ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πήγε στην Εκκλησία προφανώς επειδή δεν τον ενδιαφέρουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τον ψηφίσουν οι υπόλοιποι!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Πήγε στην Εκκλησία προφανώς επειδή δεν τον ενδιαφέρουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τον ψηφίσουν οι υπόλοιποι!

 


Χθες έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση των κεντροδεξιών στελεχών της ΝΔ της πόλης μας με σκοπό να υπάρξει ΜΙΑ και μοναδική κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 με στόχο την ΝΙΚΗ. 

Ο κος Αραμπατζής προτίμησε να πάει στον Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης μαζί με δημοτική του σύμβουλο (φωτογραφία πάνω) αντί να πάει και να καταθέσει τις δικές του προτάσεις για το πως θα υπερβούμε ό,τι χωρίζει τους επίδοξους υποψηφίους κεντροδεξιούς δημάρχους της πόλης μας και να βρούμε λύση για να μην ηττηθούμε ξανά στις δημοτικές κάλπες που έρχονται. 

Προφανέστατα ποντάρει σε μη κεντροδεξιές ψήφους και δεν τον αφορούσε η χθεσινή συνάντηση κάτι που είναι σαφές σε όσους παρακολουθούν την πορεία του στα δημοτικά συμβούλια τα τελευταία τρία χρόνια. 

Ο "πάνω από κόμματα και χρώματα" υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης άφησε την "κομματική του κάπα" έξω από το  δημαρχείο όπως έλεγε και ο δοτός δήμαρχος της χούντας που επαινεί Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας και αναμένει τις ερπύστριες για να εισβάλλει σε αυτό αφού εάν δεν το έχει αντιληφθεί οι ψήφοι των συνδημοτών μας δεν του φτάνουν ούτε καν για να περάσει στο δεύτερο γύρο όχι για να γίνει δήμαρχος. 

Παρόλα αυτά οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του εύχονται και του χρόνου δήμαρχος υποτιμώντας την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ σας, και φυσικά θα έχουν μια ακόμα δικαιολογία όταν το 2023 συντριβεί εκλογικά στις κάλπες. 




Μονοψήφιος θα είναι με άλλους δύο κεντροδεξιούς υποψηφίους απέναντί του και χωρίς να εκλέξει ΚΑΝΕΝΑΝ δημοτικό σύμβουλο. Σας το γράφουμε από τώρα για όλους εσάς που ετοιμάζεστε να στηρίξετε τον αδιέξοδο αγώνα του που θα έχει ως αποτέλεσμα εάν φτάσει μέχρι το τέρμα ( η χθεσινή του κίνηση έδειξε πως θα φτάσει) την εκ νέου ήττα της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. 

Πληρώνουμε εδώ και δεκαετίες τους δοτούς δημάρχους της χούντας που προσκολλήθηκαν μετά την μεταπολίτευση στο κόμμα της ΝΔ . Τώρα πληρώνουμε και τις φιλοδοξίες των "Αραμπατζήδων" να διεκδικήσουν το όνειρό τους. 

Θεμιτή η φιλοδοξία του καθενός να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αλλά και επικοινωνιακά εάν το δει κανείς η χθεσινή κίνηση του κ. Αραμπατζή αποδεικνύει πως δεν κάνει... 

Ευθύνες για τις επιλογές του αυτές που δεν έχουν λογική (εκτός και σιχάθηκε και αυτός όπως αρκετοί την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη )έχουν και οι εκλεγμένοι τουλάχιστον δημοτικοί του σύμβουλοι που θα έπρεπε να τον προτρέψουν να παραστεί στη χθεσινή συνάντηση αντί να φωτογραφίζονται σε εκκλησίες μαζί του. 

Αυτά και ελπίζουμε να σας εξηγήσει τους λόγους απουσίας του κυρίως σε όσους ψηφίζεται ΝΔ και θα επαναλάβετε την επιλογή σας αυτή και στις κάλπες που έρχονται. 

Η πόλη ( με π μικρό γιατί η άλλη είναι πλέον τουρκική) έχει γεμίσει από υπερκομματικούς υποψηφίους που πάνω από κόμματα και χρώματα παλεύουν για το "καλό" της. Ένα καλό που ερμηνεύει ο καθένας με τον δικό του τρόπο αφού η πολιτική ήταν και παραμένει η τέχνη του εφικτού και υπηρετεί συμφέροντα που ενίοτε είναι αλληλοσυγκρουόμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: