ΔΙΑΣΥΡΜΟ. 

Τώρα για πέντε - έξι μεσαία στελέχη να κινδυνέψει μια κυβέρνηση εμείς δεν το θεωρούμε λογικό και είμαστε πεπεισμένοι πως η ΕΛ.ΑΣ θα αλλάξει είτε το επιθυμεί η ίδια είτε όχι. 

Μην αναζητούν πολιτική κάλυψη όσοι πούλησαν όπλα σε τρομοκράτες θα το καταλάβουν και καλύτερα αφού μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί από τα "ξεκαθαρίσματα" πως ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μείνει ατιμώρητο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: