ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όσα θα έπρεπε να μας προβληματίζουν....

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όσα θα έπρεπε να μας προβληματίζουν....



  • Η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να βάλει πλαφόν στα 47 ευρώ για τα PCR τεστ  αφού ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει σε μια χώρα που ζει με λογικές ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ.

  • Παράπονα για μειωμένους τζίρους από όσους φώναζαν να μείνουν ανοιχτοί αλλά μάλλον θα προτιμούσαν να είναι κλειστοί και να πληρώνεται το προσωπικό τους και οι ίδιοι από ένα κράτος - "πατερούλης" που είναι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ. Βέβαια το κράτος μπορεί να είναι χρεοκοπημένο αλλά ένα 20% του πληθυσμού έχει καταθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό δισεκατομμυρίων! 
  • Τους ενεργούς φασίστες τους έπιασε ο πόνος για μόνιμο προσωπικό την ώρα που τους "ξεφτιλίζουν" σχεδόν καθημερινά ανεβάζοντας εικόνες ΑΠΟΛΥΤΗΣ βρωμιάς από διάφορα σημεία της πόλης. Θεωρούν φαίνεται πως εάν οι εργαζόμενοι γίνουν μόνιμοι οι τόνοι σκουπιδιών θα μειωθούν ενώ στην πραγματικότητα θα αυξηθούν αφού μόνο οι συμβασιούχοι "σχίζονται" στη δουλειά στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν την πολυπόθητη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ στο Δημόσιο. Είναι λυπηρό που ακόμη και σήμερα οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τον αριθμό των μισθοδοτούμενων από τον τομέα της καθαριότητας και κυρίως αγνοούν πολλές από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο δήμος μας με ΙΔΙΩΤΕΣ σε άλλους τομείς γιατί πρέπει και η δουλειά να γίνει. 

  • Παρακολουθώντας τα δημοτικά συμβούλια τα τελευταία 10 χρόνια κατάλαβα πως ΟΛΟΙ επιθυμούν έναν δήμο με χιλιάδες εργαζομένους που να είναι ΜΟΝΙΜΟΙ και θέλουν ιδιωτικές επιχειρήσεις που να πληρώνουν ελάχιστα για τους δημόσιους χώρους που καταλαμβάνουν. Η κινεζοποίηση που έχει επέλθει στα μυαλά των περισσότερων έχει πρωτίστως να κάνει με τα τοπικά ΜΜΕ που κινούνται μονομερώς στην κατεύθυνση του κρατισμού και που ΔΗΜΟΣΙΑ τουλάχιστον ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ απόψεις που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε νέα χρεοκοπία. Είναι εμφανές πως χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή θα συγχωνευτούν ή θα κλείσουν ανεξάρτητα από ποιο κόμμα θα είναι στην κυβέρνηση. 

  • Η δημοσιογραφία ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για να αποκαλύπτει τους "Κασιδιάρηδες" και τους Σταλινικούς και όχι για να αποδομεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ "σανίδα" ΣΩΤΗΡΙΑΣ μας που είναι η ενίσχυση των θεσμών της Αστικής μας Δημοκρατίας. Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να πράξει κάτι καλό όταν διοικεί ένα κράτος ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ! 

  • Φυλακισμένοι κανονίζουν απαγωγές , ληστείες και διακινούν τόνους ναρκωτικά. Η ΕΛ.ΑΣ αδιαφορεί συστηματικά για τις εκθέσεις της ΕΥΠ και η κυβέρνηση προσπαθεί αντί να στείλει στα σπίτια τους χιλιάδες επίορκους αστυνομικούς να απαξιώσει όσους υπαλλήλους της ΕΥΠ δεν πάνε στη δουλειά απλώς για να πάρουν τον μισθό τους αλλά για να στείλουν στις φυλακές ενστόλους που βγάζουν παράνομες άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς, πληρώνονται από μπράβους για να κάνουν τα στραβά μάτια στους εκβιασμούς και τώρα τελευταία κάνουν και τους dealer! 

