ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην Ηλιούπολη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος - Σε γεύμα λέσχης παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Εθνικής Ελλάδος

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Στην Ηλιούπολη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος - Σε γεύμα λέσχης παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Εθνικής Ελλάδος


Στο γνωστό μεζεδοπωλείο "Θύμησες του ΄80" σε γεύμα σωματείου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Εθνικής Ελλάδος  παραβρέθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Φίλοι του σωματείου αλλά και του υπουργού και υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου παραβρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις βγάζοντας για λίγη ώρα τον υπουργό από την απαιτητική και γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά του. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψη αυτή του υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην πόλη μας θα σας έχουμε σε άλλη ανάρτησή μας με λεπτομέρειες για το ποιοι παραβρέθηκαν και για τις δράσεις του σωματείου παλαιμάχων που κανόνισε την συνάντηση αυτή. 

Ο οικοδεσπότης- επιχειρηματίας κος Λαγός και οι συνεργάτες του τα είχαν όλα στην εντέλεια,  και όσοι δεν έχετε επισκεφτεί το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο απλώς χάνετε! 

Τα "γκολ" , τα "οφσάιντ" και ρεπορτάζ από το γεύμα που από "σπόντα" παραβρεθήκαμε σε ακολουθούν σας αφήνουμε προς το παρόν με ένα μικρό φωτορεπορτάζ από όσα συνέβησαν σήμερα στην πόλη μας. 

 Ο κος Θεοδωρικάκος γνωρίζοντας την διχόνοια που υπάρχει ανάμεσα στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας επισήμανε πως όλα αυτά πρέπει να παραμεριστούν και ενωμένοι να δώσουμε την μάχη και για τις βουλευτικές εκλογές που έρχονται και για τις δημοτικές αφού στόχος πρέπει να είναι η μία και μοναδική υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου αφού η διάσπαση του χώρου οδηγεί σε συνεχόμενες ήττες. 

Αυτό ως πρόγευση αφού όπως είπαμε και παραπάνω το "κύριο γεύμα" σε επόμενή μας ανάρτηση. Να τονίσουμε πως όλοι οι παραβρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο στις κάλπες που έρχονται αφού ως γνωστόν ο δραστήριος υπουργός θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο φυσικά της ΝΔ. 

Όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες θα πρέπει με σύνεση να αποφασίσουμε τι κυβέρνηση και τι μέλλον θέλουμε για την χώρα μας γιατί τα "σοσιαλιστικά πειράματα" έχουν αποδειχθεί και στο παρελθόν για την χώρα μας ΕΦΙΑΛΤΗΣ! 























Οι παραπάνω  τέσσερις φωτογραφίες είναι από το προσωπικό προφίλ στο facebook του συνδημότη μας κ. Γιώργου Καμπύλη




Φωτογραφίες by Νίκος Καρπούζας πρώην προπονητής και Γενικός Διευθυντής ΑΕ Μοσχάτου


Δεν υπάρχουν σχόλια: