Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Οι Dani Gambino της πόλης μας- Είμαι τόσο σταθερός στα "πιστεύω" μου πάντα....


Όταν η πρότασή είναι η ωμή βία ενάντια σε αυτή που φαντάζεσαι πως έχει η εξουσία απέναντί σου για την αποδεδειγμένη παραβατικότητά σου τότε τα πράγματα είναι σοβαρά!

Ωραίο η μουσική που αναδεικνύει τις μαύρες σελίδες του καπιταλισμού αλλά καλύτερη η ενναλακτική πρόταση όλων όσων είναι ή νιώθουν "επαναστάτες". 

Για δεκαετίες η χώρα αυτή ταλαιπωρήθηκε από "επαναστάτες" που δολοφονούσαν με μοναδικό τους ΚΙΝΗΤΡΟ να ζήσουν μια άνετη ζωή πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 

Με πρότυπα στυγνούς εγκληματίες και με τσιτάτα που γοήτευαν μη λογικούς πέτυχαν να έχουν οπαδούς που θεωρούσαν πως δεν κινδύνευαν επειδή δεν ήταν "στόχοι". 

Με φρασεολογία που μπέρδευε την διεθνιστική αριστερά με "εθνικιστικούς" παραλογισμούς "ξάπλωναν" στο έδαφος τάχα  ταξικούς εχθρούς που το μόνο τους αδίκημα ήταν πως δεν πίστευαν σε έναν κόσμο "αγγελικά πλασμένο" αλλά ούτε σε δόγματα που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Παιδιά ιερέα οι Ξηροί θεώρησαν πως η ΚΑΘΑΡΣΗ και η αλλαγή μιας κοινωνίας θα έρχονταν από τις σφαίρες , τις ρουκέτες αλλά και την τυφλή ΒΙΑ που είχε "παράπλευρες" ΑΠΩΛΕΙΕΣ. 

Πρόσφατα και στην πόλη μας ΕΙΔΑΜΕ πόσοι ΑΝΗΘΙΚΟΙ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ υποστήριξαν το "δικαίωμα" ενός κατά συρροήν δολοφόνου να αποφυλακιστεί ,ένας άνθρωπος που έπρεπε ήδη να είναι νεκρός αλλά που η "ανόητη" Αστική Δημοκρατία θεωρούσε και θεωρεί πως μπορεί να σβήσει μονοκοντυλιά τα τόσα εγκλήματά του, και να γίνει ξανά μέλος μιας κοινωνίας που είναι τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ όσο και οι δήθεν δικοί του "αγώνες". 

Γιατί φυσικά και αυτή η "σάπια" κοινωνία είναι χιλιάδες φορές καλύτερη από αυτή που οραματίζονταν όσοι ακόμα και σήμερα θεωρούν πως ο ατελής άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει μια "κοινωνία αγγέλων". 

Να κάνει δηλαδή τον παιδόφιλο , τον ληστή, τον βιαστή , τον τοκογλύφο, τον εκβιαστή , τον έμπορο ναρκωτικών κ.ο.κ ενάρετο με όχημα την επικράτηση δογμάτων που ζέχνουν ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Όπως και τότε έτσι και σήμερα οι πολλοί παρασύρονται από συνθήματα ουτοπικά και θεωρούν πως για όλα τα χάλια και τις ατέλειες που αντιμετωπίζουν τα πολιτικά συστήματα χρειάζεται ένας "Μεσσίας" ή ένας "πατερούλης" που θα μας μάθει να ζούμε ενάρετα! 

Εμείς που δεν χατίρια σε κανέναν που έχει καλή πρόθεση αλλά επιλέγει τον λάθος δρόμο αφιερώνουμε κάτι που θα αρέσει σε πολλούς σε μια πόλη ,που διαπαιδαγωγήθηκε με ΜΥΘΟΥΣ , λατρεύει την ΑΝΕΞΟΔΗ κριτική και ζει με τα ΨΕΜΑΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...