  • To 2022 η χώρα θα συρθεί σε εκλογές αφού ο όμιλος Μαρινάκη θα παρουσιάσει ένα θέμα που "λύνεται" μόνο με κάλπες! Ο γνωστός εφοπλιστής προφανέστατα και επειδή δεν έχει ανάγκη κανέναν δεν θα αφήσει "αρουραίους" να διασύρουν το όνομά του και επιλέγει την ΡΗΞΗ με το σάπιο και κρατικοδίαιτο επιχειρηματικό κατεστημένο της χώρας που ποτέ δεν τον θεώρησε δικό του! Για τον λόγο αυτό είμαστε στεναχωρημένοι που θα καταρρεύσουν ΗΘΙΚΑ άνθρωποι τους οποίους είχαμε πάρα πολύ ψηλά και που θα βάζαμε και το χέρι μας στη φωτιά για αυτούς! 

  • Τελικά ακόμα και εμείς ευελπιστούμε να μην ισχύουν οι καταγγελίες αφού για πρώτη φορά θα πέσουμε και εμείς από τα σύννεφα με το μέγεθος της ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Δυστυχώς δεν έχουμε στην κατοχή μας το ακουστικό υλικό αλλιώς θα το παίζαμε αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες του νόμου. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον φερόμενο δράστη μας είπε πως έπεσε θύμα σκευωρίας αλλά εμάς τουλάχιστον ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ αφού ήταν ιδιαίτερα ήπιος στις εκφράσεις του προς το πρόσωπο το οποίο τον κατηγορεί. Όσο για τους εισαγγελείς που χειρίζονται την καταγγελία θεωρώ πως ήδη θα έπρεπε να έχουν πάει σπίτι τους ή να ασκήσουν δίωξη αφού για πλάκα κανείς δεν καταγγέλλει κάτι τόσο ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ για τον δράστη! 

  • Εμβολιαζόμαστε για να έχουμε ήπια νόσηση αφού κανένα εμβόλιο δεν μπορεί να μας κάνει ΑΤΡΩΤΟΥΣ όπως και κανένα φάρμακο δεν έχει μαγικές ιδιότητες απλώς μας συντηρεί! 

  • Να ζητήσουμε συγγνώμη σε όσους δεν απαντήσαμε το τελευταίο διάστημα σε κλήσεις και μηνύματά τους αλλά δεν είχαμε δυστυχώς την διάθεση να απαντήσουμε και να είμαστε όπως πριν μετά τις πληροφορίες που πήραμε για ανθρώπους που εκτιμούσαμε και που πλέον θα είμαστε και οι μεγαλύτεροι επικριτές τους εάν και εφόσον η πολιτική ηγεσία βρει το θάρρος να ΔΩΣΕΙ όλα τα στοιχεία της καταγγελίας στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Πάντως είτε το πράξει είτε ΟΧΙ ευελπιστούμε όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν πολλές φορές πως αυτά θα δοθούν από την καλύτερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον κόσμο αυτή των ΗΠΑ αφού το θέμα εμμέσως αφορά και τα δικά τους οικονομικά κυρίως συμφέροντα! 

  • Αίσθηση και πολλά κλικ είχε η ανάρτηση μας με το "μπράβο" στους συνεργάτες του δημάρχου που τον εξέθεσαν με μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά σύντομα θα δώσει την ΛΥΣΗ. 

  • Το ιστολόγιο μας επιλέγει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να ποστάρει σε σελίδες στο facebook που έχουν φιλική σχέση με το κόμμα της ΝΔ και ευελπιστούμε μέσα στο 2022 οι αναρτήσεις σας με ομάδες χωρίς σαφή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ προσανατολισμό να είναι μηδενικές. Ευχαριστούμε τους ADONISTAS- Αδωνιστές και την ομάδα ΦΙΛΟΙ ΝΔ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ Μητσοτάκη καθώς και την Ομάδα ΦΙΛΟΙ ΝΔ και Νίκου Ρωμανού που μας επιτρέπουν να προβάλλουμε αναρτήσεις του ιστολογίου μας σε αυτές καθώς και όλες τις τοπικές που εάν και ζέχνουν αριστερίλα "προσωρινά" μας ανέχονται! Θεωρούμε ΣΙΓΟΥΡΟ πως προεκλογικά θα αναρτούμε αποκλειστικά μόνο στις δικές μας ομάδες και σελίδες και όσες έχουν ΣΑΦΗ κεντροδεξιό προσανατολισμό. Τις επόμενες μέρες μέσα από τις δικές μας ομάδες και σελίδες θα διαφημίζονται όσες μας αναρτούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: