ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είχε άδικο ο Διογένης ο Κυνικός όσο και εάν κάποιοι στην πόλη αδυνατούν να δουν τους "κλέφτες"

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δεν είχε άδικο ο Διογένης ο Κυνικός όσο και εάν κάποιοι στην πόλη αδυνατούν να δουν τους "κλέφτες"

 


Συνεχίσει να "σφάζει με το γάντι" ο καιρός από το τοπικό site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  σε μια στήλη για τον καιρό όπου όλοι την επισκέπτονται ιδίως τώρα τον χειμώνα και με την ενεργειακή κρίση να προβληματίζει πλέον τους πάντες! 

Οι φωτογραφίες και οι λέξεις που τις συνοδεύουν βγάζουν νόημα για όσους ενδιαφέρονται για τους άλλους δεν υπάρχει ουδείς προβληματισμός ακόμα και εάν δουν έναν φόνο θα στρέψουν το βλέμμα τους αλλού για να μην μπλέξουν. 

Και για μην λένε πως παίζουμε μόνο τα μισά . Ο χθεσινός καιρός τους λέει όσα απευχόμαστε ως τοπικό ΜΜΕ αλλά θα υποστούμε . Δεν χρειάστηκαν κατεβατά , Σοβιετίες , μπλεξίματα , συναισθηματισμοί παρά μόνο η παρακάτω φωτογραφία με δύο τρεις φράσεις. Ο καιρός ΔΕΝ θα φτιάξει και οι καλύτερες μέρες αργούν.... Γιατί εάν δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι το κοινό τους συμφέρον ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ είτε οι ίδιοι είναι ανόητοι και δεν το βλέπουν! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: