Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... Κάποιοι αργούν και κάποιοι τρέχουν για να προλάβουν να δημιουργήσουν μια ισχυρή ενναλακτική πρόταση!



  • Δέκα μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και το Τοπίο με τις υποψηφιότητες δημάρχων αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Εάν και εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί πως ετοιμάζεται υποψηφιότητα από τον συνδημότη μας κ. Δημήτρη Ευαγγέλου φαίνεται πως υπάρχει δυστοκία στο να συγκεντρωθεί ένα στελεχιακό δυναμικό που θα προχωρήσει το εγχείρημα , και θα δώσει ονοματεπώνυμο αλλά κυρίως νέες προτάσεις και λύσεις , για τα γνωστά σε όσους παροικούν στην "Ιερουσαλήμ" προβλήματα του δήμου μας. Ενώ εδώ και δύο μήνες έχει ενημερώσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων πως θα είναι υποψήφιος,  δεν μας έχει παρουσιάσει τίποτα νέο! Θεωρούμε πιθανό πως το πράγμα δεν "τσουλάει",  γιατί προφανέστατα και ο χρόνος εις βάρος μιας νέας παράταξης που ενδέχεται να έχει την τύχη της κίνησης του κ. Θανάση Κουρέτση που τελικά ήρθε σε συνεργασία με την νυν δημοτική αρχή. Το νέο ας το περιμένετε από τα κεντροδεξιά αφού οι εξελίξεις μετά την συνάντηση της προηγούμενης Δευτέρας θα είναι ραγδαίες και ελπίζουμε να έχουν θετικό αποτέλεσμα που θα βγάλει την κεντροδεξιά από την αφάνεια των τελευταίων 12 χρόνων. 

  • Σε δύο μέρες έχει εκδήλωση στο Golf της Γλυφάδας ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας  και πολλοί μας ρωτούν εάν βλέπουμε πρόωρες εκλογές μέσα στο χειμώνα! Αφού πούμε τα τετριμμένα πως ο χρόνος των εκλογών καθορίζεται από τον πρωθυπουργό που έχει την ευχέρεια της προκήρυξής τους να δώσουμε ως δική μας εκτίμηση πως αυτές θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο του 2023. 



  • Η πόλη μας έχει νέες και νέους με σπουδές και πλούσιο βιογραφικό που ενστερνίζονται τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και είναι πραγματικά κρίμα πως αυτό το δυναμικό μένει μακριά από θέσεις ευθύνης του δήμου μας ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει σε μια αλλαγή της πόλης μας προς το καλύτερο. Από το 2013 που υπάρχουμε με αυτό εδώ το ιστολόγιο γιατί στην πόλη αυτή γεννηθήκαμε και ζούμε πάνω από μισό αιώνα βλέπουμε να είναι παραμερισμένοι ικανοί και να προβάλλονται ως ειδικοί και ικανοί όσοι κοιμούνται και ξυπνάνε με τον ύμνο του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ! Είναι αδικία για τις νέες γενιές ( αφού η δική μας κινείται πλέον στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της!) να τραβήξουν όσα τραβήξαμε εμείς επί δεκαετίες σε έναν δήμο που έδινε ευκαιρίες σε όσους σήμερα μόνο να απολογούνται έχουν για τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους. Θέλουμε και θα το πετύχουμε να βγουν μπροστά όσοι δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν χαϊδεύουν αυτιά όσων συντηρούν ΜΥΘΟΥΣ για την πόλη μας και την θεωρούν ακόμα ΑΡΙΣΤΕΡΗ πόλη. Δεν θέλουμε να σπείρουμε ΔΙΧΟΝΟΙΑ αλλά θεωρούμε αδιανόητο να διαχειρίζονται π.χ ευρωπαϊκά προγράμματα αυτοί που φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ή να προσπαθούν να κατανοήσουν την αξία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας όσοι έτσι και αλλιώς θεωρούν ταξικούς εχθρούς τους όσους παλεύουν να διατηρήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Πρέπει επιτέλους να βγουν μπροστά όσοι θέλουν ΡΗΞΕΙΣ με όσα μας κρατάνε πίσω και κυρίως να μην εμποδιστούν από όσους διοίκησαν με συγκεκριμένη λάθος συνταγή τον δήμο μας επί δεκαετίες. Δεν ξέρουμε πόσα έχουμε πετύχει τα 10 χρόνια παρουσίας μας σε αυτή την πόλη διαδικτυακά μέσω αυτού του τοπικού ΜΜΕ αυτό που βλέπουμε είναι πως οι καιροί κινούνται πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζονται όσοι αναπολούν το χθες και δεν έχουν κάτι νέο να συνεισφέρουν σε ένα ΑΥΡΙΟ που ήδη είναι εδώ! 


  • Στις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το έκτακτο οικονομικό βοήθημα των 250 ευρώ και ήδη το αναμένουν οι οικονομικά ευάλωτοι που θα τους δώσει μια ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητά τους. Αντί να λαϊκίζουν όσοι με τις πολιτικές τους μας χρεοκόπησαν,  ας αναλογιστούν πως οι περισσότεροι  δεν επιθυμούν τα σοσιαλιστικά πειράματα και παρά τις οικονομικές τους  δυσκολίες έχουν ως πρώτη τους επιλογή για τις κάλπες που έρχονται το κόμμα της ΝΔ. Θυμούνται τα capital control , την άγρια φορολόγηση των επιχειρήσεων, τις έωλες υποσχέσεις για σχίσιμο των μνημονίων και παρόλο που δεν είναι ευχαριστημένοι με την παρούσα κυβέρνηση φοβούνται να γυρίσουν στα χειρότερα μη βλέποντας ισχυρή ενναλακτική και κυρίως αξιόπιστη. Γιατί οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και τα πρόσωπα γνωστά εκτός και κάποιοι αναζητήσουν την ΛΥΣΗ στα προβλήματά τους στους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες"! 


  • Στις 20 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη θα σας έχουμε ανάρτηση από αυτές που πάνε στα πλάγια στις δημοφιλείς και μένουν για εβδομάδες! 


  • Αυτές τις μέρες σας ευχόμαστε να περάσετε όσο μπορείτε καλύτερα με τις οικογένειές σας και να προσπαθήσετε να φορτίσετε τις "μπαταρίες" σας για τον δύσκολο χειμώνα που είναι μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...