ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο το Notia.gr ξέφυγε από την "κατρακύλα" των διαδικτυακών ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Μόνο το Notia.gr ξέφυγε από την "κατρακύλα" των διαδικτυακών ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων

 


Στις 27.211 αναρριχήθηκε στον κόσμο το site Notia,gr και στην Ελλάδα στη θέση 147!  Για ακόμα μια εβδομάδα όλα τα τοπικά ΜΜΕ των Νοτίων κατέγραψαν μη ανιχνεύσιμες θέσεις στην Ελλάδα κάτι που δεν φαίνεται πως θα αλλάξει το προσεχές διάστημα. 

Κατεβάζοντας την alexa toolbar στον υπολογιστή σας , στο λάπτοπ σας ή στο κινητό σας μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις θέσεις του διαδικτυακού ΜΜΕ που επισκέπτεστε. 

Για να μην σας πουλάνε κάποιοι φύκια για μεταξωτές κορδέλες και για να είμαστε και εμείς συνεπείς με ό,τι σας παρουσιάζαμε συμβάλλοντας στο να μαθαίνει και ο τελευταίος "ψεκασμένος" πολίτης τι ακριβώς απήχηση έχει το οιοδήποτε τοπικό ΜΜΕ. 

Με 2000-3000 προβολές την ημέρα και με επισκέψεις δευτερολέπτων προφανέστατα και ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως έχει απήχηση εκτός και θεωρεί τους δημότες μας ιθαγενείς. 

Όσοι αμφισβητούν δημοσκοπήσεις , και κάθε είδους μέτρηση μέχρι και την πανδημία θα αναμένουν "επαναστάσεις" που δεν θα γίνουν ποτέ αφού οι περισσότεροι δεν τις επιθυμούν γνωρίζοντας πως η θέση τους θα γίνει χειρότερη στους σοσιαλιστικούς "παραδείσους" που κάποιοι ανερυθρίαστα διαφημίζουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: