ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας



Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο Βασίλης Θώδας ήταν δήμαρχος Ζωγράφου μέχρι πριν από 10 ημέρες και ο ξαφνικός θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στις γειτονιές του Ζωγράφου, έπαιξε μπάλα στις αλάνες του, έκανε τις πιο δυνατές του φιλίες και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 4o Λύκειο.




Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα «ΕΕ και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.






Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων. Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού. Τον Ιούνιο του 2019 εξελέγη δήμαρχος Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: