ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Τυχαία" συνάντηση και συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

"Τυχαία" συνάντηση και συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας

 


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας μας πληροφορεί πως είχε συζήτηση με τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. 

Σε αυτή την πόλη το "καλό" είναι πως συνομιλούν όλοι μεταξύ τους και γιατί να το κρύψουμε συμφωνούν στα βασικά ( Δημόσια Περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού, ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου μας) επομένως καμία φωτογραφία δεν μας παραξενεύει πόσο μάλλον ενός πρώην δημάρχου με τον πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του ( Νέα Δημοτική Κίνηση) σε καφέ της πόλης μας. 

Το καφέ εάν δεν κάνουμε λάθος γιατί παρόντες δεν ήμασταν είναι ο "Λούκουμος" στην πλατεία Φλέμινγκ όπου το προτιμούν αρκετοί αιρετοί της πόλης μας. 

Το "καλό" είναι σε εισαγωγικά γιατί και για τα τρία βασικά θέματα όπου συμφωνούν ΟΛΕΣ οι υπάρχουσες ( το τονίζουμε το υπάρχουσες) δημοτικές παρατάξεις έχουμε διαφορετική άποψη την οποία βέβαια δεν θα αναπτύξουμε σε αυτή την ανάρτηση για να είναι μικρή σε έκταση και να διαβαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους συνδημότες μας έως το τέλος της! 

Σας λέμε από τώρα γιατί είναι τσεκαρισμένο πως μια τέτοια ανάρτηση θα βρεθεί στις πρώτες σε αναγνωσιμότητα μέσα σε μερικές ώρες και θα παραμείνει στα πλάγια με τις πιο δημοφιλείς για εβδομάδες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: