ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" πάντα χορηγός πολιτιστικών δράσεων στην πόλη μας

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" πάντα χορηγός πολιτιστικών δράσεων στην πόλη μας

 


Για ακόμη μια φορά το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" είναι χορηγός σε άλλη μια δράση συλλόγου στην πόλη μας. Το πανό που διαφημίζει το ετήσιο Bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας είναι μια χορηγία του διευθυντή του Φροντιστηρίου κ. Νικόλαου Κυρίτση. 

Για όσους ανησυχούν το πανό θα μαζευτεί από τα μέλη του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας ,την ακριβώς επόμενη  μέρα από την πραγματοποίηση του bazaar. 

Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε επιχειρήσεις της πόλης μας στο μέτρο των δυνατοτήτων τους να βοηθούν πολιτιστικούς συλλόγους,  που κινούνται και δημιουργούν πολιτιστικές δράσεις επειδή κάποιοι συνδημότες μας αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να προάγουν τον πολιτισμό και να κρατήσουν έθιμα και παραδόσεις από διάφορα μέρη της πατρίδας μας. 

Υπάρχει και η ετήσια αρωγή του δήμου Ηλιούπολης προς τους συλλόγους  αλλά σίγουρα δεν επαρκεί ιδίως για όσους  κάνουν πολλές δράσεις , με τα μέλη τους συνεισφέρουν αρκετές φορές από το υστέρημά τους. Γιατί ό,τι παρακολουθούμε θέλει κόπο, χρόνο και χρήμα για να υλοποιηθεί. 

Το bazaar είναι προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης (πλατεία Φλέμινγκ) . 

   Διαβάστε επίσης: 

Ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας σας καλεί στο bazaar

Δεν υπάρχουν σχόλια: