ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα "δικά" μας παιδιά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Τα "δικά" μας παιδιά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν!

Θεωρούσαμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μείωνε το Ελληνικό Δημόσιο αφού η χώρα δεν αντέχει άλλους δημοσίους υπαλλήλους και το ασφαλιστικό είναι το μεγάλο αγκάθι της.

Σε μερικά χρόνια θα χρειαστεί νέος δανεισμός για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις αφού ο ιδιωτικός τομέας συρρικνώνεται επικίνδυνα με τα λουκέτα να είναι καθημερινότητα και όχι θλιβερή εξαίρεση. 

Πολλοί συναγωνιστές με πτυχία και μεταπτυχιακά πίστεψαν τις προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και εξακολουθούν και το παλεύουν με 12ωρα και μισθούς ίσους με αυτούς που έχουν το προνόμιο και δεν πατάνε στις δουλειές τους. 

Εάν εξαιρέσεις τους μετακλητούς που φεύγοντας οι κυβερνήσεις που υπηρετούν  μένουν άνεργοι , χιλιάδες άλλοι εισήλθαν στο ΔΗΜΟΣΙΟ με διαδικασίες αδιαφανείς και κριτήρια τα οποία σε απλά ελληνικά σημαίνουν ρουσφέτι! 

Την στιγμή που πολλοί συναγωνιστές παραπονούνται για την ανεργία κυρίως των παιδιών τους,  το ιστολόγιό μας έχει στην ΚΑΤΟΧΗ του και θα παρουσιάσει προεκλογικά λίστα με ονόματα που προσλήφθηκαν με σημείο αναφοράς τον δήμο μας , από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές , έτσι ώστε να μην κοροϊδεύουν τους συνδημότες μας τα πολιτικά γραφεία στα οποία αναζητούν εργασία πως αυτά δεν γίνονται. 

Δεν μιλάμε για μετατάξεις ή αποσπάσεις ήδη δημοσίων υπαλλήλων αλλά για νέους δημοσίους υπαλλήλους κάποιοι με παλιότερη προϋπηρεσία , που πλέον είναι ΜΟΝΙΜΟΙ και καλό θα ήταν να τρέξουν να βοηθήσουν τους ευεργέτες τους αφού εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ! 

Μπορεί να σκούζουν όσο θέλουν όσοι από χθες ήδη απειλούν με μηνύσεις και επικαλούνται ΝΟΜΟΥΣ που έχουν καταργηθεί στην πράξη από την Ελληνική Δικαιοσύνη,  με δεκάδες αποφάσεις που δικαιώνουν όσους ενημερώνουν εσάς του πολλούς για το που πάνε τα χρήματα που δίνεται μέσω της φορολογίας σας. 

Γιατί με αυτά τα χρήματα συντηρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι που κοντεύουν να φτάσουν και πάλι σε απόλυτο αριθμό όσους είχαμε πριν το ξέσπασμα της κρίσης και την χρεοκοπία της χώρας μας. 

Για εμάς είναι ηθικό το θέμα να μην ξεχωρίζονται οι εργαζόμενοι του δημοσίου τομέα ανάλογα με  τις πολιτικές τους προτιμήσεις , και κυρίως να αξιολογούνται ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ κάτι που δεν έχει συμβεί παρόλο που ήταν προεκλογική υπόσχεση του κόμματος της ΝΔ. 

Δυστυχώς για χάρη όλων όσων μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ιδίως σε αυτή την πόλη θα αναγκαστούμε να γίνουμε "κακοί" με όσους φυσικά και έχουν δικαίωμα στην εργασία αλλά όχι εις βάρος άλλων περισσότερων ικανών. 

Ο παλαιοκομματισμός και τα ρουσφέτια αποτελούν συνήθειες του χθες,  που εμείς και χιλιάδες άλλοι αδικημένοι δεν θεωρούμε πως μπορούν εσαεί να κατατρώγουν τα σωθικά της πατρίδας μας. 

Γιατί βεβαίως και μας αφορά ο κάθε δημόσιος υπάλληλος που πληρώνουμε από το υστέρημα μας και εάν δεν έχουμε μας βγάζουν την ακίνητη περιουσία μας σε πλειστηριασμό! 

Δεν ξέρουμε εάν οι ΜΟΥΓΓΟΙ θα αποκτήσουν ΦΩΝΗ,  αλλά σίγουρα γνωρίζουμε τις αντιδράσεις που θα προκαλέσουμε,  και είμαστε έτοιμοι για έναν ακόμη "πόλεμο" με ένα χθες που μας πληγώνει! 

Άλλωστε ως τοπικό ΔΕΞΙΟ ΜΜΕ έχουμε βαρεθεί τους βολεμένους του κόμματος που έγιναν "υπερκομματικοί" αμέσως μόλις εξασφάλισαν την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ και βγαίνουν και μας λένε πως εμείς πλέον διεκδικούμε την ψήφο ΟΛΩΝ και όχι μόνο των γαλάζιων "προβάτων"!

Το "πάρτι" αυτό τελειώνει και ας το καταλάβουν καλά πως μαζί μας μπορούν να πορευτούν μόνο όσοι υπηρετούν αρχές και αξίες και ουδείς άλλος. Όσοι εξακολουθούν και διασύρουν το κόμμα ως γαλάζιες ακρίδες με την ΑΝΟΧΗ εάν  όχι συνενοχή της ηγεσίας της , ας αναμένουν εκπλήξεις το βράδυ των εκλογών αφού επέλεξαν να πολιτευθούν με πρακτικές ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: