ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υποχώρηση στην υποχώρηση και στις πρώτες ΦΩΝΕΣ της πλειοψηφίας η ΝΔ έκανε πίσω για τον κ. Καμπόσο - Γλιτώσαμε από το να απολογούμαστε για τις ανοησίες του που είναι επικίνδυνες για την χώρα μας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Υποχώρηση στην υποχώρηση και στις πρώτες ΦΩΝΕΣ της πλειοψηφίας η ΝΔ έκανε πίσω για τον κ. Καμπόσο - Γλιτώσαμε από το να απολογούμαστε για τις ανοησίες του που είναι επικίνδυνες για την χώρα μας


Ξεσηκώθηκαν οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες ανά την Ελλάδα , για την γκάφα του  βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάσση  , να προτείνει την επαναφορά του διαγραφέντος από τη ΝΔ δημάρχου Άργους κ. Δημήτρη  Καμπόσου

Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Άργους διαφήμιζε την επιστροφή του , στο "σπίτι" του όπως αποκαλεί τη ΝΔ αγνοώντας προφανώς πως ΦΑΝΕΡΟΥΣ και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ φασίστες το κόμμα δεν δέχεται! 


Άμεση ήταν και η δική μας ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ που προφανέστατα και δεν επιθυμούμε η ΝΔ να γίνει καταφύγιο ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ και ω του θαύματος η ΝΔ τα μάζεψε και τα έβαλε και με τον τοπικό βουλευτή κ. Βλάσση που σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρότεινε την επαναφορά του δημάρχου Άργους  στη ΝΔ λες και έχει ανάγκη το κόμμα τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες".  

Και μπορεί στο Άργος αρκετοί "Νεοδημοκράτες" να απογοητεύθηκαν που ο εκλεκτός τους δεν θα επιστρέψει στο κόμμα όμως η απόφαση ήταν ΣΩΣΤΗ γιατί δεν γίνεται να επικροτεί η ΝΔ τον ρατσιστικό λόγο οιοδήποτε που θεωρεί τον εαυτό του φυλετικά ανώτερο,  και διακινεί θεωρίες συνωμοσίας κατά όσων βίωσαν το σκοτεινό πρόσωπο του φασισμού στο πετσί τους. 

Ο "Μακεδονομάχος της φακής" κος Καμπόσος και οι συν αυτόν "Κασιδιάρηδες" προφανέστατα και πρέπει να εγκαταλείψουν τις "πατριωτικές" τους ασυναρτησίες και τις βολές εναντίον άλλων φυλών εάν πραγματικά θέλουν να είναι μέλη ενός κόμματος που δεν έχει την "πολυτέλεια" να διατηρεί στις τάξεις του φασίστες,  υπάρχουν άλλα κόμματα για όσους εχθρεύονται την Αστική μας Δημοκρατία και στο βωμό της ψηφοθηρίας δεν μπορεί να διατηρούμε όσους έτσι και αλλιώς το "παραμύθι" του αντιμνημονίου το έπαιξαν πριν ακόμα και από τους "ψεκασμένους" του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ελπίζουμε σε αυτές τις κάλπες να μην έχουμε ως υποψηφίους βουλευτές και τους δύο πρώην αρχηγούς του κόμματος,  γιατί αρκετά τους "πληρώσαμε" ως παράταξη , και τους πληρώνουμε ακόμα με τις πολλές λάθος επιλογές τους. 

Άλλωστε οι θέσεις και των δύο στα εθνικά θέματα είναι επικίνδυνες,  και εάν υιοθετηθούν θα οδηγήσουν σε ακρωτηριασμό της πατρίδας μας. 

Ο "πατριωτισμός" των "Καμπόσων" βρίσκει έδαφος και στα ανώτερα κλιμάκια του ελληνικού στρατού πράγμα που εάν δεν προσεχτεί από την νυν κυβέρνηση θα οδηγήσει σε περιπέτειες την χώρα μας. 

Αποκαλυπτικό το χθεσινό  ρεπορτάζ του in.gr  για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ας προβληματίσει όσους τον επέλεξαν για αυτή την σημαντική θέση πριν να είναι αργά για την χώρα μας. 

Η δική μας εκτίμηση είναι πως με αυτά και με πολλά άλλα που δεν θέλουμε να γράψουμε αυτή την στιγμή,  το "θερμό επεισόδιο" με τους Τούρκους στο Αιγαίο δεν θα το αποφύγουμε αφού οι εκλογές στην γειτονική χώρα κάνουν τον απερχόμενο πρόεδρο Ερντογάν πιο επιθετικό και κυνικό από ποτέ. Αφορμή ψάχνει και κάποιοι απλόχερα του την προσφέρουν , δημιουργώντας εντάσεις που ίσως οδηγήσουν τους συμμάχους μας σε αναθεώρηση της θετικής για την χώρα μας στάσης που έχουν. 

Τελικά ο κος Καμπόσος δεν επιστρέφει στη ΝΔ και παραμένουν όσα είχε δηλώσει πριν τέσσερα χρόνια για αυτόν ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: